Επιλογή Σελίδας

Η εξέλιξη του συγγραφέα, είναι χαρά για τον αναγνώστη

Δεκ 5, 2020 | iWrite-Blog, Κριτικές

Η αγάπη πριν τις επιθυμίες (Desires #2), Άντα Αντρέου

Επιστρέφουμε πίσω στην αγαπημένη σειρά Desires με το βιβλίο Η αγάπη πριν τις επιθυμίες, το οποίο μπορεί να διαβαστεί και ως standalone.

Η ατμόσφαιρα του βιβλίου αλλάζει, όπως ακριβώς και ο χρόνος. Στο συγκεκριμένο έχουμε μεταφερθεί πίσω στο χρόνο στην εποχή που οι ματιές του Θέμη και της Άντας συναντήθηκαν, την εποχή που εκείνη έπλεε σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στα αγαπημένα της άτομα, την εποχή που το αγόρι της και ο κολλητός της ήταν ακόμη ζωντανοί…

Και ενώ, έχοντας διαβάσει το πρώτο βιβλίο είμαι απόλυτα ενήμερη για το τι θα συμβεί, έρχεται η Άντα Αντρέου και τα αλλάζει όλα! Ο ορίζοντας προσδοκιών ανατρέπεται και σε πολύ μεγαλύτερη δόση από το πρώτο το μυστήριο κορυφώνεται παρασέρνοντας τον αναγνώστη στην πορεία του. Άνθρωποι κλειδιά του παρελθόντος εμφανίζονται στις σελίδες του και ανατρέπουν τα δεδομένα όσων πιστεύαμε ότι ξέρουμε.

Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα μια άλλη πτυχή της πρωταγωνίστριας, που βίωσα μαζί της τον έρωτα και τη συντριβή, που έφτασα μαζί της στα ουράνια και στην κόλαση.

Αδιαμφισβήτητα, το συγκεκριμένο είναι πολύ καλύτερα γραμμένο από το πρώτο, χωρίς περιττά στοιχεία και με πολύ καλύτερη ροή λόγου. Ευχαριστήθηκα και εκτίμησα δεόντως αυτήν την αλλαγή και χαίρομαι που η συγγραφέας δούλεψε τόσο με το ύφος της.

Φυσικά, περισσότερο από όλα με κέρδισε η πλοκή και με γέμισε συναισθήματα με αποκορύφωμα το τέλος, που με οδήγησε σε έναν σπαραγμό, που είχα πολύ καιρό να βιώσω τόσο έντονα! Τα δάκρυα είναι λίγα για να σας περιγράψω αυτά που ένιωσα.

Τώρα, με το τέλος του βιβλίου επιστρέφουμε στον παρόν του Δημήτρη και του Άγγελου, μην ξεχνάμε και τα κακά μας παιδιά! Το φοβερό είναι όμως πως τα 2 βιβλία θα ενωθούν σαν κομμάτια του παζλ στο 3ο μέρος για να ενώσουν παρόν, παρελθόν και μέλλον και να αποδείξουν πως στη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία!

Το ταξίδι ξεκίνησε και κάθε χρόνο μεγαλώνουμε. Η σειρά «Desires», σε κάθε βιβλίο θα σας συναρπάζει όλο και πιο πολύ.

Αυτό είναι υπόσχεση.

– Άντα Αντρέου

Δείτε το βιβλίο εδώ .

Γράφει η Αντιόπη Κουφού.

Πηγή Book’s Harbor

 

Pin It on Pinterest

Share This
X