Επιλογή Σελίδας
Offer!

Ο Αγγελιοφόρος της Νίκης

12.00  10.80 

Μια καλοκαιρινή µέρα του 490 π.Χ., µέσα στη µεσηµεριανή ζέστη, ένας νεαρός οπλίτης, τραυµατισµένος, τρέχει προς την πόλη της Αθήνας. Πρέπει να µεταφέρει την είδηση της µεγάλης νίκης αλλά και µια προειδοποίηση για έναν θανάσιµο κίνδυνο. Στο µυαλό του τρέχει η µέχρι τώρα ζωή του. Θα καταφέρει να φτάσει εγκαίρως;

Μια καλοκαιρινή µέρα της τρίτης δεκαετίας του 21ου µ.Χ. αιώνα, ένας αρχαιολόγος καλείται να ερευνήσει έναν τάφο που βρέθηκε σε ένα προάστιο της Αθήνας. Ο τάφος φέρει ένα πασίγνωστο όνοµα, αλλά τα ευρήµατα στο εσωτερικό του είναι παράξενα και αντιφατικά. Επιπλέον στην πορεία διαφαίνεται µια απίστευτη προσωπική εµπλοκή. Θα καταφέρει να λύσει το µυστήριο;

Τι ακριβώς συνδέει αυτά τα δύο τόσο διαφορετικά και αποµακρυσµένα γεγονότα;

Ένα µήνυµα που έρχεται από τα βάθη του χρόνου…

Product Description

Ο Ιωάννης Ι. Πρίντεζης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Τελείωσε το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σµύρνης, σπούδασε Μαθηµατικά στο Πανεπιστήµιο Αθηνών και έχει µεταπτυχιακό δίπλωµα στη Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηµατικών. Μιλάει πολύ καλά Γαλλικά και Αγγλικά και έχει καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραµµατισµού.

Έχει γράψει πολλά βοηθήµατα Μαθηµατικών για το Λύκειο, ένα βιβλίο Πληροφορικής για τη γλώσσα Basic, δύο βιβλία Πρακτικής Αριθµητικής για τους διαγωνισµούς του δηµοσίου και έχει µεταφράσει από τα Γαλλικά ένα πανεπιστηµιακό σύγγραµµα για τη Διδακτική των Μαθηµατικών. Έχει δηµοσιεύσει διάφορα άρθρα σε επιστηµονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές εισηγήσεις σε συνέδρια για τα Μαθηµατικά, τη Διδακτική και τις Νέες Τεχνολογίες. Επίσης έχει δηµοσιεύσει ένα βιογραφικό µυθιστόρηµα µε θέµα τη ζωή του πατέρα του.

Διδάσκει από το 1985 στη Λεόντειο Σχολή Αθηνών. Στα κύρια ενδιαφέροντά του περιλαµβάνονται η έρευνα και η βελτίωση της διδασκαλίας των µαθηµατικών στη δευτεροβάθµια εκπαίδευση. Η ενασχόληση µε ιστορικά θέµατα είναι µία από τις αγαπηµένες δραστηριότητές του στον ελεύθερο χρόνο του.

Additional Information

Συγγραφέας

Γιάννης Πρίντεζης

Σελίδες

176

Διαστάσεις

14 x 21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις Πηγή

ISBN

978-960-626-324-8

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ο Αγγελιοφόρος της Νίκης”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Offer! Γιάννης Πρίντεζης, Ο Καθηγητής, Εκδόσεις Πηγή - www.pigi.gr

    Ο Καθηγητής

    14.00  11.20 

Pin It on Pinterest

Share This
X