Επιλογή Σελίδας

Πρόταση βιβλιόφιλων: “Η κορδέλα που ήθελε να πετάξει”

Μαρ 18, 2020 | featured, iWrite-Blog, Κριτικές

ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΤΙΟΠΗ ΚΟΥΦΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΙΚΟ booksharbor

Νέα πρόταση για παιδικό βιβλίο από τις εκδόσεις iWrite με ένα βιβλίο για όσους ονειρεύονται να… πετάξουν. Η κορδέλα που ήθελε να πετάξει είναι ένα βιβλίο της συγγραφέως Σάρα Κατερίνα Παπαδάκη που θα σας ταξιδέψει.

Η κορδέλα μας λοιπόν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τη ζωή της και τα πράγματα που υποτίθεται ότι είναι προορισμένη να κάνει. Έτσι λοιπόν ονειρεύεται διαρκώς να πετάξει και οι άλλες κορδέλες την κοροϊδεύουν. Ήρθε όμως η μέρα που το όνειρό της φάνηκε να γίνεται πραγματικότητα. Στην αρχή όλα ήταν πολύ δύσκολα και η κορδέλα πέρασε πολύ δύσκολα, όμως οι δοκιμασίες που πέρασαν την οδήγησαν τελικά στο στόχο της και στην πραγματοποίηση του ονείρου της που δεν ήταν άλλο από το να πετάξει!

Στο χαριτωμένο αυτό παραμυθάκι περιγράφεται πολύ εύστοχα και απλά ο δύσκολος δρόμος που χρειάζεται να διανύσει κανείς ώστε να φτάσει στην επίτευξη του στόχου του και του οράματος του. Η επιλογή του θέματος μου άρεσε πάρα πολύ και η ιστορία της κορδέλας είναι πρωτότυπη, ευχάριστη και προκαλεί έκπληξη για τη δύναμη που κρύβει μέσα της.

Μάθετε περισσότερα για το παραμύθι της Σάρας Κατερίνας Παπαδάκη “Η κορδέλα που ήθελε να πετάξει”

Μόλις δημοσιεύθηκαν…

Pin It on Pinterest

Share This
X