Επιλογή Σελίδας

«Μια Βραδιά κι Έναν Καιρό», Γαρυφαλλιά Τεπελένη @ Κινηματοθέατρο Έφη, Περιστέρι (29 Μαρτίου)

Εξώφυλλο, "Μια βραδιά και έναν καιρό", Γαρυφαλλιά Τεπελένη, Εκδόσεις iWrite.gr

 

mia_fora-poster(forweb)Αυτή την Κυριακή, στις 19:00, στο Κινηματοθέατρο Έφη του Δήμου Περιστερίου , η συγγραφέας της οικογένειας του iWrite Γαρυφαλλιά Τεπελένη παρουσιάζει το βιβλίο της «Μια Βραδιά κι Έναν Καιρό»!

Πότε;
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Ώρας;
19:00

Που;
Κινηματοθέατρο Έφη του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη)

 Τηλέφωνο; 

2110126900

 

Σχετικά με το βιβλίο
Το τελευταίο λεπτό της μεγαλύτερης και πιο έντονης στιγμής της ζωής σου! Εκείνο που γεννήθηκες και πέθανες… Που ήρθες και έφυγες… Που χαμογέλασες και έκλαψες, που πέταξες, αλλά γκρεμίστηκες! Αέρας που έκλεψε την τελευταία ανάσα σου. Το άρωμα που ξεχειλίζεις, αλλά που ο ίδιος δεν θα φτάσεις ποτέ να μυρίσεις. Η κατάρα να κουβαλάς αιώνια την ευχή σου! Και έπειτα, ο κόσμος μου με γύρισε πίσω στο μαυρόασπρο φόντο του. Όλα τα σύννεφα του ουρανού μου, γκρίζα και βαριά, έφτιαξαν ξανά μια σκιά για να κατατρέχω. Εκείνη η καλοκαιρινή θάλασσά μας βυθιζόταν μέσα στο ρόδινο μονοπάτι του δειλινού της και το παραμύθι μου είχε τελειώσει, πριν φτάσω στο «και έζησαν αυτοί καλά…

Σχετικά με τον συγγραφέα
Η Γαρυφαλλιά Τεπελένη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 1978 όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα… Από παιδί με ένα πινέλο στο χέρι ζωγράφιζε τον κόσμο που φανταζόταν και έμπαινε μέσα του να τον τρέξει. Σήμερα σαν ζωγράφος άφησε για λίγο στην άκρη τα χρώματα και έπιασε την πένα. Επειδή τώρα πια αυτό που λείπει είναι το παραμύθι… Το “Μια βραδιά και έναν καιρό” είναι το πρώτο της βιβλίο. Και ένα βιβλίο μπορεί να μην αλλάζει τον κόσμο αλλά σίγουρα τον μεταμορφώνει.

 

 

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

27 Μαρτίου, 2015

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X