Επιλογή Σελίδας

“SWOT Analysis-Αναπτύξτε στρατηγικά τον εαυτό σας και την εταιρία σας” στη Ρόδο

Φεβ 14, 2020 | Book News, featured, iWrite-Blog

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου ελληνικού εγχειριδίου μάρκετινγκ-επιχειρήσεων και προσωπικής ανάπτυξης με τίτλο «SWOT Analysis- Αναπτύξτε στρατηγικά τον εαυτό σας και την εταιρία σας», από τις εκδόσεις iWrite και τον συγγραφέα Μιχάλη Μαντικό, στα εκπαιδευτήρια “Ροδίων Παιδεία”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Π. Νεκτάριος Πόκιας Ηγούμενος της ιεράς μονής Ταξιάρχου Μιχαήλ στο Θάρρι Ρόδου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Π. Παΐσιος Φαρμακίδης Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πόλεως Ρόδου, ο Αιδεσιμολογιώτατος  Π. Αναστασίου Κάλλιστος Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου (άνω) Πόλεως Ρόδου, η Βουλευτής και Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κυρία Μίκα Ιατρίδη, ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο  Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης  Δωδεκανήσου- Πολιτικής προστασίας – Περιβάλλοντος και Εθελοντισμού κύριος Χρήστος Ευστρατίου, ο Εντεταλμένος Τουριστικής Ανάπτυξης, Κρουαζιέρας, Υδατοδρομίων, Αερομεταφορών και Ακτοπλοΐας κύριος Κώστας Χρυσοχοϊδης και ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης κύριος Παναγιώτης Βενέρης, από το Δήμο Ρόδου ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κύριος Γιάννης Καμπούρης και ο Προέδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κύριος Αθανάσιος Βυρίνης, οι Πρόεδροι, ΤΕΕ Δωδεκανήσου κύριος Γιαννικουρής Αντώνιος και Συλλόγου Ιεροψαλτών Ρόδου «Ευάγγελος Μουτάφης» κύριος Στέργος Παρασκευάς, ο Διευθυντής του  ΕΟΤ Δωδεκανήσου κύριος Αγαπητός Ξάνθης, ο Διευθυντής Τελωνείου Ρόδου κύριος Βασίλειος Κούρτης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κυρία Μάνθα Ζιώγου και τα μέλη κυρία Εύα Μαντικού και κύριος Χρήστος Μπάρδος, το μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνη τομέα Γυναικείων Θεμάτων κυρία Κατερίνα Διακίδη, , το Μέλος της  Νομαρχιακής Επιτροπής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Γιώργος Τσαρουχάς και πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από τον συγγραφέα και τους κύριο Κυριάκο Κυριακούλη, Γενικό Διευθυντή Εκπαιδευτηρίων  «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και τον κύριο Ραφαήλ Κουδούνη,  CEO- Dingo Marketing Team, οι οποίοι προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Ο συγγραφέας Μιχάλης Μαντικός και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης κ. Κυριάκος Κυριακούλης, υποδέχτηκαν θερμά το κοινό που παρέστη, ενώ με το πέρας προσφέρθηκε μπουφές.
Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά ο σταθμός Θάρρι.

Διαβάστε το άρθρο του ενημερωτικού site εδώ

Αποκτήστε το βιβλίο κάνοντας κλικ

Παρακολουθήστε το video της εξαιρετικά επιτυχημένης παρουσίασης παρακάτω:

 

Μόλις δημοσιεύθηκαν…

Pin It on Pinterest

Share This
X