Επιλογή Σελίδας
Offer!

Εγχειρίδιο Ζωής για εφήβους και γονείς

(1 αξιολόγηση πελάτη)

15.00  13.50 

Στα σχολεία μας μαθαίνουν πώς να διαβάζουμε, να προσθέτουμε και να αφαιρούμε, τι έκανε κάποιος ή κάποια στο παρελθόν, ποιοι ήταν οι λόγοι και τα αποτελέσματα διαφόρων πολέμων, ποια είναι η χημική σύνθεση διαφόρων στοιχείων, πού βρίσκονται οι χώρες του κόσμου, ποιες είναι οι επιπτώσεις της παγκόσμιας υπερθέρμανσης στον πλανήτη και πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα αλλά κανείς δεν σου έχει πει πώς λειτουργεί η δικιά σου ζωή και πώς μπορείς να βελτιώσεις τον τρόπο σκέψης σου και τις προτεραιότητες που δίνεις καθημερινά στις επιλογές σου ώστε να επιτύχεις προσωπική και επαγγελματική επιτυχία τώρα και αύριο.
Αυτό είναι το βιβλίο με τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Product Description

Ο Τιμ Μπρουκς είναι πτυχιούχος καθηγητής Αγγλικής Φιλολογίας με σπουδές στο Framingham State University, University of Massachusetts και Maryland University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με μεταπτυχιακές σπουδές και τριπλή πολιτειακή πιστοποίηση από την πολιτεία της Μασαχουσέτης ως καθηγητής Αγγλικής για δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο. Έχει διδάξει Αγγλική λογοτεχνία και την Αγγλική γλώσσα σε παιδιά και ενήλικες ποικίλων εθνικοτήτων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του εξωτερικού και κατέχει ιδιαίτερη κλίση σε θέματα ψυχολογίας και φιλοσοφίας. Κατοικεί στην Ελλάδα από το 2001 και συνεχίζει την διδασκαλία στους τομείς της λογοτεχνίας και προετοιμασίας εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας και ταυτόχρονα εργάζεται ως ομιλητής προσωπικής ανάπτυξης για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Additional Information

Συγγραφέας

Τιμ Μπρουκς

Σελίδες

352

Διαστάσεις

14×21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite.gr

1 κριτική για Εγχειρίδιο Ζωής για εφήβους και γονείς

  1. Ναταλία, 1η Λυκείου

    Δεν έχω ξαναδεί βιβλίο που να με έχει κάνει να αισθανθώ τόσο καλά με τον εαυτό μου και ταυτόχρονα να μου ανοίγει το μυαλό για αυτά που μπορώ να κάνω για να επιτύχω τους στόχους μου. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει η μητέρα μου!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X