Επιλογή Σελίδας
Offer!

Δρόμοι της Αλήθειας: σκέψεις – προτάσεις για μια ζωή στο Φως & επιστροφή στον ανώτερο εαυτό μας

14.00  11.20 

ΖΗΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ
Στο Φως της Αλήθειας, οι σκιές καίγονται και µαζί µ’ αυτές, οτιδήποτε ψεύτικο ζούµε…

Όταν γεννιόσουν ήσουν µόνο αλήθεια. Γυµνός και ορατός στους άλλους. Έτσι γυµνή και σε κοινή θέα ήταν και η ψυχή σου. Καθαρή σαν ατόφιο χρυσάφι, φως πιο δυνατό κι από χίλιους ήλιους. Αργότερα, πολύ αργότερα, έµαθες το ψέµα και την ανάγκη να κρύβεις την αλήθεια σου για να προσποιηθείς δύναµη, σε έναν κόσµο που έµαθε να ανταγωνίζεται…

Όταν γεννιόσουν ήσουν µόνο καλός, διάφανος σαν αστέρι µέσα στη νύχτα. Μετά σου µάθανε το κακό και σου είπαν ότι πρέπει να το ακολουθήσεις… Όµως το βρέφος µέσα σου ζει ακόµα, κοιτάζει τον κόσµο µε απορία και περιέργεια και τον µαθαίνει βήµα-βήµα, ακόµα κι όταν η καρδιά σου φαίνεται να έχει γεράσει. 

Μείνε η αλήθεια που ήσουν όταν πρωτοείδες το φως του ήλιου και σ’ αυτήν αφιέρωσε την ζωή σου. Μείνε αληθινός, γυµνός στα µάτια των άλλων και άσε να κοιτάξουν προσεκτικά αυτό που είσαι. Δεν έχει καµία σηµασία αν η αλήθεια σου αρέσει ή γίνεται «σηµείο αµφιλεγόµενο». Μόνο που άντεξες να σταθείς γυµνός µε την ψυχή σου εκτεθειµένη σε πεδία βολής και εµπόλεµες ζώνες, σηµαίνει ότι είσαι πολύ γενναίος και εξόχως δυνατός.

Αυτήν την δύναµη είχες µαζί σου όταν γεννιόσουν. Αυτήν σου έδωσε ως προίκα σου ο Θεός, όταν εµφύσησε µέσα σου «πνοή ζώσα». Αυτήν τη δύναµη που ονοµάζεται Αλήθεια, πρέπει να ξαναβρείς µέσα σου…

Product Description

Η Ευανθία Τσάκωνα γεννήθηκε το 1963 στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος Λυκείου. Αρχικά ασχολήθηκε µε τον φαρµακευτικό χώρο, όπου εργάστηκε επί πέντε χρόνια στα φαρµακευτικά εργαστήρια (UNI-PHARMA) ως επιστηµονικός συνεργάτης-ιατρικός επισκέπτης. Η κύρια επαγγελµατική της εµπειρία, ωστόσο, υπήρξε η ενασχόλησή της µε το χώρο των ΜΜΕ επί 13 έτη, όπου εργάστηκε επί σειρά ετών ως δηµοσιογράφος, κυρίως του έντυπου Τύπου (εφηµερίδες Απογευµατινή και Ακρόπολη), σε ραδιοοφωνικούς σταθµούς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, ως συντάκτρια ειδήσεων και παραγωγός εκποµπών, καθώς επίσης και ως παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων σε τοπικό κανάλι των Αθηνών.

Ιεραρχικά έφτασε έως και τη θέση της αρχισυντάκτριας σε όµιλο έκδοσης εφηµερίδων τοπικού ενδιαφέροντος, όπως επίσης και στο τηλεοπτικό κανάλι Blue Sky της Αθήνας, στον τοµέα των ειδήσεων και ενηµέρωσης. Υπήρξε αρθρογράφος στις εφηµερίδες «Γνώµη» της Χαλκιδικής και «Έρευνα» της Καλλιθέας Αθηνών.

Η συγγραφική της δραστηριότητα ξεκίνησε το 2002, όπου εξέδωσε τον «Χρηστικό Οδηγό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης 1998-2002», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Ιανός» και παρουσιάστηκε από τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιώργο Πασχαλίδη και τον πρώην Νοµάρχη Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.

Ακολούθησε το δοκίµιο µε τίτλο «Ανήρ-Γυνή & Χάος», µε αντικείµενο τα κακώς κείµενα στην ερωτική-διαπροσωπική σχέση των δύο φύλων, το οποίο εκδόθηκε το 2008 από τον εκδοτικό οίκο «Αφοί Κυριακίδη».

Το τρίτο βιβλίο της συγγραφέως, µε την µορφή e-book, έχει τον τίτλο «Η εξοµολόγηση µιας Indigo» και αφορά την ταυτότητα και παρουσίαση των ενηλίκων indigo.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται, εκτός από την συγγραφή βιβλίων, µε την κατασκευή θρησκευτικών εικονογραφήσεων-αγιοτεχνιών και µε τη ζωγραφική. Είναι κάτοχος βραβείου ζωγραφικής και πίνακές της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Αθήνα.

Additional Information

Συγγραφέας

Ευανθία Τσάκωνα

Σελίδες

286

Διαστάσεις

14×21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Δρόμοι της Αλήθειας: σκέψεις – προτάσεις για μια ζωή στο Φως & επιστροφή στον ανώτερο εαυτό μας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X