Επιλογή Σελίδας

Υπάρχουν πολλά επίπεδα και άπειροι τρόποι να προσεγγίσεις μια έννοια και αυτός είναι ο λόγος που ο καθένας από εμάς βιώνει τη δική του προσωπική και μοναδική πραγματικότητα.

Δεν υφίσταται “πραγματική” πραγματικότητα και αυτό μας το επιβεβαιώνει πια και η επιστήμη.

“Αλλάζεις το σώμα σου πιο γρήγορα από ότι μπορείς να αλλάξεις τα ρούχα σου” λέει ο Ινδό-Αμερικανός Deepak Chopra, συγγραφέας και υποστηρικτής της εναλλακτικής ιατρικής.

Σαν φυσικοθεραπεύτρια και ολιστική θεραπεύτρια προτείνω τη Χαλάρωση σαν το βασικό κλειδί, έτσι ώστε να μπορέσει το σώμα να επανέλθει στις “εργοστασιακές του ρυθμίσεις” που είναι η Υγεία, η Ευεξία και η Χαρά, ανεξάρτητα από το “πρόβλημα” που μπορεί να εμφανίζεται. Κάθε α-δυναμία ή α-σθένεια, αποτελεί ένα μήνυμα από το σώμα μας για να το φροντίσουμε περισσότερο, να το αγαπήσουμε περισσότερο, να το ελευθερώσουμε περισσότερο..

Η θηλυκή δημιουργική μας ενέργεια που σχετίζεται άμεσα με τη δημιουργία της ζωής και κάθε τι νέου, βρίσκεται στο δεύτερο ενεργειακό μας κέντρο, στην περιοχή του αφαλού. Είναι στην πράξη η ενέργεια που χρειάζεται να γίνει αποδεκτή από εμάς και να επανέλθει σε ισορροπία με την αρσενική μας ενέργεια έτσι ώστε Μαζί να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η γνώση και συνειδητοποίηση αυτή είναι πολύ βοηθητική, επειδή δίνει στον άνθρωπο την αίσθηση της προσωπικής του δύναμης, ξανά πίσω!

6 βασικά βήματα αυτής της διαδρομής είναι:

Η Αναπνοή

Η Κίνηση σε κάθε μορφή

Η Ενυδάτωση

Η Θεραπευτική και Χαλαρωτική Μάλαξη

Η καθημερινή και επαρκής ξεκούραση

Η Αυτοέκφραση σε κάθε μορφή

Για όλες και όλους εσάς που αναζητάτε λύσεις για το θέμα της γονιμότητας σας, να θυμάστε πως Όλα είναι εφικτά και πως απλά χρειάζεται να αναλάβετε δράση και να φροντίσετε περισσότερο και καλύτερα ( με πιο ποιοτικό τρόπο) τον εαυτό σας και το σώμα σας. Εμείς και το σώμα μας είμαστε ένα. Κάθε σκέψη, κάθε λέξη δημιουργεί τον ατομικό χάρτη της υγείας και της ευεξίας μας.

Δημιούργησε την ιστορία της εγκυμοσύνης σου. Άλλαξε την ιστορία  που “λες” για την εγκυμοσύνη σου. Η μόνη στιγμή που μπορώ να αλλάξω τα πράγματα στη ζωή μου είναι τώρα! Και αυτό αλλάζει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μας το επιβεβαιώνει η κβαντική φυσική…

Στο βιβλίο μου “Εγκυμοσύνη μια Νέα ζωή” έχω επιλέξει συνειδητά τις λέξεις έτσι ώστε να δημιουργούν χαρά, χαλάρωση, έμπνευση, εμπιστοσύνη, δύναμη, ευεξία. Δοκίμασε αν θέλεις να διαβάσεις το βιβλίο είτε θέλεις να φέρεις στον κόσμο ένα μωρό, είτε είσαι έγκυος, αλλά ακόμη κι αν έχεις γεννήσει τα παιδιά σου. 

Δοκίμασε να γράψεις, να ζωγραφίσεις και να εργαστείς με ότι από αυτά σου ταιριάζει. Οι λέξεις έχουν δόνηση, είναι πληροφορία, είναι Φως. Το 80% των αποτελεσμάτων στη ζωή μας οφείλονται στο Συναίσθημα. Σε αυτό που σκέφτομαι και σε αυτά που Νιώθω. Η σύνδεση με την καρδιά (με το εσωτερικό μας παιδί) είναι αυτή που κινεί τα νήματα της ζωής μας.  Και γράψε μια Νέα ιστορία.

Τα παιδιά γεννιούνται από την καρδιά! Δοκίμασε κάτι διαφορετικό.. Και γράψε μια νέα ιστορία για το σώμα σου, τη ζωή σου, το μωρό σου… Κάθε λέξη, κάθε εικόνα που θα δημιουργήσεις, δημιουργεί ένα νέο μονοπάτι Χαράς στη ζωή σου.

Αξίζεις να είσαι χαρούμενη! Μια Νέα ζωή είναι εφικτή κάθε στιγμή.

Υ.Γ. Η επιλογή της κατάλληλης για εσάς υποστηρικτικής Ομάδας (γυναικολόγου, μαίας, φυσικοθεραπευτή, συμβούλου θηλασμού κλπ.) είναι πρωταρχικής σημασίας για να φθάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα με χαρά. Η δύναμη βρίσκεται πάντα στην Ομάδα.

Με αγάπη,

Ζωή Σχοινά

 

Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο

Φαντάσου για μια στιγμή πως είχες προετοιμαστεί για τον ερχομό του μωρού σου πριν ακόμα συλληφθεί. Φαντάσου πως θα το υποδεχτεί μια οικογένεια, όπου οι γονείς νοιάζονται συνειδητά για τις φυσικές νοητικές και πνευματικές του ανάγκες, από την πρώτη στιγμή του ερχομού του σε αυτή τη ζωή. Και αναρωτήσου: πώς θα μπορούσες να προετοιμαστείς καλύτερα και να φροντίσεις το μωρό σου με αυτόν τον τρόπο.

“Αυτός ο τρόπος να παραμένουμε ήσυχοι με τους εαυτούς μας, επιστρέφοντας στο κέντρο μας και αναγνωρίζοντας ότι κάτι είναι σημαντικότερο από εμάς, ή σημαντικότερο από την εργασία μας, φέρνει ένα είδος ενέργειας, μία πρόθεση που δεν είχαμε πότε πριν” Oprah Winfrey

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα…

Ως φυσικοθεραπεύτρια αλλά και ολιστική θεραπεύτρια, ήρθε από πολύ νωρίς σε επαφή µε το σώµα και τις θεϊκές του ιδιότητες. Δηµιούργησε τη δική της επιχείρηση στον τοµέα της υγείας και γνώρισε τον χώρο της µαιευτικής και γυναικολογίας από πολύ κοντά, δουλεύοντας στον χώρο των πωλήσεων και παρακολουθώντας ιατρικά συνέδρια για δεκατέσσερα χρόνια. Απέκτησε µεταπτυχιακό τίτλο στον τοµέα Διοίκησης Ιδιωτικών µονάδων Υγείας. Βρίσκεται στον χώρο της προσωπικής εξέλιξης και γνωριµίας µε τον αληθινό µας εαυτό, µέσα από µια ολιστική θεώρηση της ζωής, από το 2006.

Από το 2006 µέχρι και σήµερα συµµετέχει σε οµάδες και σεµινάρια προσωπικής ανάπτυξης. Το 2014 δηµιούργησε τον Κύκλο Ζωής, έναν κύκλο συναντήσεων χαλάρωσης µε σκοπό την προετοιµασία της γυναίκας και του συντρόφου της στο ταξίδι της εγκυµοσύνης, µε έναν διαφορετικό, πιο συνειδητό και χαρούµενο τρόπο.

 

Βρείτε το βιβλίο “Εγκυμοσύνη: Μια Νέα Ζωή” πατώντας εδώ!

Pin It on Pinterest

Share This
X