Επιλογή Σελίδας

«Δες με Αλλιώς», Νεκτάριος Μπουτεράκος @ Πολυχώρος Αίτιον, Αθήνα (17 Απριλίου)

des meTην Παρασκευή 17 Απριλίου, στις 19:00, στον πολυχώρο Αίτιον (Τζιραίων 8) στην Αθήνα, ο συγγραφέας της οικογένειας της Πηγής, Νεκτάριος Μπουτεράκος, παρουσιάζει το βιβλίο του «Δες με Αλλιώς»!

 

Πότε;
Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Ώρα;
19:00

Που;
Αίτιον (Τζιραίων 8, σταθμός μετρό Ακρόπολη)

 Τηλέφωνο; 

2110126900

 

Σχετικά με το βιβλίο
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ ανήκει σε άλλον κόσμο… ή καλύτερα μεταξύ δύο κόσμων. Αλήθεια, τι νιώθετε όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη; Χαρά, φόβο, δύναμη, ενοχή; Ο Βίκτωρ νιώθει τρόμο… Όταν γεννήθηκε και μέχρι τη μεγάλη συμφορά, ήταν ένα πανέμορφο μωρό που εξελίχτηκε σε ένα επίσης πανέμορφο αγόρι. Στα πρώιμα κιόλας χρόνια της ζωής του ένιωσε την επιτυχία και την αναγνώριση μέσα από τα φλας των φωτογράφων. Τότε ήταν που ένα άρρωστο μυαλό του στέρησε τα πάντα. Οικογένεια, δημοσιότητα, αγάπη και κυρίως… την ομορφιά του. Ο Βίκτωρ, όταν στέκεται μπροστά από τον καθρέφτη, κρύβεται. Δεν αντέχει να δει το είδωλό του… Δεν αντέχει να αγγίξει την ψυχή του. Αυτό που πραγματικά θέλει είναι να τον βλέπουν… αλλιώς. Μέχρι που οι καταστάσεις και μια υποχείρια τύχη τον οδηγούν σε έναν άλλον κόσμο, σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εκεί που η εξωτερική ομορφιά δεν έχει θέση, παρά μόνο η πραγματική ομορφιά… η εσωτερική. Εκεί ο Βίκτωρ έρχεται αντιμέτωπος όχι μόνο με τον εαυτόν του και τις αλήθειες του, αλλά και με εκείνο το άρρωστο μυαλό που του στέρησε τα πάντα. Εκεί ο Βίκτωρ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα ορίσουν όχι μόνο το δικό του μέλλον, αλλά και το μέλλον των δύο παράλληλων κόσμων.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Νεκτάριος-Παναγιώτης Μπουτεράκος γεννήθηκε στη Νάουσα Ημαθίας και μεγάλωσε στο Γύθειο Λακωνίας. Σπούδασε ενδυματολογία, φωτογραφία, σχεδιαστής δομικών έργων, κοινωνικούς χορούς και συγγραφή-σεναριογραφία. Το 2012 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο φαντασίας σε ηλεκτρονική μορφή με τον τίτλο Η Αναγέννηση των Ηρώων – ΥΔΩΡ. Έχει βραβευτεί σε τρεις διαγωνισμούς διηγημάτων και σε ένα διαγωνισμό θεατρικού έργου. Σήμερα, εκτός από τη συγγραφή, ασχολείται με το σενάριο τηλεοπτικών σειρών.

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

15 Απριλίου, 2015

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X