Επιλογή Σελίδας

Ο Μικρός Άγγελος και ο Σχολικός Εκφοβισμός

(1 αξιολόγηση πελάτη)

14.90 

(από 7 έως 14 ετών)
βιβλία επαυξημένης πραγματικότητας!

Ο μικρός Άγγελος, όπως κάθε μέρα, ξεκινάει για να πάει στο σχολείο του. Σήμερα, όμως, δύο νταήδες από μεγαλύτερη τάξη θα αρχίσουν να τον κοροϊδεύουν κι αυτό
θα τον τρομάξει και θα του χαλάσει τη διάθεση για τις επόμενες ημέρες.
Ο Άγγελος θα πρέπει να βρει τον τρόπο να νικήσει τους φόβους του και να αντιμετωπίσει τους νταήδες για να σταματήσουν να ενοχλούν τον ίδιο, αλλά και άλλα παιδιά.
Αποφασίζει να παλέψει με τον φόβο του, ζητώντας, όμως, βοήθεια από τα παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Και όλοι μαζί, ως ομάδα, βρίσκουν τη λύση!
Στο τέλος νιώθει μεγάλη ικανοποίηση γιατί καταλαβαίνει πως ο καθένας βρίσκει μέσα του τη δύναμη να ξεπερνά όλα εκείνα που τον τρομάζουν…

Περιγραφή

Ο Γιάννης Δασκαλάκης γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με το μεταπτυχιακό Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας «Εξαρτήσεις και Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα».

Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος, εθελοντικά και έμμισθα, σε χώρο Οξέων Περιστατικών στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, σε ειδικό σχολείο, σε δομές απεξάρτησης για χρήστες ναρκωτικών ουσιών, σε Ξενώνα προσωρινής φιλοξενίας ανηλίκων θυμάτων παραμέλησης, κακοποίησης και σε Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων αιτούντων άσυλο.

Επιπλέον, εργάστηκε ως σχολικός ψυχολόγος οργανώνοντας προγράμματα πρόληψης και παρείχε συμβουλευτική σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Επίσης, απασχολήθηκε σε πρόγραμμα εργασιακής συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε οικογένειες που επλήγησαν από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Σήμερα, εργάζεται σε Κέντρο Ημέρας με έμφαση στην ομαδική ψυχοθεραπεία για ανθρώπους με ψυχιατρικά προβλήματα. Παράλληλα, προσφέρει ατομική συμβουλευτική – ψυχοθεραπεία σε ιδιωτικό γραφείο.
Το βιβλίο «Ο Μικρός Άγγελος και ο Σχολικός Εκφοβισμός» είναι το τρίτο του σύγγραμμα. Παλαιότερα, είχε εκδόσει από τις εκδόσεις iWrite τα λογοτεχνικά βιβλία «Η Συνάντηση» (2012) και «Τζέφρυ» (2014).

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Συγγραφέας

Ιωάννης Δασκαλάκης

Σχεδίαση - Επαυξημένη πραγματικότητα

Νικόλαος Κουμαρτζής

Σελίδες

32

Διαστάσεις

24.5 x 27 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

1 κριτική για Ο Μικρός Άγγελος και ο Σχολικός Εκφοβισμός

  1. Τριαντάφυλλος Σ.

    Εκπληκτικό εκπαιδευτικό παραμύθι με πολύ έξυπνη αλληλεπίδραση μεταξύ βιβλίου και παιδιού

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × five =

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Pin It on Pinterest

Share This
X