Επιλογή Σελίδας

Εκδηλώσεις - Βιβλιοπαρουσιάσεις

νέα & ανακοινώσεις σχετικά με τις εκατοντάδες εκδηλώσεις του iWrite ανά την Ελλάδα κάθε χρόνο!

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου

στις 20:00

Ζώγια Καφέ, Κομνηνών 18, Θεσσαλονίκη

2310244702

Την Τετάρτη, στις 20:00, στο καφέ “Ζώγια” στη Θεσσαλονίκη, ο συγγραφέας της οικογένειας του iWrite Γιώργος Σαμαρτζίδης παρουσιάζει το βιβλίο του “Δυτικά της Εδέμ”!

Σχετικά με το βιβλίο

Βαδίζω ξένος σε τόπους γνωστούς. Κρατώ στα χέρια τη μοναξιά. Στήνουν χορό οι σκιές των χαμένων φίλων. Τελικά βουτώ στο πέλαγος του ύπνου. Σβήνω τη μοναξιά μου.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Γιώργος Σαμαρτζίδης του Ευδοκίμου, γεννήθηκε στην Σωσσάνδρα Αλμωπίας Ν. Πέλλας. Σήμερα είναι συνταξιούχος δημοσίου. Το πρώτο του ποίημα «Η Βροχή» το έγραψε το 1980, φοιτητής ακόμα της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, στο Οικονομικό Τμήμα. Από τότε έχει εκδώσει έξι ποιητικές συλλογές, τις Ποιητικές Ανησυχίες 2η έκδοση, την Κέρινη Ζωή 1η έκδοση, τα Φτερουγίσματα 2η έκδοση, τον Δρόμο της Καρδιάς 2η έκδοση, την Νεράιδα 2η έκδοση και την Διαφυγή 3η έκδοση. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων λογοτεχνών Β. Ελλάδος, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος του Συλλόγου Φίλων του Βιβλίου του Νομού Πέλλας. Τιμήθηκε με δίπλωμα τιμής, από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών Ελλάδος, στην Ολυμπιάδα Λογοτεχνίας, που έγινε στη Θεσσαλονίκη το 2004. Επίσης τιμήθηκε με δύο βραβεία ποίησης σε Βαλκανικούς Διαγωνισμούς ποίησης το 1998 και το 2000 με το 3ο και το 1ο βραβείο αντίστοιχα. Πρόσφατα τιμήθηκε με το 3ο βραβείο ποίησης από το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με θέμα τη «Θεσσαλονίκη» με ευκαιρία τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της.

βρείτε την εκδήλωση στον χάρτη!

Καφέ Ζώγια

Pin It on Pinterest

Share This
X