Επιλογή Σελίδας

Η πραγματοποίηση μιας διαφορετικής… “Ευχής”

Ιούλ 11, 2019 | Book News

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα στην Αθήνα η παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος της Μαρίας Καραγιάννη με τίτλο «Η Ευχή» την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στο καλαίσθητο και φιλόξενο εστιατόριο Malvazia .

Η εκδήλωση αυτή, κατά το σύνηθες της συγγραφέως, ξέφυγε από το πλαίσιο μιας συνηθισμένης βιβλιοπαρουσίασης, με το εκλεκτό πάνελ, τη βιντεοπροβολή φωτογραφικού & ηχητικού υλικού που μετέφεραν τον αναγνώστη στο περιβάλλον του βιβλίου, καθώς και την ξεχωριστή μουσική συνοδεία.
Επιπροσθέτως, η μεγάλη προσέλευση του κόσμου προσέδωσε μία ιδιαιτέρως θετική ατμόσφαιρα που πλαισίωσε όμορφα τη βραδιά, η οποία ξεκίνησε με τη συγκλονιστική φωνή του Βαγγέλη Ζούλα και τις νότες του Ζώη Πατέλη στο πιάνο. Ακολούθως, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ΙΑΝΟΥ Σταδίου, Νίκος Θρασυβούλου, απήθυνε τον εναρκτήριο χαιρετισμό. Μετά από έναν σύντομο λόγο από την εκπρόσωπο των εκδόσεων Πηγή, Άρτεμις Βελούδου, η οποία καλωσόρισε στην πόλη της Αθήνας τη συγγραφέα, ακολούθησε προβολή θεματικού βίντεο από τη Νικολέττα Καραγιάννη.

Στη συνέχεια, ο εξαίρετος Γρηγόρης Βαλτινός ανέγνωσε απόσπασμα από το βιβλίο, με την ηθοποιό Κατερίνα Κρέπη να δίνει φωνή στην πρωταγωνίστρια του βιβλίου, Ισαβέλλα Μορένο.

Ο Νίκος Θρασυβούλου στη συνέχεια συντόνισε την κυρίως παρουσίαση, μιλώντας για την πλοκή του βιβλίου, τις συγγραφικές τεχνικές της συγγραφέως, το ύφος και τη λογοτεχνική του θέση στη σύγχρονη βιβλιοπαραγωγή. Κατόπιν, προχώρησε “ανακρίνοντας” τη Μαρία Καραγιάννη, η οποία ήταν πρόθυμη και έτοιμη να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και να ενημερώσει το κοινό για το νέο αυτό συγκλονιστικό μυθιστόρημα, την έρευνα που χρειάστηκε να πραγματοποιήσει, την έμπνευση πίσω από τα βιβλία της και γενικά, να επιτρέψει μία ματιά στα παρασκήνια αυτής της μαγικής διεργασίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη συγγραφέα να υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου της, φωτογραφίες, συζήτηση και την επάνοδο του Βαγγέλη Ζούλα και του Ζώη Πατέλη στη σκηνή, μετατρέποντας την παρουσίαση σε μία όμορφη καλοκαιρινή γιορτή.

Η συγγραφέας Μαρία Καραγιάννη και οι Εκδόσεις Πηγή, ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν.
Το μυθιστόρημα «Η Ευχή» κυκλοφορεί και μπορείτε να το προμηθευτείτε από όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Το βιβλίο: //www.pigi.gr/?product=h-eyxh 

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:
Credits: Bookia
Όλο το φωτογραφικό υλικό //bit.ly/2Ltb9bU 

Pin It on Pinterest

Share This
X