Επιλογή Σελίδας

Συγγραφείς του iWrite μπροστά
στα φώτα της δημοσιότητας!

Εκτός από άκρως επαγγελματικά και καλαίσθητα βιβλία, άκρως επιτυχημένες και προσεγμένες βιβλιοπαρουσιάσεις, εμπνευσμένες συμμετοχές σε φεστιβάλ και εκθέσεις βιβλίων, φροντίζουμε ώστε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας Μ.Μ.Ε. να γνωρίζουν το έργο των συγγραφέων μας και να τους δίνεται έτσι η δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερη προβολή.

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω υπάρχει ένα μικρό μόνο δείγμα (το οποίο ανανεώνεται διαρκώς) με συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, παρουσιάσεις, δημοσιογραφικές καλύψεις, promo videos και trailers κ.λπ. που αφορούν τα βιβλία και τους συγγραφείς της οικογένειας του iWrite και των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή!

Οπότε, πάρτε μία γεύση για το τι μπορεί να βρείτε στο δρόμο σας αν καταφέρετε να εκδώσετε το βιβλίο σας μαζί μας, ενώ συνδεθείτε με τους επίσημους λογαριασμούς των εκδόσεων iWrite σε twitter και Facebook για να ενημερώστε άμεσα για κάθε νέα προωθητική ενέργεια που λαμβάνει χώρα για τα βιβλία μας!

Timeline

‼️ ❗ ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ❗ ‼️

Νέα κλήρωση για 2 τυχερούς Facebook-ικούς φίλους της σελίδας των εκδόσεων μας!

Ο λόγος για το βιβλίο "Φιγούρα", των Εκδόσεων iWrite και της συγγραφέως Λουκίας Κονιδάρη. Η μάχη του συναισθήματος και της λογικής και ο εσωτερικός αγώνας του ανθρώπου να ισορροπήσει στο λεπτό αυτό σκοινί, αποτυπώνονται σε μία αληθινή ιστορία που θα σας συνεπάρει.

Για να μπείτε στην κλήρωση για δύο (2) αντίτυπα αρκεί να κάνετε:
1) Like και share στο post
2) Comment με το όνομά σας
3) Tag έναν/μία φίλο/η

👉 Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.

Καλή επιτυχία!

📌 Βρείτε το βιβλίο εδώ: https://iwrite.gr/bookstore/figoura/
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

1 εβδομάδα πριν

IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο

Στα εγκαίνια του event "200 χρόνια και 80 ημέρες". Ο SERES, o μοναδικος μετεωρίτης που έχει βρεθεί ποτε σε ελληνικό έδαφος (το 1818) και εκτίθεται μόνιμα στο μουσείο της Βιέννης, επιστρέφει στη χώρα μας για λίγες μόνο ημέρες! Η έκθεση είναι αφιερωμένη και στην αποστολή του καθηγητή Ioannis Baziotis "Antarctica Experience" και την πολυήμερη αποστολή του στην Ανταρκτική προς αναζήτηση μετεωριτών με άλλους επιστήμονες της NASA. Τις εμπειρίες του τις κατέγραψε στο βιβλίο "Ένας Έλληνας στην Ανταρκτική" που κυκλοφορεί από τις εκδ. iWrite! https://iwrite.gr/bookstore/greek-antarctica-80days-nasa/ ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Αυτή την Κυριακή, στο ένθετο "Ταξίδια" της εφημερίδας Η Καθημερινή της Κυριακής, διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησαν τα μέλη του συγγραφικού team της "Παράξενης Ελλάδας" (εκδ. iWrite), Giorgos Adamopoulos, Nikolaos Koumartzis και Minas Papageorgiou, στη δημοσιογράφο Tassoula Eptakili!

🤠 🏕️ 🛵 Μάθε περισσότερα για το βιβλίο στο https://iwrite.gr/bookstore/parakseni-ellada
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

🎃 😱 📚 HALLOWEEN ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 📚 😱 🎃

Νέα κλήρωση για ένα Halloween Box (με τρία βιβλία) των Εκδόσεων iWrite!

Το Box περιλαµβάνει:
1. Zombie στην Ελλάδα (εκδ. iWrite)
2. Ιστορίες της Γιαγιάς Ιτιάς (εκδ. Πηγή)
3. Εφιαλτικές Ιστορίες (εκδ. iWrite)

Σε πόσες ιστορίες θα µπορούσε να “στριµώξει” κάποιος τον τρόµο; Τη φαντασία; Τα πλάσµατα που σέρνονται στο σκοτάδι και προκαλούν ανατριχίλα; Πόσες διηγήσεις θα χρειαζόταν κάποιος για να νιώσει τα γόνατά του να τρέµουν;
Ογδόντα επτά διηγήµατα τρόµου και φαντασίας “αιχµαλωτίστηκαν” µέσα στο συλλεκτικό Box των εκδόσεων iWrite και Πηγή, µε µοναδικό σκοπό να κάνουν την -ξενόφερτη µεν, δηµοφιλή, δε- γιορτή του Halloween ακόµη πιο ανατριχιαστική.

Για να μπείτε στην κλήρωση για ένα (1) Halloween Box αρκεί να κάνετε:
1) Like στη σελίδα μας IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο
2) Share στο post
2) Comment με το όνομά σας
3) Tag έναν/μία φίλο/η

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Καλή επιτυχία!

🗣️ 👉 Δείτε το ΒΟΧ εδώ: https://iwrite.gr/bookstore/halloween-box-2017/
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Έρχεται εντός του 2018 η έκδοση του συλλογικού τόμου που προέκυψε ύστερα από τον λογοτεχνικό διαγωνισμό που οργανώσαμε σε συνεργασία με τη δημοφιλή σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο. 🙂 ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Προωθητικά videos και book trailers για τις εκδόσεις μας! 

Pin It on Pinterest

Share This