Επιλογή Σελίδας
Offer!

Κρυμμένες Εποχές

10.00  9.00 

 

Αυτή είναι η ιστορία σου, αυτό είναι το ταξίδι σου. Αρκεί να είναι έτοιµη η ψυχή σου να το βιώσει. Δάκρυα θα θολώσουν την όρασή σου, µπορεί η φωνή σου να βραχνιάσει από τις κραυγές. Οι στάλες της καταιγίδας µπορεί σου φανούν καυτές όταν προσγειωθούν στην κρύα σου σάρκα και ίσως σε βάλει σε βαθιές σκέψεις ένα νεκρό φύλλο πεσµένο µπροστά στα κουρασµένα σου πόδια.

Όλοι µας έχουµε το δικό µας ταξίδι, για τον καθένα µοναδικό όµως κάτι παραµένει διαχρονικά καθολικό. Κάθε καρδιά και µυαλό θα το ζήσει αυτό. Μια πληθώρα συναισθηµάτων, συνεχόµενες αλλαγές, έρχονται διαδοχικά όπως και οι τέσσερις εποχές.

Αυτές έχουν βέβαια το δικό τους µοτίβο και είναι πάντα σταθερές. Ενώ η τρικυµία των ανθρώπινων συναισθηµάτων είναι σαν την άγρια θάλασσα, απρόβλεπτη, δυνατή και αναπόφευκτη.

Περπατάµε όµως, συνεχίζουµε, νιώθουµε, ζούµε. Νιώσε µε, διάβασέ µε.

Κατηγορία:

Product Description

Η Κάια Λαµουρέ γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1997, στη Θεσσαλονίκη. Η µητέρα της είναι Ελληνίδα, µεγαλωµένη στην Αυστραλία, και ο πατέρας της είναι από το Κεµπέκ του Καναδά. Έχει µεγαλώσει στα Χανιά Κρήτης και τα τελευταία πέντε χρόνια κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει φωτογραφία και είναι λάτρης κάθε µορφής τέχνης, όπως η φωτογραφία και η συγγραφή, στα οποία έχει εµπλακεί και πιο ενεργά. Χάρη στην καταγωγή των γονιών της, τα αγγλικά είναι για εκείνη όπως η ελληνική γλώσσα, που είναι η µητρική της, και για αυτό οι πρώτες της συγγραφικές προσπάθειες ήταν στα αγγλικά και έπειτα στα ελληνικά. Πρώτο της ολοκληρωµένο έργο είναι αυτή η ποιητική συλλογή. Λατρεία της ήταν πάντα να διαβάζει βιβλία, ιστορίες και ποίηση και έτσι το µυαλό της από µόνο του ξεκίνησε τα πλάθει τις δικές του ιστορίες και ρίµες. Ως άνθρωπος αρκετά µοναχικός, ό,τι είχε να πει κατάφερε να βγει σε λέξεις, σε προτάσεις και σε εικόνες παρµένες από ανείπωτες σκέψεις.

Additional Information

Συγγραφέας

Κάια Λαμουρέ

Σελίδες

68

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις Πηγή

Διαστάσεις

14×21 cm

ISBN

978-960-626-405-4

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κρυμμένες Εποχές”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X