Επιλογή Σελίδας
Offer!

Τα Μυστικά του Γκρίζου Βάλτου – Η Μάντισσα του Φόβου

16.00  14.40 

 

Μία συµφωνία που σταµάτησε µία καταστροφή,
για να φέρει µία µεγαλύτερη.

Πέντε αιώνες αργότερα, ακολουθώντας τις αποφάσεις της συµφωνίας για να σταµατήσει ο παγκόσµιος πόλεµος που είχε ξεσπάσει τότε, οι άνθρωποι έχουν χωριστεί σε οκτώ βασίλεια, ανάλογα µε το είδος τους. Δεν είναι όµως ελεύθεροι. Υπάρχει ένας παγκόσµιος ηγέτης, που έχει επιβάλει την κυριαρχία του σε όλους τα τελευταία εκατό σχεδόν χρόνια.

Ανάµεσα στα άτοµα που υποφέρουν περισσότερο είναι και ο Σέρκης, που στα δεκαεπτά του χρόνια ζει µια σχετικά απλή ζωή µε τους θετούς γονείς του. Αυτή όµως θα διαταραχθεί, όταν εµποδίζει τη σύλληψη δύο παιδιών που συναντά έξω από το χωριό του. Καταλήγει φυλακισµένος, µαζί µε µία οµάδα ατόµων που θα προσφερθούν ως θηράµατα σε έναν αποτρόπαιο αγώνα. Και το χειρότερο: µία συγκρατούµενή του έχει ένα µυστικό, το οποίο πρέπει να φυλαχτεί πάση θυσία.

Παράλληλα, ο Άρµης, ένας νεαρός άνδρας που ζει µε µόνο σκοπό να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του, ξεκινάει µια δύσκολη προσπάθεια για να σώσει τον δάσκαλό του, που αιχµαλωτίστηκε από εχθρούς τους. Θα οδηγηθεί σε άσχηµες καταστάσεις, ενώ ανακαλύπτει πως υπάρχουν πολλά που δεν ξέρει σε σχέση µε τον εαυτό του.

Υπάρχει άραγε τρόπος να προστατέψει ο Σέρκης το φυλακισµένο κορίτσι µε το τροµακτικό µυστικό; Αν πέσει σε λάθος χέρια, η ζηµιά θα είναι ανυπολόγιστη. Ο Άρµης θα µπορέσει να µάθει την αλήθεια γι’αυτόν και τον πατέρα του; Ενώ όσ συµβαίνουν, µοιάζουν όλο και περισσότερο τµήµατα ενός καλά οργανωµένου σχεδίου.

Και όλα αυτά στη σκιά µιας παλιάς συµφωνίας…

Product Description

Ο Παναγιώτης Βάβαλος γεννήθηκε το 1992 και µεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής και Μεταπτυχιακού Διπλώµατος Ηλεκτρονικής Φυσικής (Ραδιοηλεκτρολογίας) του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης. Με τη συγγραφή άρχισε να ασχολείται συστηµατικά κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

Διηγήµατά του έχουν συµπεριληφθεί στα συλλογικά έργα «Μετά το τέλος» και «Το έπος της Φαντασίας IV: Η Κατάρα» των εκδόσεων iWrite και στις ανθολογίες «Τα µπλουζ της πόλης ΙΙ» και «Θρύλοι του Σύµπαντος ΙΧ».

Additional Information

Συγγραφέας

Παναγιώτης Βάβαλος

Σελίδες

480

Διαστάσεις

14 x 21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις Πηγή

ISBN

978-960-626-259-3

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Τα Μυστικά του Γκρίζου Βάλτου – Η Μάντισσα του Φόβου”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

 • Offer! Δεσμώτης της Στάχτης, Ευάγγελος Τσατσαλής, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.gr

  Δεσμώτες της Στάχτης – Σκιαμάχος

  16.00  14.40 
 • Offer! Ο Υπέρμαχος των Λησμονημένων Θεών - Η Κόρη του Δάσους, Αλέξανδρος Λειβαδιώτης, Εκδόσεις Πηγή - www.pigi.gr

  O Υπέρμαχος των Λησμονημένων Θεών – Η Κόρη του Δάσους

  15.00  13.50 
 • Offer! Αλέξανδρος - Παναγιώτης Ιορδανίδης, Αινθόρια: Η Νέμεση της Νύχτας, Εκδόσεις Πηγή - www.pigi.gr

  Αινθόρια: Η Νέμεση της Νύχτας

  18.00  16.20 

Pin It on Pinterest

Share This
X