Επιλογή Σελίδας

Black Mamba

(2 αξιολογήσεις πελατών)

Αγοράστε το e-book:

Apple – iTunes, iBookstore 

Smashwords

Aν σε δαγκώσει μια Black Mamba..και δεν έχεις αντίδοτο…πεθαίνεις συνήθως σε είκοσι λεπτά ή το δηλητήριό της…μένει μέσα σου…για πάντα. Αν έχεις αντίδοτο, απλά επιζείς. Αν όμως γίνεις γητευτής φιδιών…Τότε μπορείς να την κάνεις να λικνίζεται στη μελωδία που παίζεις εσύ…

B  L  A C   K      M  A  M  B  A

Ένας άνδρας & μια γυναίκα ενώνονται για τη συγγραφή ενός βιβλίου στον ομφαλό της γης… Στους Δελφούς… Στο μέρος που  συναντήθηκαν οι δύο αετοί που έστειλε από τα άκρα του σύμπαντος ο Δίας. Τον έναν από την Ανατολή και τον άλλον από τη Δύση, για να βρεθεί το κέντρο του κόσμου. Ετσι ξεκινά μια περιπέτεια ζωής & θανάτου. Πράκτορες μυστικών υπηρεσιών Πληρωμένοι δολοφόνοι και διεθνή funds ψάχνουν να ανακαλύψουν   πως και γιατί κάποια άτομα αποκτούν   υπεράνθρωπες ικανότητες…

Κυνηγoί, κυνηγημένοι και πρόσωπα της μοίρας, μπλέκονται σ`ένα θανάσιμο παιχνίδι και καταδύονται σ`έναν άγνωστο κόσμο. Και τότε ξεκινά ένα ταξίδι στον απαγορευμένο και μυστικό κόσμο της γνώσης

Και μαθαίνουν…

Για τους αριθμούς…

“Οι αριθμοί… Οι αριθμοί… Το μυστικό κρύβεται στους αριθμούς. Στο Ένα που είναι συγχρόνως και το Άπειρο. Και ο Πωλ κατάλαβε πως γι’αυτήν την τεράστια ενέργεια που γεμίζει το σύμπαν, τα αδύνατα είναι δυνατά. Όλα γίνονται Ένα. Και το Ένα γίνεται Όλα…”

Για το “παρελθόν”…

“Ο Πωλ δεν είχε καμία αμφιβολία. Αυτό που λάμβανε ήταν κάτι σαν εγκεφαλικό μήνυμα που ερχόταν από το παρελθόν. Και τότε για πρώτη φορά κατάλαβε, ότι το βιβλίο που σκόπευε να γράψει με τη Λένα για τους αρχαίους πολιτισμούς και τις αρχαίες πηγές ενέργειας, δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Δεν ήταν καν μια επιλογή δική του…”

Για τη Δόνηση…

Η Ελλάδα δεν ήταν το μόνο μέρος… Και όπου κι αν πήγαινε, συναντούσε τη Δόνηση.”Η Δόνηση ό,τι κι αν ήταν αυτό που την προκαλούσε, επέτρεπε σε αυτούς που την είχαν δεχτεί, να αποκτήσουν, ιδιαίτερα εντυπωσιακές, διανοητικές και ψυχικές ικανότητες.”

Για άλλους κόσμους…

“Το σώμα του και το μυαλό του ζούσαν εδώ, σ’αυτόν τον κόσμο των τριών διαστάσεων και των πέντε αισθήσεων, αλλά το πνεύμα του άρχισε να ανέρχεται σε σφαίρες άλλες, που δεν άνηκαν σ’αυτό το σύμπαν, ξεπερνώντας τις εσχατιές του διαστήματος και μπαίνοντας σε άλλους κόσμους.”

Για εκείνους που άλλαξαν τη μοίρα της ανθρωπότητας…

“Η μοίρα της ανθρωπότητας, δεν άλλαξε, παρά μόνο χάρη σε πέντε-δέκα βιβλία. Από ποιους γράφτηκαν αυτά τα βιβλία; Aπο το χέρι της Ύλης που τα έγραψε; Από τη διαδικασία της Νόησης που τα επεξεργάστηκε; Ή από την ενέργεια του αιώνιου Πνεύματος, που δημιουργεί τα πάντα;”

Γι` αυτά που κοιτάμε αλλά δε “βλέπουμε”…

“Πολλά πράγματα είναι μπροστά μας…αλλά δεν τα βλέπουμε… Η αληθινή γνώση είναι πολύ σεμνή…δεν κραυγάζει…ίσως είναι μόνο για εκείνους που μπορούν να την αντιληφθούν…”

Για τη Μεγάλη Πύλη…

“Ήξερε, το καταλάβαινε, πως βρισκόταν πια μπροστά στη Μεγάλη Πύλη. Αυτό το σημείο που ελάχιστοι είχαν καταφέρει να προσεγγίσουν στη διάρκεια μιας ζωής. Εδώ, αυτός, μόνος του, θα πήγαινε πέρα και πάνω απ’όλα, θα γινόταν αυτό που πάντα ήθελε να γίνει. Θεός ή Δαίμονας, δεν μπορούσε πια να αναγνωρίσει.”

Για τον έρωτα & τη δύναμη του πεπρωμένου…

“Ήξερε ότι ερωτευόμαστε την ομορφιά.  Αλλά ήταν και κάτι πέρα απ’αυτό. Ήταν και ο ήχος της φωνής της και αυτά που έλεγε και που ήταν η μαρτυρία γι’αυτό, που ήταν η ίδια. Το μυαλό της, η ψυχή της και η δύναμη του πεπρωμένου που τους είχε φέρει μαζί…”

Για το μοιραίο ρόλο…

“Όλοι πρέπει να έρθουν εδώ και να παίξουν τον μοιραίο ρόλο τους, σύντομο ή μεγάλο σε διάρκεια, σημαντικό ή ασήμαντο, αλλά το κάθε τι προσθέτει κι ένα μεγάλο λιθαράκι στο μεγάλο Αίνιγμα.”

Για το Χρόνο & το Θάνατο…

“Μπορείς να νικήσεις τον Χρόνο και το Θάνατο. Ναι. Μπορείς, όπως και όλους τους άλλους.

Δαίμονες είναι κι αυτοί, κατασκευές σ’ένα μεγάλο παιχνίδι.”

Και στο τέλος καταλαβαίνεις……ότι η ίδια η ζωή…είναι μία…    

B  L  A  C   K      M  A  M  B  A

Το μυθιστόρημα του Άρη Τερζόπουλου για τη Ζωή πέρα από το Χρόνο και το Θάνατο και τον Ουρανό που τα σκεπάζει όλα…

Περιγραφή

Ο Άρης Τερζόπουλος ανήκει στην παλαιότερη εκδοτική οικογένεια της Ελλάδας.

Έχει υπάρξει ο ιθύνων νους πίσω από μεγάλες και πρωτοποριακές εκδοτικές επιτυχίες (ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΛΙΚ, MEN, ΓΑΙΟΡΑΜΑ, ΘΕΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ κλπ), αλλά και το διαδικτυακό klik.gr, με το οποίο ασχολείται ακόμη ενεργά.

Ο ίδιος μέχρι σήμερα παραμένει ψηλός και μουσάτος, γράφει ασταμάτητα, ζωγραφίζει εμμονικά – με κάποια από τα έργα του να βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό – και παίζει τέννις χαλαρά.

Έχει δύο κόρες, την Αφροδίτη και την Δέσποινα.

Το BLACK MAMBA είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Συγγραφέας

Άρης Τερζόπουλος

Διαστάσεις

ψηφιακό βιβλίο – ebook

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ebook ISBN

978-960-627-068-0

ebook Edition

Μάρτιος 2019

2 κριτικές για Black Mamba

 1. Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

  Το “Βlack Μamba” θα έλεγα πως είναι ένας οδηγός ζωής, καθώς δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που είχα σε αρκετές περιόδους της ζωής μου. Διαβάζοντάς το, έχω περισσότερο την αίσθηση πως παρακολουθώ μια συναρπαστική ταινία, παρά ότι διαβάζω ένα βιβλίο. Είναι άλλωστε, τόσο έντονη η ενέργειά του και τόσο μοναδικός ο τρόπος που διοχετεύεται στον αναγνώστη. Σαν να είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ένα ανώτερο ον, που είναι “εκεί” για να δώσει μαθήματα γνώσεων αλλά και σοφίας…
  Η δική μου περιγραφή είναι μόνο μια μικρή, απειροελάχιστη γεύση από αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει όταν ξεκινάς να “ταξιδεύεις” μέσα σ’αυτό.Το “Black Mamba” το έχω διαβάσει ήδη τρεις φορές, με απόλυτη προσοχή αλλά και περιέργεια… Την τρίτη φορά, ανακάλυψα αρκετά περισσότερα και νομίζω πως όσες φορές και να το διαβάσω θα συνεχίζω να ανακαλύπτω…

 2. Γιάννης Καρράς

  Διάβασα το ” Black Maba” προσφάτως ,εντός 4 ημερών και στο διάστημα αυτό απόσπασε την προσοχή μου.
  Εκτιμώ ότι το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί ένα ερέθισμα για σκέψη και περαιτέρω αναζήτηση σε ερωτήματα που αφορούν στην πορεία και στην εξέλιξη της ανθρώπινης ψυχής.
  Το μελετώ πάλι για να κατανοήσω βαθύτερα τα νοήματα που εμπεριέχει.
  Ευχαριστώ τον συγγραφέα για το έργο αυτό.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 − 4 =

Pin It on Pinterest

Share This
X