Επιλογή Σελίδας
Offer!

Η Μετάσταση της Αγάπης

17.90  16.10 

 

Ο Φανούρης, καθώς κοίταζε το νεκρό σώµα του Γιάννη, ένιωθε µια απίστευτη ντροπή και συνάµα µια τροµερή θλίψη που αυτός ζούσε. Ήταν από εκείνες τις ντροπές που λερώνουν το µυαλό και την ψυχή, που µε τίποτα δεν µπορείς να τις καθαρίσεις, αλλά όµως µπορεί να σου µεταµορφώσουν τη ζωή προς το καλύτερο. Καθώς ανασκάλευε τη σκέψη του, αναδεύτηκαν όλα τα περασµένα, όλα αυτά που µαζί αντιµετώπισαν. Μια ανελέητη δίνη τον παρέσυρε στην αφετηρία της σχέσης τους, από τη µετάδοση του ιού του Έιτζ και την υπόλοιπη διαδροµή τους. Ο απίστευτος έρωτάς του µε τη Σίντυ -την άγνωστη τότε συντροφιά-, τα πλούσια χρόνια των Αθηνών, τα σχεδόν πέντε χρόνια για τη µετάσταση, η ζωή στο ίδρυµα. Σαν µια φωτογραφία, πλαισιωµένη από την οµίχλη του χρόνου, περνούσε µπροστά του το παρελθόν τους, η ζωή τους ολόκληρη.

Θα ήθελε να του προσφέρει όλα τα λουλούδια του κόσµου, να τον µυρώνουν στον προορισµό του. Ένιωθε φριχτά, άθλια, θεωρώντας ότι εξαιτίας του πέθανε. Με ειλικρίνεια, θα του έλεγε: «Φίλε µου, είναι σηµαντική η απώλειά σου, µα πιο σηµαντικό είναι το έργο που αφήνεις. ∆εν ωφελεί να στενοχωριόµαστε που σε χάσαµε, αλλά να είµαστε χαρούµενοι που υπήρξες ανάµεσά µας. Ποιος ξέρει, µπορεί αύριο κιόλας να σε ακολουθήσω. Λίγες στιγµές ολόκληρη η ζωή µας.

»Σε ένα κουπέ του τρένου ζήσαµε συνοδοιπόροι και συντροφικά. Συναντηθήκαµε για µια στιγµή, σε µια στάση στο τρένο της ζωής. Εσύ κατεβαίνεις πρώτα, εγώ µετά. Τίποτα δεν κρατάµε όταν κατεβαίνουµε από το τρένο της ζωής, δεν χρειαζόµαστε αποσκευές, τίποτα δεν είναι δικό µας· όλα στο τρένο τα αφήνουµε, για να ωφελήσουν τους επόµενους».

Product Description

Ο Κίµων Τσατσάκης γεννήθηκε στις Στέρνες Ηρακλείου Κρήτης. Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδηµίας, διορίζεται δάσκαλος. Οι πνευµατικές του ανησυχίες τον ωθούν να συνεχίσει τις σπουδές του. Έτσι, τελειώνει τη Φιλοσοφική Σχολή Ρεθύµνου (τµήµα ΦΚΣ), την εξοµοίωση και το ∆ιδασκαλείο. Υπηρέτησε ως διευθυντής σε διάφορα σχολεία και από το 2003 έως το 2011 ως σχολικός σύµβουλος στο νοµό Ηρακλείου.

Τον Οκτώβριο του 2009 εκδίδει το πρώτο του βιβλίο από τις εκδόσεις ∆οκιµάκης, µε τίτλο Γραπτός λόγος, θεωρία και πράξη. Το Μάρτιο του 2011 εκδίδει το µυθιστόρηµα Άρωµα ζωής. Το Νοέµβριο του 2014, από τις εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ, το µυθιστόρηµα Εµείς οι ένοχοι.

Είναι παντρεµένος µε τη Μαρία Σταµατάκη και έχει δυο παιδιά, τον Αντώνη και τη Στέλλα.

Additional Information

Συγγραφέας

Κίμων Τσατσάκης

Σελίδες

382

Διαστάσεις

14×21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις Πηγή

ISBN

978-960-626-441-2

Βάρος

0.5 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Η Μετάσταση της Αγάπης”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Offer! Μαρία Σταματάκη - Οικογενειακή Παρέλαση - Εκδόσεις Πηγή

    Οικογενειακή Παρέλαση

    13.00  11.70 

Pin It on Pinterest

Share This
X