Επιλογή Σελίδας

Ο Διάβολος Τραγουδούσε τα Μπλουζ| Side story & pendant (κρεμαστό)

8.00 

Μοναδικά αντικείμενα βγαλμένα από την ιδιαίτερη φαντασία της συγγραφέως και αποδέκτες τους πιστούς της αναγνώστες! Δίνονται είτε ξεχωριστά, είτε ως δώρο με κάθε αγορά του βιβλίου «Ο Διάβολος Τραγουδούσε τα Μπλουζ» από την επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.

Το παρόν πακέτο αντικειμένων αφορά ένα 16σέλιδο side story και ένα κρεμαστό κόσμημα με πυρογραφία σε ξύλο, όλα βγαλμένα κατευθείαν από τον κόσμο της συγγραφέως μας Λίλλυ Σπαντιδάκη και το έργο της «Ο Διάβολος Τραγουδούσε τα Μπλουζ» (μυθιστόρημα)!

Το pendant (κόσμημα) φέρει το σύμβολο ενός vintage μικροφώνου και έχει χαραχθεί με πυρογραφία πάνω σε κορμό ξύλου. Στο φλοιό του ξύλου (ο οποίος είναι διακριτός περιμετρικά του pendant) έχει περαστεί φυσικό βερνίκι, προστατεύοντας το, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ανθεκτικό δέρμα για το δέσιμο και ξύλινες χάντρες για το τελείωμα του κοσμήματος.

Το side story αποτελεί ένα μικρό booklet 16 σελίδων, με διαστάσεις 14.8 x 21 cm και εκτυπωμένο σε χαρτί σαμουά, με μία ιστορία βγαλμένη από τον κόσμο της συγγραφέως που δεν εμφανίζεται στο βιβλίο της! Αποτελεί επί της ουσίας ένα κείμενο που δεν κυκλοφορεί σε καμία άλλη μορφή και είναι διαθέσιμο μόνο μέσω αυτού του πακέτου αντικειμένων από τον κόσμο του «Ο Διάβολος Τραγουδούσε τα Μπλουζ»!

* Προσοχή: Τα εν λόγω μοναδικά αντικείμενα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της ιστοσελίδας του iWrite και του εκδοτικού οίκου. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους από βιβλιοπωλεία και λοιπά σημεία πώλησης.

** Σημείωση: Σχετικά με το pendant, αποτελεί ένα πρσοεκτικά σχεδιασμένο αντικείμενο τέχνης, το οποίο δεν ενδείκνυται να έρχεται σε επαφή με το νερό. Για την καλύτερη πιστότητα της πυρογραφίας, έχουν επιλεχθεί είδη ξύλου με μαλακή ψίχα, τα οποία όμως συγχρόνως είναι ιδιαίτερα απορροφητικά σε επαφή με το νερό.

Περιγραφή

Τα εν λόγω δώρα – book items έχουν σχεδιαστεί με βάση το έργο της Λίλλυ Σπαντιδάκη και πιο συγκεκριμένα το μυθιστόρημα «Ο Διάβολος Τραγουδούσε τα Μπλουζ».

Σχετικά με τη συγγραφέα

Γεννήθηκα την 5η µέρα του Γενάρη, ηµέρα Πέµπτη. Μόνο το 1984 µου τα χάλασε για να έχω το σερί στο 5, αλλά εξακολουθεί να είναι το τυχερό µου νούµερο. Δεν έγινα µπαλαρίνα, δεν έγινα ηθοποιός και δεν έγινα τραγουδίστρια. Αποφάσισα να γίνω όλα µαζί και πολλά περισσότερα στην τρικυµιώδη ηλικία των 15, που µε το ζόρι –η αλήθεια είναι– θυµόµουν κατά πού έπεφτε το σχολείο µου (γεια σας παλιοί µου καθηγητές!), αλλά τα µυθιστορήµατα τα κατάπινα σαν στραγάλια. Θήτευσα σε εκδότες, σε περιοδικά ως βιβλιοκριτικός και ξεπέρασα το stage fright µου παρουσιάζοντας άλλους συγγραφείς σε εκδηλώσεις.

Το «Χωρίς Σκηνή» είναι το πρώτο µου µυθιστόρηµα και διαδραµατίζεται στο Παρίσι του 1930.

«Ο διάβολος τραγουδούσε τα µπλουζ» είναι το δεύτερο µυθιστόρηµά µου. Έπειτα από ώριµη σκέψη συνειδητοποίησα ότι είµαι τελικά συγγραφέας-time traveler και θα είναι κρίµα να µην το αξιοποιήσω, κι έτσι, προς το παρόν, ό,τι έχω γράψει και είναι υπό έκδοση, αφορά άλλη χώρα, άλλη εποχή.

Έχω 4 γατιά και µε το ζόρι συγκρατούµαι να µην πάρω άλλο, µισώ τις δίαιτες κι όλο κάνω, αγαπώ τη Λάνα Ντελ Ρέι και την Τέιλορ Σουίφτ (το έχει καταλάβει όλη η γειτονιά των Εξαρχείων και του Δουβλίνου) και το καλύτερό µου µέρος της ηµέρας είναι στον καναπέ µε ένα κοµµάτι πίτσα και να παρακολουθώ talent shows µε τον άντρα µου. Κι όταν γράφω µπορεί να γίνω λίγο απότοµη, να µε συγχωράτε.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

σχεδιαστής

Λίλλυ Σπαντιδάκη

για το βιβλίο

Ο Διάβολος Τραγουδούσε τα Μπλουζ, από την Λίλλυ Σπαντιδάκη

side story

16 σελίδες, 14.8 x 21 cm

κόσμημα

σύμβολο με πυρογραφία πάνω σε κορμό ξύλου, φυσικό βερνίκι, ανθεκτικό δέρμα και ξύλινη χάντρα

ανάπτυξη προϊόντων

ομάδα Seikilo.com

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ο Διάβολος Τραγουδούσε τα Μπλουζ| Side story & pendant (κρεμαστό)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 + nineteen =

Pin It on Pinterest

Share This