Επιλογή Σελίδας
Offer!

6 Βήματα + 6 Εργαλεία για το τέλειο Service

(1 αξιολόγηση πελάτη)

12.00  9.60 

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυµούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της εστίασης ως σερβιτόροι, έχοντας περιορισµένη ή και µηδενική εµπειρία στον εν λόγω κλάδο, σαν ένας µπούσουλας που εύκολα και γρήγορα θα τους οδηγήσει σε υψηλά αποτελέσµατα.

Απευθύνεται ωστόσο και σε όσους επαγγελµατίες ήδη εργάζονται και αντιµετωπίζουν δυσκολίες και προβληµατισµούς σε κάποιες πτυχές της καθηµερινής τους εργασίας, δίνοντάς τους ξεκάθαρες λύσεις και βήµατα για την αντιµετώπιση µεγάλου µέρους των προβληµάτων τους.

Ταυτόχρονα, απευθύνεται στον καταστηµατάρχη & επιχειρηµατία, παρέχοντάς του ένα ολοκληρωµένο εργαλείο για τα αρχικά και βασικά βήµατα εκπαίδευσης του προσωπικού του αλλά και τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών προς τον πελάτη, εκ µέρους όλων όσοι τις παρέχουν.

Product Description

Ο Νίκος Σλιουσαρέγκο γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967, όπου µεγάλωσε και σπούδασε. Αν και τελειόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδηµίας, από µικρός δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τοµέα ως στέλεχος σε µεγάλες εµπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι βασικές δραστηριότητές του άπτονται της διοίκησης επιχειρήσεων και της εξέλιξής τους σε ανώτερο επίπεδο. Έχει µεγάλη εµπειρία στη διοίκηση, τις πωλήσεις, τον τουριστικό τοµέα, καθώς και στην εκπαίδευση προσωπικού. Είναι παντρεµένος και έχει 3 κόρες.

Εmail: sliou@6plus6service.com
Web: www.6plus6service.com

Additional Information

Συγγραφέας

Νίκος Σλιουσαρέγκο

Σελίδες

164

Διαστάσεις

14 x 21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-960-627-202-8

1 κριτική για 6 Βήματα + 6 Εργαλεία για το τέλειο Service

  1. Χρήστος Δημητρακόπουλος (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

    Εξαιρετικό βιβλίο! Απαραίτητο εγχειρίδιο για όλους ανεξαρτήτου επαγγέλματος!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X