Επιλογή Σελίδας

Όταν ο Θεός εχει Χιούμορ (12 Σαλονικιές ιστορίες)

(1 αξιολόγηση πελάτη)

12.00 

Είναι πολλές οι φορές που επειδή καταφέραμε «κάτι», νομίζουμε πως είμαστε το κέντρο του κόσμου.

Εκεί επεμβαίνει η Ανώτερη Δύναμη και όταν έχει χιούμορ γελάει μαζί μας. Κάποιες φορές, μάλιστα, μας τιμωρεί…

Μέσα στις 12 αυτές ιστορίες, αν έχετε σαρκαστική διάθεση και ειλικρίνεια, ίσως βρείτε φίλους, ίσως γνωστούς ή και τον εαυτό σας!

Ιστορίες βγαλμένες μέσα από την καθημερινότητα, που αφορούν τις σχέσεις (και όχι μόνο), με φόντο πάντα τη Θεσσαλονίκη και τη δεκαετία του 80.

Product Description

Ο Κώστας Κανάκας γεννήθηκε στις Φέρες του Νοµού Έβρου το 1967. Μεγάλωσε στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και µετακόµισε µόνιµα στη Θεσσαλονίκη το 1989. Τελείωσε το νυχτερινό τεχνικό λύκειο στην οδό Μοναστηρίου.

Τα πρωινά εργαζόταν σε µεταλλικές κατασκευές και στο µηχανουργείο του πατέρα του. Το 1990 εισήχθη στη σχολή Πολιτικών Δοµικών Έργων στα Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης. Το αντικείµενο της σχολής καθώς και η αποµάκρυνσή του από τη Θεσσαλονίκη, δεν τον ενθουσίασαν, έτσι σύντοµα εγκατέλειψε τις σπουδές του.

Παρακολούθησε κύκλους µαθηµάτων σε ιδιωτικές σχολές και επιµορφωτικά σεµινάρια διαφόρων φορέων στους τοµείς των πωλήσεων, του µάρκετινγκ, της διοίκησης επιχειρήσεων και του σχεδιασµού παραγωγής και προώθησης καταναλωτικών προϊόντων.

Επαγγελµατικά δραστηριοποιήθηκε κυρίως µε εµπορικές και µεταποιητικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη το 1990, στη Χαλκιδική το 1993 και στην Αθήνα το 1995.

Ο γραπτός λόγος είναι µια εφηβική ενασχόληση που δεν τη σταµάτησε ποτέ. Οι εµπειρίες του και οι εικόνες που συλλέγει µέχρι σήµερα, αποτελούν τα στοιχεία που τον ωθούν να εκθέσει τις σκέψεις του.

Έγραψε το 2015 το µονόπρακτο θεατρικό έργο µε τίτλο “Φωνές”, που περιλαµβάνεται σε µια συλλογική έκδοση που µεταφράστηκε στα Γαλλικά.

Συνεχίζει να εργάζεται και να γράφει αυτά που αντιλαµβάνεται, µε το δικό του τρόπο. Ζει µε την οικογένεια και τα τρία παιδιά του µεταξύ Αφύτου Χαλκιδικής και Βέρνης Ελβετίας, µε µεγάλες µεταναστευτικές περιόδους στην αγαπηµένη του πόλη, τη Θεσσαλονίκη.

Additional Information

Συγγραφέας

Κώστας Κανάκας

Σελίδες

156

Διαστάσεις

14x21cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-618-5218-39-3

1 κριτική για Όταν ο Θεός εχει Χιούμορ (12 Σαλονικιές ιστορίες)

  1. Γιάννης Αργυρίου

    Πολύ καλό. Γέλασα και θυμήθηκα κάποιες δικές μου στιγμές.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X