Επιλογή Σελίδας

Γάμος ή Χαμός, τα αδιέξοδα του συμβατικού γάμου & η ελευθερία ενός νέου μοντέλου

10.00 

Οι σχέσεις είναι σαν τη φωτιά. Ανάλογα τη χρήση τους µπορούν να σε εξελίξουν ή να σε καταστρέψουν. Αν δεν τις τροφοδοτείς θα σβήσουν, αν µείνεις πολύ µακριά θα κρυώνεις κι αν έρθεις πολύ κοντά θα καείς. Μια σχέση χρειάζεται το µέτρο που θα την κάνει λειτουργική κάθε στιγµή.

Οτιδήποτε όµορφο στη ζωή έχει ρυθµό και µέτρο, ένα µέτρο που αλλάζει από τόπο σε τόπο κι από χρόνο σε χρόνο. Οι ερωτικοί µας σύντροφοι καθρεφτίζουν το βαθµό ωριµότητας που έχουµε ως άνθρωποι. Είναι σαν ένας αντίστροφος, αλωµένος καθρέφτης του εαυτού µας, όπου βλέπουµε παράλληλα τις εσωτερικές µας σκιές και τα φωτισµένα σηµεία µας. Αυτό που ένας σύντροφος εκφράζει στην καθηµερινότητά του µε τη συµπεριφορά του, το πιθανότερο είναι να βρίσκεται απωθηµένο στο ασυνείδητο του άλλου, άσχετα αν εκείνος δεν έχει επικοινωνήσει ποτέ µ’ αυτό ή δεν έχει καν επίγνωση της ύπαρξής του. Οι επικρίσεις µας προς τον άλλον, είναι στην πραγµατικότητα αντανακλάσεις των στοιχείων που βρίσκονται καταπιεσµένα και απωθηµένα µέσα µας.

Product Description

Ο Μιχαήλ Καρπαθίου είναι ιδρυτής του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Humanology και εµπνευστής της εκπαίδευσης Transpersonal–Synthetic-Mentoring. Είναι συγγραφέας- ειδικευµένος στη Συµβουλευτική Ψυχικής Υγείας και στην θεραπεία τραύµατος  στη Σωµατική Ψυχοθεραπεία από το Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης Χαρακτήρα – Ε.Ι.Ν.Α.

Ειδικότερα, έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί στους τοµείς: Σωµατική Ψυχοθεραπεία, Ψυχοθεραπεία Gestalt, Νευρογλωσσικό Προγραµµατισµό (NLP), Life Coaching, Προγονική Θεραπεία, Ψυχολογία της Συστηµικής Αναπαράστασης (ατοµική & οµαδική), Ψυχογεννητικό Σύστηµα, Redecision Therapy για τη θεραπεία ζεύγους, συστήµατα E.F.T, E.M.D.R NATURAL FLOW, BSFF TAT, κ. α. Επίσης, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην κινεζική ιατρική, καθώς και σε αρχαία και νέα ενεργειακά συστήµατα αυτογνωσίας και θεραπείας από διαφορετικές κουλτούρες, όπως Ταοϊσµό, Ζεν, Ταντρισµό, Σαµανισµό, Ψυχοπνευµατική Ανάπτυξη των Ίνκα, ενώ αυτόν τον καιρό µετεκπαιδεύεται στην οµοιοπαθητική. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Αθηνών, πάνω στην διάγνωση και θεραπεία ψυχικών διαταραχών, µε εφαρµογή της νευροεπιστήµης, στη σωµατική ψυχοθεραπεία και τη µουσικοθεραπεία, καθώς και στη διαχείριση κρίσεων στον γάµο και στο διαζύγιο. Είναι σύµβουλος και εκπαιδευτής θεραπευτών στη Σεξουαλική Αλχηµεία.

Τα τελευταία χρόνια, οργανώνει επίσης, καινοτόµες οµάδες αυτογνωσίας για παιδιά και «Παιχνίδια Αυτογνωσίας», παντρεύοντας την Ανατολή µε τη Δύση, το νου, το σώµα, το συναίσθηµα το παιχνίδι και την πνευµατικότητα, µέσα από µια ολιστική προσέγγιση.

Έχει γράψει τα βιβλία: «Σεξουαλική Αλχηµεία», «Η επιλογή του ερωτικού συντρόφου», «Ονειρική επίγνωση», «Θεραπεία ζεύγους», «Διαλογισµός – µικρές τοµές σε ένα µεγάλο ζήτηµα», «Ο δρόµος του ανώτερου άνδρα», «Το µυστικό της επιτυχίας», «Γάµος ή χαµός».

Additional Information

Συγγραφέας

Μιχαήλ Καρπαθίου

Σελίδες

86

Διαστάσεις

14×21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Γάμος ή Χαμός, τα αδιέξοδα του συμβατικού γάμου & η ελευθερία ενός νέου μοντέλου”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X