Επιλογή Σελίδας

Εκδηλώσεις - Βιβλιοπαρουσιάσεις

νέα & ανακοινώσεις σχετικά με τις εκατοντάδες εκδηλώσεις του iWrite ανά την Ελλάδα κάθε χρόνο!

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

στις 18:30

Art Cafe Αστραδενή, Ι. Λάππα 9, Λιβαδειά

2261100920

 

Την Κυριακή, στις 18:30, στο Art Cafe “Αστραδένη” στη Λιβαδειά, η συγγραφέας της οικογένειας του iWrite Έλενα Καρανάτση παρουσιάζει το βιβλίο της “Ο Επόμενος Ηγέτης”!

 

 

Σχετικά με το βιβλίο

Αθήνα, Σεπτέμβριος 2012: Ένα τηλεοπτικό κανάλι λανσάρει τη δική του εκδοχή για τη διάσωση της Ελλάδας προβάλλοντας τον «Επόμενο ηγέτη», ένα νέο ριάλιτι που μοιάζει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς ο νικητής θα χρηματοδοτηθεί για την προεκλογική του εκστρατεία.
Την ίδια περίοδο μια ομάδα πέντε ανθρώπων, ενας ψυχίατρος, μια υποψήφια διδάκτωρ Φιλοσοφίας, ένας καθηγητής σκάκι, ένας πρώην περιπτεράς και μία άνεργη διευθύντρια λογιστηρίου παρουσιάζουν μια πολιτική μελέτη ως πρόταση διακυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από την ύφεση.
Δυο παράλληλοι κόσμοι, η τηλεοπτική δημοκρατία με ελαφρώς σουρεαλιστική φορεσιά και η κοινωνική δημοκρατία που επιχειρεί τη δική της υπέρβαση. Θα συγκρουστούν ή θα συνεργαστούν; Θα συναντηθούν ή θα διανύσουν αυτόνομη πορεία;
Μία δημοσιογράφος παρακολουθεί τα νεότευκτα φαινόμενα αυξομειώνοντας τις αποστάσεις της από τους ήρωες.
Το γκρίζο τοπίο της δημόσιας ζωής διανθίζεται με νέα σχήματα που υπόσχονται αν μη τι άλλο εκπλήξεις, αναταράξεις αλλά και γέλιο. Υπάρχει χώρος και χρόνος για μια επόμενη αρχή;

Σχετικά με την συγγραφέα
Η Έλενα Καρανάτση γεννήθηκε στη Μασσαχουσέτη των ΗΠΑ, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει να μεγαλώνει στην Αθήνα. Τελείωσε τη σχολή Δημοσιογραφίας στο ΑΠΘ και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στις Πολιτικές Επιστήμες, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στο δημοτικό ραδιόφωνο «Αθήνα 9,84» και διδάσκει στο εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Tabula Rasa». Μέσα από τις διαδρομές της στον κόσμο των ΜΜΕ (έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο), με έναν μεγάλο σταθμό στην εφημερίδα «Καθημερινή», απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και «εθίστηκε» στην αφήγηση ιστοριών. Όταν δραπετεύει από την επικαιρότητα πλέει σε πελάγη μυθοπλασίας. Αυτό είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

βρείτε την εκδήλωση στον χάρτη!

Art Cafe Αστραδένη

Pin It on Pinterest

Share This
X