Επιλογή Σελίδας

που θα βρείτε τα βιβλία μας;

premium_bookstores_thumbΑν και η δημιουργική μας ομάδα πιστεύει ακράδαντα (και έχει δει στην πράξη μέχρι στιγμής ότι λειτουργεί) στις δυνατότητες της “απευθείας πώλησης” των έργων των συγγραφέων μας (μέσα από προσεγμένα book promo sites, βιβλιοπαρουσιάσεις, συμμετοχές σε φεστιβάλ και εκθέσεις βιβλίου κ.λπ.), δεν αμελεί καθόλου την προώθηση και τοποθέτηση των βιβλίων μας στα ράφια μεγάλων και μικρών, φυσικών και διαδικτυακών βιβλιοπωλείων σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ως εκ τούτου, οι Eκδόσεις iWrite, οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και πρόσφατα οι Εκδόσεις Δαιδάλεος συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρίες διανομής και αλυσίδες βιβλιοπωλείων ώστε να επιτυγχάνεται πανελλαδική κάλυψη, όπως επίσης και με τα επονομαζόμενα “βιβλιοπωλεία της γειτονιάς”, αλλά και με τα μεγαλύτερα online βιβλιοπωλεία της χώρας μας.

Στην πράξη, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης τοποθέτησης των έργων μας σε κάθε (στην κυριολεξία) βιβλιοπωλείο της Ελλάδας και της Κύπρου που θα δείξει ενδιαφέρον. Ενδεικτικά, αναφέρουμε παρακάτω καποιά γνωστά σημεία όπου βρίσκονται έργα των συγγραφέων της οικογένειας του iWrite, όμως πραγματικά ο κατάλογος των εν δυνάμει συνεργατών μας αριθμεί χιλιάδες επιπλέον βιβλιοπωλεία.

Και δεν μένουμε μόνο εκεί… στηρίξαμε τη δημιουργία ενός πρότυπου online βιβλιοπωλείου, του www.Βookz.gr, ώστε να φιλοξενεί και να διανέμει όλα τα έργα μας με διαδικτυακές πωλήσεις. Είχαμε μονάχα έναν όρο κατά τη δημιουργία του, ο οποίος αν μη τι άλλο υπήρξε 100% επαναστατικός: τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα να είναι δωρεάν! Και ξέρετε τι; Πέρασε, οπότε μπορείτε να βρείτε όλα τα έργα των Εκδόσεων iWrite.gr, των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή και των Εκδόσεων Δαιδάλεος στο www.Βookz.gr και να τα παραγγείλετε δίχως να πληρώσετε τίποτα για την αποστολή τους, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας και αν βρίσκεστε!

 

bookstores

Pin It on Pinterest

Share This
X