Επιλογή Σελίδας
Offer!

Η Δύναμη της Επικοινωνίας

12.00  9.60 

Ο διεθνούς φήμης ομιλητής και συγγραφέας Δρ. Σάββας Τρίχας αποκαλύπτει τα μυστικά της επικοινωνίας που θα σας βοηθήσουν να εμπνεύσετε, να εκπαιδεύσετε, να ηγηθείτε και κατ’ επέκταση να αλλάξετε τη δική σας ζωή και των γύρω σας.

Πώς μια τηλεμαχία δύο υποψηφίων, απογείωσε το ενδιαφέρον εβδομήντα εκατομμυρίων ατόμων για τη γλώσσα του σώματος; Με ποιον τρόπο μπορεί ένα κομμάτι πίτσας να διδάξει τις πιο σύγχρονες τεχνικές διαπραγμάτευσης; Πόσο εύκολα ανιχνεύεται το ψέμα και η εξαπάτηση; Τι αξία έχει ένα πουκάμισο καταβρεγμένο με ακριβό κρασί;

Παρουσιάζονται οχτώ φρέσκα εργαλεία με τα οποία μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε εσείς τους άλλους, αλλά και τον τρόπο που βλέπουν οι άλλοι εσάς στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Ο τρόπος που επικοινωνείτε σας καθορίζει. Ήρθε η στιγμή να ξεχωρίσετε.

Product Description

Ο Δρ. Σάββας Τρίχας κατέχει ειδικές γνώσεις στην περιοχή της μη λεκτικής επικοινωνίας και της ηγεσίας. Ειδικότερα, στη διδακτορική του διατριβή ασχολήθηκε εκτεταμένα με την ηγεσία και την επικοινωνία και κατέχει διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά εξειδίκευσης πάνω στην κωδικοποίηση εκφράσεων προσώπου (FACS, Ekman et al., 2002· MEET 2) και στη διαπραγμάτευση (Massachusetts Institute of Technology, MIT). Ο Δρ. Σάββας Τρίχας έχει συνεργαστεί με διάφορα πανεπιστήμια και οργανισμούς, όπως το πανεπιστήμιο του Stanford, τον διεθνή οργανισμό TED, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου, τον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου, και έχει κάνει δημοσιεύσεις σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά. Παράλληλα με τα πιο πάνω, συνεργάζεται με τη σχολή της Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου του Durham ως επισκέπτης ακαδημαϊκός σε ερευνητικό επίπεδο, με έγκριση πρόσβασης σε προηγμένης τεχνολογίας εργαστήρια, που υποστηρίζουν τα πειράματα που συμπεριλαμβάνουν τη μη λεκτική επικοινωνία (αποκωδικοποίηση φωνητικών κυμάτων, ανίχνευση κίνησης ματιού, βιομετρικές αναλύσεις, κτλ.). Παρουσίασε, ως προσκεκλημένος, θέματα της ειδικότητάς του σε πολλά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια. Έχει κάνει πολλές διαλέξεις και δημόσιες ομιλίες και διοργάνωσε εξειδικευμένα εργαστήρια σε Κύπρο, Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παρουσιάστηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής σε μεγάλες σκηνές ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου, όπως το θέατρο Judy Bayley στο Λας Βέγκας (ΗΠΑ) και το θέατρο de Pully, L’Octogone στη Λωζάνη (Ελβετία). Έντονη και η παρουσία του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου βρίσκεται σε διαρκή επαφή με φίλους και συνεργάτες. Τέλος, o Δρ. Τρίχας έχει συνεργαστεί με την Εθνική Ακαδημία Αποφοίτων FBI Αστυνομίας Κύπρου στην οποία έχει διδάξει ως επισκέπτης λέκτορας σε θέματα διοίκησης, επικοινωνίας και ανίχνευσης εξαπάτησης. Περισσότερα για τον Σάββα Τρίχα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://savvastrichas.com/.

Additional Information

Συγγραφέας

Σάββας Τρίχας PhD

Σελίδες

152

Διαστάσεις

14 x 21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-960-627-114-4

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Η Δύναμη της Επικοινωνίας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X