Επιλογή Σελίδας
Offer!

Κρυστάλλων Ιάσεις

25.00  22.50 

Οι Κρυσταλλοθεραπευτικές διδαχές προέρχονται από τις καταγεγραμμένες αγωγές του Πέτρου Αποστόλου που είναι προσδιορισμένες με ραδιαισθητική διερεύνηση, βασισμένη στη παλμομικροσκοπική σάρωση.
Μετά από 28 χρόνια διδαχών κοντά στον Πέτρο Αποστόλου, παρουσιάζεται ένα μικρό αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρον δείγμα, το οποίο αντλήθηκε από ένα ευρύτερο φάσμα θεμάτων με τη μοναδικότητα του περιεχομένου του. Το βιβλίο εξειδικεύεται στη σημασία των Κρυστάλλων για την ανθρώπινη φυσιολογία και την εφαρμογή αυτής σε ιαματικό επίπεδο. Παρατηρώντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, αποφασίσαμε να εκδώσουμε μέρος του έργου γι’ αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν την εξατομικευμένη λειτουργία των κρυστάλλων.
Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε συνέχεια, τόσο σε ότι αφορά την τεράστια παρακαταθήκη των κρυστάλλων, όσο και σε άλλα θέματα, που αφορούν τις πιο σημαντικές πτυχές της ανθρώπινης φύσης.

Μαργαρίτα Μάντακα
Κρυσταλλοθεραπεύτρια

Product Description

Ο Πέτρος Αποστόλου ίδρυσε πριν από τριάντα τρία χρόνια περίπου τον σύλλογο «Κέντρο Μελετών Κοσμοβιολογίας».
Μέσω αυτού διέθεσε τις διδαχές του σε ανθρώπους με διαφορετικά υπόβαθρα και ενδιαφέροντα. Το κοινό σημείο αναφοράς όλων ήταν και είναι η αναζήτηση υπερβατικών αποκαλύψεων, είτε η προτεραιότητά τους αφορά τον τομέα δράσης τους –Θετικές Επιστήμες ή Ανθρωπιστικές σπουδές (π.χ. Ιατρική, Τέχνη, Εκπαίδευση, Ψυχολογία, επιχειρηματική δράση, κ.ά.)– είτε ενδιαφέρονται για την ατομική ανάπτυξή τους σύμφωνα με τη μοναδικότητα του καθενός.

Από τα αποτελέσματα αυτών των διδαχών αποτιμάται ότι είναι ένας βαθύς γνώστης πολλών άγνωστων πτυχών της φύσης του ανθρώπου και του όλου, με υψηλή ραδιαισθητική ικανότητα.
Με πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον μικρόκοσμο μέχρι τα μύχια του όλου, διαλευκαίνει τις συνδέσεις της ύπαρξης σε όλες τις βαθμίδες της. Είναι ανυπολόγιστη η αξία της ευρύτητας των διεισδύσεών του και της ωφέλειας των αποτελεσμάτων στην ανθρώπινη ζωή μας.
Ακολουθώντας την πορεία του σε ενεργειακά μέρη της Ελλάδας –Θεσσαλονίκη, Άγιο Όρος, Αθήνα, Επίδαυρο, Δελφούς, Όλυμπο, Πήλιο, Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Κρήτη, Δήλο, Μύκονο κ.ά.– αλλά και στο εξωτερικό, σε συντονισμό με την ιερότητα των τόπων, αναδείχθηκαν αξίες και ποιότητες που αφορούν τη δράση μας και τη συνύπαρξή μας.

Additional Information

Συγγραφέας

Πέτρος Αποστόλου

Σελίδες

124

Διαστάσεις

14 x 21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-618-5218-96-6

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κρυστάλλων Ιάσεις”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

 • Offer! Καλώς ήλθατε στην Πέμπτη Διάσταση, Λίλα Ε. Δασκαλάκη, Εκδόσεις iWrite.gr (www.iWrite.gr)

  Καλώς ήλθατε στην Πέμπτη Διάσταση

  12.00  9.60 
 • Offer! Ενίσχυσε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές, Αργυρώ Λεντούδη, Εκδόσεις iWrite.gr

  Ενίσχυσε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές

  12.00  10.80 
 • Offer! Εξώφυλλο, Γνώρισε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές, Εκδόσεις iWrite

  Γνώρισε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές

  15.00  13.50 

Pin It on Pinterest

Share This
X