Επιλογή Σελίδας

Εφιάλτες | Side story & pendant (κρεμαστό)

8.00 

Μοναδικά αντικείμενα βγαλμένα από την ιδιαίτερη φαντασία της συγγραφέως και αποδέκτες τους πιστούς της αναγνώστες! Δίνονται είτε ξεχωριστά, είτε ως δώρο με κάθε αγορά βιβλίου της τριλογίας «Εφιάλτες» από την επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.

Το παρόν πακέτο αντικειμένων αφορά ένα 16σέλιδο side story και ένα κρεμαστό κόσμημα με πυρογραφία σε ξύλο, όλα βγαλμένα κατευθείαν από τον κόσμο της συγγραφέως μας Άρτεμις Βελούδου – Αποκότου και το έργο της Εφιάλτες (τριλογία φανταστικής λογοτεχνίας)!

Το pendant (κόσμημα) φέρει το σύμβολο της σελήνης, με κέλτικες λεπτομέρειες, και έχει χαραχθεί με πυρογραφία πάνω σε κορμό ξύλου. Στο φλοιό του ξύλου (ο οποίος είναι διακριτός περιμετρικά του pendant) έχει περαστεί φυσικό βερνίκι, προστατεύοντας το, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ανθεκτικό δέρμα για το δέσιμο και ξύλινες χάντρες για το τελείωμα του κοσμήματος.

Το side story αποτελεί ένα μικρό booklet 16 σελίδων, με διαστάσεις 14.8 x 21 cm και εκτυπωμένο σε χαρτί σαμουά, με μία ιστορία βγαλμένη από τον κόσμο της συγγραφέως που δεν εμφανίζεται σε κανένα από τα βιβλία της! Αποτελεί επί της ουσίας ένα κείμενο που δεν κυκλοφορεί σε καμία άλλη μορφή και είναι διαθέσιμο μόνο μέσω αυτού του πακέτου αντικειμένων από τον κόσμο των «Εφιαλτών»!

* Προσοχή: Τα εν λόγω μοναδικά αντικείμενα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της ιστοσελίδας του iWrite και του εκδοτικού οίκου. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους από βιβλιοπωλεία και λοιπά σημεία πώλησης.

** Σημείωση: Σχετικά με το pendant, αποτελεί ένα πρσοεκτικά σχεδιασμένο αντικείμενο τέχνης, το οποίο δεν ενδείκνυται να έρχεται σε επαφή με το νερό. Για την καλύτερη πιστότητα της πυρογραφίας, έχουν επιλεχθεί είδη ξύλου με μαλακή ψίχα, τα οποία όμως συγχρόνως είναι ιδιαίτερα απορροφητικά σε επαφή με το νερό.

Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Τα εν λόγω δώρα – book items έχουν σχεδιαστεί με βάση το έργο της Άρτεμις Βελούδου – Αποκότου και πιο συγκεκριμένα την τριλογία φανταστικής λογοτεχνίας «Εφιάλτες».

Σχετικά με τη συγγραφέα

Η Άρτεμις Βελούδου – Αποκότου γεννήθηκε το 1988 στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Άνοιξη, όπου ζει και εργάζεται έως σήμερα. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Φιλοσοφική και αποφοίτησε από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό τμήμα με την ειδικότητα ιστορικού-φιλολόγου. Έχει δημοσιεύσει άρθρα στο περιοδικό “Historical Quest”. Αγαπάει το διάβασμα, τον κινηματογράφο, το θέατρο και τα ταξίδια.
Το βιβλίο «Εφιάλτες – Αποδέσμευση» είναι το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας. Κυκλοφορούν: «Εφιάλτες – Συμβόλαιο Ψυχής» (Εκδόσεις iWrite, 2013) και «Εφιάλτες – Ψευδαίσθηση» (Εκδόσεις iWrite, 2015).

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

σχεδιαστής

Άρτεμις Βελούδου

για το βιβλίο

Εφιάλτες (τριλογία), από την Άρτεμις Βελούδου – Αποκότου

side story

16 σελίδες, 14.8 x 21 cm

κόσμημα

σύμβολο με πυρογραφία πάνω σε κορμό ξύλου, φυσικό βερνίκι, ανθεκτικό δέρμα και ξύλινη χάντρα

ανάπτυξη προϊόντων

ομάδα Seikilo.com

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Εφιάλτες | Side story & pendant (κρεμαστό)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − eight =

Pin It on Pinterest

Share This