Επιλογή Σελίδας

Εκδηλώσεις - Βιβλιοπαρουσιάσεις

νέα & ανακοινώσεις σχετικά με τις εκατοντάδες εκδηλώσεις του iWrite ανά την Ελλάδα κάθε χρόνο!

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου

στις 19:30

cafe Ζώγια, Κομνηνών 18, Θεσ/νίκη

2311272803

Το Σάββατο, στις 19:30, στο cafe Ζώγια στη Θεσσαλονίκη, η συγγραφέας της οικογένειας του iWrite Εύα Κοχλιαρίδου παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο “Όταν ο Πόνος Γίνεται Μίσος”!

Σχετικά με το βιβλίο

Για όλες εμάς τις γυναίκες, απλές, καθημερινές, επώνυμες, ανώνυμες… Για εμάς που τολμήσαμε να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε, έστω για μια φορά, να σαλπάρουμε για μακριά, να αγαπήσουμε τρελά και παθιασμένα, να ζήσουμε τα απωθημένα μας… να δοθούμε σε έναν άντρα, να πονέσουμε και να πληγωθούμε… Για όλες και όλους εμάς που ζήσαμε, έστω που γευτήκαμε μια μόνο φορά εκείνη τη γλυκιά στιγμή… Μόνο για λίγο… κι ας μας πρόδωσε μετά… Μπούχτισα, τελείωσα, αηδίασα, βαρέθηκα… με άδειασες, δε νοιάστηκες, με πίκρανες. Σου φώναζα, δεν άκουγες, σου μιλούσα, δεν απαντούσες. Ήθελα τόσο πολύ ένα χάδι δικό σου, μια αγκαλιά ζεστή, έναν έρωτα παράφορο… Με απέφευγες, σε έψαχνα παντού. Μα εσύ πουθενά, πάντα στην απ’ έξω… Τόσα χρόνια πεταμένα και εγώ εδώ με χιλιάδες απωθημένα και αμέτρητα γιατί… Ώσπου ξύπνησα επιτέλους κάποιο πρωινό… με το κορμί διψασμένο και τις αισθήσεις να χορεύουν έναν τρελό παθιασμένο χορό… Και τότε αποφάσισα να σε αφήσω, να σε αφήσω πίσω μου, όσα με πλήγωσαν κοντά σου… Δεν είμαι πια εδώ… δε σου ανήκω… δε με έχεις πια δεδομένη, δεν υπάρχω. Είμαι αλλού και δε με νοιάζει που θα με βγάλει η καρδιά μου… Τώρα επαναστατώ, διεκδικώ όσα μου στέρησες… τώρα φεύγω και μη με αναζητήσεις… φεύγω… Έτσι απλά, γιατί αγάπησα…

Σχετικά με τη συγγραφέα
Η Ευλαμπία (Εύα) Κοχλιαρίδου γεννήθηκε στο Βάιμπλιγκεν της Γερμανίας από γονείς μετανάστες. Τα πρώτα της παιδικά χρόνια τα έζησε στο χωριό της, την Αμφίπολη Σερρών, απ’ όπου είναι και η καταγωγή της, μαζί με τον παππού και την γιαγιά, τους οποίους λάτρευε. Σπούδασε στη φιλοσοφική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στο τμήμα της ελληνικής φιλολογίας. Ζει στη Γερμανία. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.

βρείτε την εκδήλωση στον χάρτη!

cafe Ζώγια, Βιβλίο Τσάι & Συμπάθεια

Pin It on Pinterest

Share This
X