Επιλογή Σελίδας

Πώς να Επιβιώσω Ολιστικά και να Προστατευτώ από τον Γολγοθά του COVID-19

Μαρ 26, 2020 | featured, iWrite-Blog, Άρθρα - Απόψεις

Πολλά ακούγονται γύρω από το θέμα της νέα πανδημίας, αλλά η ουσία γύρω από αυτό είναι ότι μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και να τον φροντίσουμε. Αυτή η απομόνωση που στενεύει όλο και περισσότερο, οι ανθρώπινες επαφές που ψάχνουν αφορμή για να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν, η βόλτα στο τετράγωνο που έχει αποκτήσει άλλη αξία, αλλά και η αναζήτηση της ισορροπίας μέσα μας, μας δίνει την ευκαιρία να αναλογιστούμε τι αξίζει και τι όχι.

Ίσως γνωρίζαμε προ κορονοϊού τι άξιζε, αλλά ποιος έδινε σημασία στην ουσία; Τώρα, όμως, της δίνεται ο λόγος να μιλήσει, να ζητήσει, να αφουγκραστεί, χωρίς να ερωτηθεί. Γιατί απλά συμβαίνει, συμβαίνει να υπάρχουμε ως άνθρωποι που έχουν ανάγκες ουσιαστικές και αυτές ακριβώς ήρθε η ώρα να καλύψουμε ολιστικά. Ολιστικά μόνον μπορεί να επέλθει η ισορροπία μας, με αποτέλεσμα την προστασία της υγείας μας, γιατί ο άνθρωπος είναι ολιστικό ον. Σύμφωνα με τις νέες έρευνες στον χώρο της Ψυχολογίας της Υγείας, ο άνθρωπος επηρεάζεται από το περιβάλλον του, τις συνθήκες διαβίωσης, τα γεγονότα, τον τρόπο ζωής του, τη διατροφή του, την κατάσταση της υγείας του και την ψυχολογία του.

Επιπλέον, η τοξικότητα του οργανισμού και το εύρος των κυττάρων ξενιστών, σύμφωνα με τη βιολογία, παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξασθένηση του οργανισμού. Ο οργανισμός αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και ανταλλάσει μικρόβια και μολυσματικούς παράγοντες, αλλά δεν νοσεί πάντα. Για να νοσήσει απαιτούνται συγκεκριμένες συνθήκες. Στόχος, λοιπόν, θα ήταν η ενίσχυση του ανοσοποιητικού για την επιτυχημένη πρόληψη και αποφυγή μετάδοσης του COVID-19.

Οδηγός Επιβίωσης & Προστασίας:

Αποτοξίνωση

Σκευάσματα

Νηστειοθεραπεία

 

 

 

Φρουτοφαγία

Dr Angel’s Holistic Elixir 4 Health

18:00-10:00

Ξηροί Καρποί & Όσπρια

Dr Angel’s Immune System Boosting

16 ώρες νηστείας

Λαχανικά

Dr Angel’s Anti-Virus Tea

ή/και ξηρασίας

Αποφυγή Γαλακτοκομικών

Terranova Vitamin C 250mg

1-2 φορές/εβδομάδα

Αποφυγή Ζωικών

Power Health Oliviotic

Εξαρτάται/περίπτωση

Ζεστά Ροφήματα

 

 

Χυμοί & Smoothies

Αλκαλοποίηση

Yoga

Όχι Αλάτι Εμπορίου

Φύτρα από Alfa Alfa, Φακές κτλ.

20’ Καθημερινά

Ναι Αλάτι Μεσολογγίου

Dr Angel’s Alkalising Blend

Άσκηση & Διαλογισμός

 

 

 

 

Αποτοξίνωση

Ο οργανισμός παράγει κατά την καύση καθημερινά αρκετές τοξίνες, αλλά επιβαρύνεται επιπλέον από τις τοξίνες που προέρχονται από το περιβάλλον, την κακή διατροφή και τον επιβαρυμένο τρόπο ζωής. Η αποτοξίνωση αποτελεί ιδανική λύση όταν εφαρμόζεται 2 φορές τον χρόνο τουλάχιστον (εξαρτάται το είδος αποτοξίνωσης) και επιφέρει ευεξία, υγεία και ισορροπία στον οργανισμό. Προτείνεται η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών για διάστημα 14 ημερών.

Νηστειοθεραπεία

Συμφώνα με τις νέες μελέτες, η νηστειοθεραπεία αποκαθιστά την ισορροπία του οργανισμού μέσω της αυτοφαγίας, δηλαδή μέσω της παραγωγής κυττάρων στον οργανισμό που «τρώνε» τα «ατελή κύτταρα» και τις τοξίνες του οργανισμού. Αυτά εμφανίζονται στον οργανισμό μετά από 14 με 16 ώρες νηστείας και ξηρασίας, οπότε η νηστειοθεραπεία αυτό το διάστημα θεωρείται κομβικής σημασίας για τη διατήρηση της υγείας μας. Χρειάζεται όμως να διεξάγεται με την παρακολούθηση του ειδικού και άμεση επικοινωνία μαζί του σε κάθε περίπτωση.

Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία

Η υποστήριξη από ειδικό θεραπευτή προτείνεται για τη διαχείριση των θεμάτων που προκύπτουν από τις νέες συνθήκες διαβίωσης. Η επαγγελματική βοήθεια είναι πάντα χρήσιμη και ιδανική για να περάσουμε τον Γολγοθά της Πανδημίας όσον το δυνατόν πιο ανώδυνα και αλώβητα.

Σημαντικό:

Όσοι αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, προτείνεται να λάβετε τη γνώμη του ειδικού θεραπευτή ώστε να σας καθοδηγήσει σωστά και να σας υποστηρίξει σε αυτό το ταξίδι κάθαρσης. Πολλές φορές ο οργανισμός για να αποτοξινωθεί χρειάζεται να περάσει από κάποια στάδια που ο ειδικός θα σας εξηγήσει αναλυτικά.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε να ζητάμε πάντα τη γνώμη του θεράποντα ιατρού μας και σε καμία περίπτωση δεν διακόπτουμε τη φαρμακευτική αγωγή ή αντικαθιστούμε τα φάρμακα που λαμβάνουμε χωρίς ιατρική παρακολούθηση.

Το άρθρο αυτό όπως και όλα τα γραφόμενα της ιστοσελίδας, δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν θεραπεία, ούτε την πρόθεση να αντικαταστήσουν ιατρική οδηγία ή συμβουλή. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι καθαρά ενημερωτικός.

H ΒΙΒΛΟΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite

 

Pin It on Pinterest

Share This
X