Επιλογή Σελίδας

Πες μου Δάσκαλε

(1 αξιολόγηση πελάτη)

15.00 

− Δάσκαλε, νομίζω…

− Να μη νομίζεις ποτέ!

 

Η πραγματικότητα υπάρχει για να την ερευνούμε και να την ανακαλύπτουμε. Με τα σενάρια το μυαλό οργιάζει, παθιάζεται, σκοτεινιάζει. Λαοί ολόκληροι δεν μπορούν να «ανασάνουν», καθώς στερούνται την ειρήνη και την ευημερία, αν και οι κυβερνήσεις τους υποκρίνονται για το αντίθετο. Ολόκληρες πορείες ζωής έχουν χαθεί άδικα εξαιτίας εσφαλμένων «πιστεύω».

Ένα από τα χειρότερα τέρατα του νου είναι το να «νομίζεις», επειδή δεν σε αφήνει να ερευνήσεις. Δημιουργεί ψευδαισθήσεις και έτσι ζεις σε κόσμους ψεύτικους. Ενώ με την πραγματικότητα μπορεί να χαμογελάς, ένας εσωτερικός διάλογος μπορεί να συννεφιάσει τη ζωή σου.

Να μη νομίζεις ποτέ! Αν θέλεις να έχεις μια σαφή θέση, αυτή να είναι το να γνωρίζεις!

Τι είναι η ζωή; Οι απαντήσεις που δίνουμε στις ερωτήσεις μας. Ποτέ δεν είναι τα γεγονότα· ο τρόπος που τα ερμηνεύουμε είναι. Αν αλλάξουμε τις ερωτήσεις, θα αλλάξουν και οι απαντήσεις. Και έτσι θα αλλάξει και η ιστορία που λέμε για τη ζωή μας.

Το παρόν βιβλίο έχει γραφτεί με σκοπό να δοθούν πιο «ευέλικτες» απαντήσεις στις καίριες ερωτήσεις μας, έτσι ώστε να μην εστιάζουμε στο πρόβλημα, αλλά σε λύσεις που με δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο μπορούν να μεταμορφώσουν/ βελτιώσουν τη ζωή μας.

Product Description

Ο Δημήτρης Νομικός γεννήθηκε το 1965 στον Πειραιά. Το 1978 παρακολούθησε το βασικό σεμινάριο της μεθόδου Silva, ολοκληρώνοντας μελλοντικά όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της μεθόδου. Από το 1982 έως το 1984 μετείχε στις συνεδρίες του Καφενείου Σχολείου (Café Ecole του Κώστα Φωτεινού), μιας ψυχαναλυτικής μεθόδου για την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία. Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή το 1983 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων. Μελέτησε Χριστιανισμό, Ζεν Βουδισμό, Ταοϊσμό, εσωτερική φιλοσοφία, ψυχολογία, φυσιολογία εγκεφάλου, αστροφυσική και κβαντομηχανική.
Συμμετέχει ενεργά σε ομάδες δυναμικού διαλογισμού για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας και ειρήνης. Αρθρογραφεί σε πολλά site και ηλεκτρονικές εφημερίδες. Δίνει ομιλίες, διαλέξεις και σεμινάρια αυτογνωσίας και διαλογισμού. Έχει εκδώσει δύο βιβλία πάνω σε θέματα αυτοβελτίωσης, το «Μια μέρα, μια ψυχή, τρεις ζωές» και το «Γεύματα… ζωής».

Additional Information

Συγγραφέας

Δημήτρης Νομικός

Σελίδες

278

Διαστάσεις

14 x 21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-960-627-096-3

1 κριτική για Πες μου Δάσκαλε

  1. Λετα Καρατζιά

    τέλειο βιβλίο!!!!!!!!!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X