Επιλογή Σελίδας

Συγγραφείς του iWrite μπροστά
στα φώτα της δημοσιότητας!

Εκτός από άκρως επαγγελματικά και καλαίσθητα βιβλία, άκρως επιτυχημένες και προσεγμένες βιβλιοπαρουσιάσεις, εμπνευσμένες συμμετοχές σε φεστιβάλ και εκθέσεις βιβλίων, φροντίζουμε ώστε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας Μ.Μ.Ε. να γνωρίζουν το έργο των συγγραφέων μας και να τους δίνεται έτσι η δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερη προβολή.

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω υπάρχει ένα μικρό μόνο δείγμα (το οποίο ανανεώνεται διαρκώς) με συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, παρουσιάσεις, δημοσιογραφικές καλύψεις, promo videos και trailers κ.λπ. που αφορούν τα βιβλία και τους συγγραφείς της οικογένειας του iWrite και των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή!

Οπότε, πάρτε μία γεύση για το τι μπορεί να βρείτε στο δρόμο σας αν καταφέρετε να εκδώσετε το βιβλίο σας μαζί μας, ενώ συνδεθείτε με τους επίσημους λογαριασμούς των εκδόσεων iWrite σε twitter και Facebook για να ενημερώστε άμεσα για κάθε νέα προωθητική ενέργεια που λαμβάνει χώρα για τα βιβλία μας!

Timeline

3 ημέρες πριν

IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο

Φωτογραφία εξωφύλλου του χρήστη IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

2 εβδομάδες πριν

IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο

Φωτογραφία εξωφύλλου του χρήστη IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

3 εβδομάδες πριν

IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο

📻‼️📻‼️Το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 10:00 συντονιστείτε στον 102fm ΕΡΤ3 και την εκπομπή "ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ".
Η Λέλα Κεσίδου θα μιλήσει με την Μάγδα Τσολάκη της Αλτσχάιμερ Ελλάς (Αλτσχάιμερ Ελλάς) για τις "Νοητικές Ασκήσεις", τα προβλήματα μνήμης και τις απλές τεχνικές και ασκήσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να τη βελτιώσουμε. Το εγχειρίδιο αυτό δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης των ατόμων με μνημονικά προβλήματα που δεν μπορούν να επισκεφθούν τα Κέντρα Ημέρας της κλινικής ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν από την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που εφαρμόζονται εκεί.📻‼️
📚📚Δείτε το βιβλίο εδώ: //iwrite.gr/bookstore/noitikes-askiseis-alzheimer-hellas/
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

📻‼️Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 22:30 συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα - ΕΡΤ και την εκπομπή "Νυχτερινές Συναντήσεις".
Η Olympia Olyna Xenopoulou θα μιλήσεις με την Μάγδα Τσολάκη της Αλτσχάιμερ Ελλάς για τις "Νοητικές Ασκήσεις", τα προβλήματα μνήμης και τις απλές τεχνικές και ασκήσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να τη βελτιώσουμε. Το εγχειρίδιο αυτό δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης των ατόμων με μνημονικά προβλήματα που δεν μπορούν να επισκεφθούν τα Κέντρα Ημέρας της κλινικής ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν από την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που εφαρμόζονται εκεί.

🎧 //webradio.ert.gr/programma-proto/
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

📣 📘 👩‍🔬👩‍🔬👩‍🔬 ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ
'Ενα πολύτιμο εγχειρίδιο από την Alzheimerhellas, την καθηγήτρια Μάγδα Τσολάκη και τις εκδόσεις iWrite. Αυτό το εγχειρίδιο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης των ατόμων με μνημονικά προβλήματα που δεν μπορούν να επισκεφθούν τα Κέντρα Ημέρας μας ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν από την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που έχουμε σχεδιάσει και εφαρμόζουμε σε αυτά.
🗣️ 📣 Μάθετε περισσότερα και αποκτήστε το βιβλίο ➡️ //iwrite.gr/bookstore/noitikes-askiseis-alzheimer-hellas/…
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα βιβλία της χρονιάς για τις εκδόσεις μας κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες και είναι από σήμερα διαθέσιμο για προπαραγγελίες!
Ο Ζαμπονοκόπτης του Νίκου Μπόβολου (Nikos Bovolos) μας μεταφέρει ορισμένες σπαρταριστές και συνάμα πραγματικές ιστορίες ενός εργαζόμενου σε σούπερ μάρκετ, ιστορίες που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας, αλλά και να δούμε με άλλα μάτια τους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από τους πάγκους με τα τυρoκομικά και τα αλλαντικά.
Προπαραγγείλτε το βιβλίο και αποκτήστε το 3 ημέρες, τουλάχιστον, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στο //iwrite.gr/bookstore/epaggelmatias-zamponokoptis.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Προωθητικά videos και book trailers για τις εκδόσεις μας! 

Pin It on Pinterest

Share This
X