Επιλογή Σελίδας

Ηθικός Εφησυχασμός

18.00 

Ο Τζιµ Τρίγκερ ήταν ένας φιλήσυχος και νοµοταγής οικογενειάρχης και γιατρός, ώσπου ένας κατά συρροή δολοφόνος τού στέρησε την κόρη και τη σύζυγό του. Μαζί και ό,τι τον χαρακτήριζε ως άνθρωπο! Έτσι έγινε αυτό που τον γέννησε – ένας δολοφόνος. Μόνο που τα δικά του θύµατα είναι απάνθρωπα πλάσµατα, εγκληµατίες κάθε λογής.

Στη νέα του ζωή, ο Τζιµ  βασανίζεται από το βάρος των τύψεων, από την καταπάτηση όλων των ηθικών του αρχών. Όµως µε το πέρασµα του χρόνου οι τύψεις µετριάζονται, ο χαρακτήρας του επηρεάζεται ολοένα και περισσότερο από το θάνατο που βιώνει και σκορπά, και σταδιακά αγγίζει το δικό του ηθικό εφησυχασµό. Πάντως δεν παύει να εξασφαλίζει µοσχεύµατα, καθώς τα όργανα και το αίµα των θυµάτων του τα προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ως ηθικό αντίβαρο των αισχρών πράξεών του. Κι όλα αυτά για να γίνει ένας αψεγάδιαστος δολοφόνος και να εκδικηθεί.

Πόση ηθική έχει αποµείνει στη συνείδησή του; Του αξίζει η θανατική ποινή;

Και αλήθεια, ποιος είναι ηθικά ακέραιος για να αποφασίσει κάτι τέτοιο;

Product Description

Ο Ηλίας Καράµπελας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Το 2007 η αγάπη του για τη Λογοτεχνία και τη µυθοπλασία τον οδήγησε στην πρώτη του συγγραφική απόπειρα. Έκτοτε έγραψε µυθιστορήµατα και διηγήµατα, µε συµµετοχές και διακρίσεις σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισµούς. Το δεύτερο χρονολογικά µεγάλο πάθος του προέκυψε το 2009 και δεν είναι άλλο από την Ιατρική. Σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης και συνδυάζει τις δύο κύριες ασχολίες του µε τρόπο που συµπληρώνουν η µία την άλλη. Εµπνέεται από τις σπουδές του και µέσω του έργου του εκφράζει την αγάπη του για την επιστήµη και τη γνώση, πραγµατοποιώντας τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις και θίγοντας ηθικά και κοινωνικά ζητήµατα της σύγχρονης εποχής. Όνειρό του είναι να παραµείνει δηµιουργικός και να σηµειώσει πρόοδο στους δύο σηµαντικότερους τοµείς της ζωής του, την Ιατρική και τη Λογοτεχνία.

Additional Information

Συγγραφέας

Ηλίας Καράµπελας

Σελίδες

420

Διαστάσεις

14x21cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις Πηγή

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ηθικός Εφησυχασμός”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X