Επιλογή Σελίδας

Εκδηλώσεις - Βιβλιοπαρουσιάσεις

νέα & ανακοινώσεις σχετικά με τις εκατοντάδες εκδηλώσεις του iWrite ανά την Ελλάδα κάθε χρόνο!

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου

στις 20:00

Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5, Στοά Βιβλίου, Αθήνα

2110126900

 

Την Τρίτη στις 20:00, στο Polis Art Cafe στην Αθήνα, οι συγγραφείς της οικογένειας του iWrite Δημήτρης Βαλασίδης & Λάμπρος Γατσώρης παρουσιάζουν το βιβλίο τους “Μαθήματα Πολιτικού Μαρκετινγκ”!

 

 

Σχετικά με το βιβλίο
Με αυτό το βιβλίο φιλοδοξούμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους όσους ασχολούνται με την πολιτική στην κεντρική πολιτική σκηνή ή σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ώστε να γενικευθεί η εφαρμογή του πολιτικού ΜΚΤ. Διαιρείται σε 3 μέρη:

Το πρώτο μέρος απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που δεν γνωρίζουν το ΜΚΤ στην θεωρία και την πράξη. Παραθέτει βασικά στοιχεία, ώστε ο αναγνώστης να κατανοήσει ευκολότερα το δεύτερο μέρος. Σε καμμιά περίπτωση δεν επιδιώκει να υποκαταστήσει τα ξένα και ελληνικά συγγράμματα διακεκριμένων συγγραφέων, τα οποία αναπτύσσουν την επιστήμη, τις στρατηγικές και τις τεχνικές του ΜΚΤ.
Στο δεύτερο μέρος αναλύεται το σύγχρονο πολιτικό ΜΚΤ, όπως εφαρμόζεται σε ΗΠΑ και Ευρώπη με παράλληλες αναφορές στη χώρα μας.
Στο πλαίσιο της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των ασχολούμενων με την πολιτική, στο τρίτο μέρος αναπτύσσεται το προσωπικό ΜΚΤ των πολιτικών προσώπων.

Σχετικά με τους συγγραφείς
Ο Δημήτρης Βαλασίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσε το Β’ Εξατάξιο Γυμνάσιο. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, άλλες στρατιωτικές σχολές και την Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ). Κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατεύθυνση την διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων του Nottingham Trent University, UK και πιστοποιητικού εξειδίκευσης στο Μάρκετινγκ του ΠΑΜΑΚ.
Ο Λάμπρος Γατσώρης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Υποψήφιος Διδάκτορας του University of Nicosia και κάτοχος Mphil και ΜΒΑ από το Nottingham Trent University. Είναι Deputy Academic Director του Business School στο Mediterranean College. Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως Senior Training Consultant, Περιφερειακός Διευθυντής και Διευθυντής Ανάπτυξης σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες.

βρείτε την εκδήλωση στον χάρτη!

Καφέ Ζώγια

Pin It on Pinterest

Share This
X