Επιλογή Σελίδας
Offer!

Σκιαγραφώντας την Εικόνα

10.00  9.00 

 

Σε µια απρόβλεπτη και ευµετάβλητη καθηµερινότητα, που εκ των πραγµάτων επηρεάζει και καθορίζει τον τρόπο ζωής των πολιτών, η ψύχραιµη αντιµετώπιση και αποτύπωση των επιµέρους παραµέτρων καθίσταται αδήριτη αναγκαιότητα. Η διάχυτη ανασφάλεια που κυριαρχεί, σε συνδυασµό µε την απουσία σταθερότητας, επιτάσσει µια εναλλακτική οπτική, στοχεύοντας στην ανάδειξη µιας πιο αισιόδοξης αλλά εξίσου ρεαλιστικής προοπτικής. Στην επιλογή µιας άλλης σελίδας, µε διαφορετική γωνία προσέγγισης της δυστοπικής κοινωνικής πραγµατικότητας, που όµως πάντοτε επιτρέπει χαραµάδες ελπίδας σε όλους όσους εξακολουθούν να ονειρεύονται και να σκιαγραφούν µε υποµονή και επιµονή το αύριο. Μέσα από σειρά άρθρων του, που παρότι απηχούν τα δεδοµένα της χρονικής στιγµής δηµοσίευσής τους, εντούτοις διατηρούν µια ευρύτερης µορφής διαχρονικότητα, ο συγγραφέας επιχειρεί να περιγράψει, να εµπνεύσει, να προτείνει λύσεις και γενικά να ωθήσει προς µια δηµιουργική επανεκκίνηση σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελµατικό επίπεδο τον αναγνώστη.

Product Description

Ο Χρήστος Α. Αποστολίδης είναι πτυχιούχος της Νοµικής Σχολής Α.Π.Θ., ασκεί µάχιµη και συµβουλευτική δικηγορία σε ένα ευρύ φάσµα υποθέσεων. Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, µέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το έτος 2000. Διπλωµατούχος Μεταπτυχιακού Προγράµµατος Σπουδών της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. στον κλάδο Συστηµατικής Θεολογίας µε ειδίκευση «Ηθική».

Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώµατος της Νοµικής Σχολής Α.Π.Θ. στον Τοµέα Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου, µε ειδίκευση «Εκκλησιαστικό Δίκαιο». Τίτλος της διδακτορικής του διατριβής: «Το καθεστώς της ακίνητης περιουσίας των Μονών του Αγίου Όρους, Ιστορική διαµόρφωση – Σύγχρονο θεσµικό πλαίσιο».

Άρθρα και µελέτες του έχουν δηµοσιευτεί σε επιστηµονικά περιοδικά αλλά και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Είναι Αντιπρόεδρος (από το 2018) του Διοικητικού Συµβουλίου του Ταµείου Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (ΤΑΔΙΘ), Αντιπρόεδρος (από το 2019) του Διοικητικού Συµβουλίου του Κοινωφελούς «Ιδρύµατος Ορµύλια» (Ερευνητικό Κέντρο Ν. 4310/2014), Πρόεδρος (από το 2017) της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Ηµαθίας (ΕΠΣΗ), Μέλος (από το 2018) του Πρωτοβαθµίου Πειθαρχικού Συµβουλίου Δικηγόρων Περιφέρειας Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Είναι έγγαµος και πατέρας τριών τέκνων.

Additional Information

Συγγραφέας

Χρήστος Α. Αποστολίδης

Σελίδες

132

Διαστάσεις

14×21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-960-627-267-7

Βάρος

0.5 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σκιαγραφώντας την Εικόνα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X