Επιλογή Σελίδας
Offer!

Ποιος είμαι εγώ παππού;

12.00  10.80 

Το βιβλίο αυτό περιγράφει την ιστορία µιας παρέας παιδιών, που ανακαλύπτουν πως ο παππούς έχει Αλτσχάιµερ.

Δύο αδέρφια, ο Φίλιππος και η Άννα, µαζί µε τους φίλους τους, τον Κωστή και τη Δανάη, είναι οι τέσσερις πρωταγωνιστές µας. Όλοι µαζί προσπαθούν να βρουν απαντήσεις για τις διάφορες περίεργες συµπεριφορές που εµφανίζει τον τελευταίο καιρό ο παππούς τους.

Τι συµβαίνει και έχει αλλάξει; Πώς µπορούν να βοηθήσουν ο Φίλιππος και η Άννα τον παππού τους; Θα τους βοηθήσουν οι φίλοι τους; Θα µπορέσει να αλλάξει ο παππούς µόλις ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από την περίεργη συµπεριφορά του;

Έχουν πολύ δρόµο και αρκετή δουλειά µπροστά τους οι τέσσερις φίλοι µας, µέχρι να δώσουν απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήµατα. Για να δούµε, λοιπόν, θα τα καταφέρουν;

Product Description

Ευδοκία Νικολαΐδου
Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πάτρας. Εκπαιδεύτηκε και εφαρμόζει μεθόδους της Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και της Ψυχοδυναμικής Προσέγγισης.

Είναι υπεύθυνη του τμήματος της Κατ’ Οίκον Φροντίδας και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Alzheimer Hellas και έχει τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Alzheimer «Επικοινωνία για τη νόσο Alzheimer».

Από το 2008 διατηρεί το ιδιωτικό Κέντρο Ψυχοθεραπείας inVivo ασκώντας ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες και παιδιά.

Αρθρογραφεί στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό τύπο. Συμμετέχει ενεργά σε διάφορες δράσεις σε συνεργασία με δημόσιους φορείς και ιδιώτες.


Πετρίνα Μαργαριτίδου
Εξειδικεύτηκε στη Συστημική Προσέγγιση και Οικογενειακή Θεραπεία, αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA). Εκπαιδεύτηκε στην Επικοινωνία και Δυναμική σε Ομάδες και παρακολούθησε κύκλους σεμιναρίων ποικίλων προσεγγίσεων.

Από το 2011 διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας ατομικές, συζυγικές και οικογενειακές συνεδρίες.

Είναι εξωτερικός συνεργάτης του Πανελλήνιου Οργανισμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων (ΠΟΕΠ), καθώς και τριών γυμναστηρίων Curves στη Θεσσαλονίκη.


Κωνσταντίνα Καραγκιόζη
Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωστική-Συμπεριφορική Θεραπεία, στην Ψυχοδυναμική προσέγγιση και στην Ομαδική Θεραπεία. Ασκεί ατομική ψυχοθεραπεία και συντονίζει θεραπευτικές ομάδες ενηλίκων και ομάδες αυτογνωσίας παιδιών.

Είναι υπεύθυνη του Τμήματος Περιθαλπόντων στην Alzheimer Hellas με κύρια αρμοδιότητα τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση ψυχοθεραπευτικών και εκπαιδευτικών ομαδικών προγραμμάτων για περιθάλποντες ατόμων με άνοια.

Από το 2008 διατηρεί στη Θεσσαλονίκη το Κέντρο Ψυχοθεραπείας InVivo.

Συνεργάζεται με διάφορους φορείς για την υλοποίηση ενημερωτικών ομιλιών και εκπαιδευτικών βιωματικών προγραμμάτων.

Additional Information

Συγγραφείς

Ευδοκία Νικολαΐδου – Πετρίνα Μαργαριτίδου – Κωνσταντίνα Καραγκιόζη

Εικονογράφηση

Ιφιγένεια Σιδέρη

Σελίδες

48

Διαστάσεις

21 x 29 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-960-627-095-6

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ποιος είμαι εγώ παππού;”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

 • Offer! Χρυσάνθη Δάϊνα, Λίγη Μαμά, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.gr

  Λίγη Μαμά

  10.00  9.00 
 • Offer! Γιάννης Δασκαλάκης, Μικρός Άγγελος και σχολικός εκφοβισμός, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.gr

  Ο Μικρός Άγγελος και ο Σχολικός Εκφοβισμός

  11.00  9.90 
 • Offer! Alzheimer Hellas, Νοητικές Ασκήσεις, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.gr

  Νοητικές Ασκήσεις

  30.00  27.00 

Pin It on Pinterest

Share This
X