Επιλογή Σελίδας
Offer!

Το Μονοπάτι της Ελευθερίας – Ho’oponopono

(13 αξιολογήσεις πελατών)

17.00  15.30 

 

«Δεν ήρθα να σε διδάξω. Ήρθα να σε αγαπήσω. Η αγάπη θα σε διδάξει».

Αυτό το βιβλίο µάς βοηθά να αναγνωρίσουµε και να αποµακρύνουµε όσα µας εµποδίζουν να αντιληφθούµε την παρουσία της αγάπης µέσα µας. Μας επιτρέπει να αναγνωρίσουµε ότι ο κόσµος, όπως τον βλέπουµε, είναι µια αντανάκλαση αυτού που είµαστε, ότι προβάλλουµε τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις, τις προκαταλήψεις και τις προσδοκίες µας προς τα έξω, και µετά τα αντιλαµβανόµαστε σαν εξωτερική πραγµατικότητα. Περιγράφει την πρακτική του Ho’oponopono, η οποία µας ενδυναµώνει ώστε να ανακτήσουµε τη δύναµή µας και να αποκτήσουµε τον έλεγχο της ζωής µας. Μας δείχνει τον τρόπο να θεραπεύσουµε τις τοξικές σκέψεις, µνήµες και συναισθήµατα, και να απελευθερωθούµε από το παρελθόν και τον πόνο. Μας περιγράφει τον δρόµο της ελευθερίας που περνά από τη συγχώρεση και οδηγεί στην εσωτερική ειρήνη.

Προκαλεί την εσωτερική διερεύνηση και προσκαλεί τον στοχασµό θέτοντας ερωτήµατα:

Μήπως υπάρχει κάτι που ήρθες να κάνεις εδώ στη γη; Μήπως είναι κάτι που απαιτεί τα µοναδικά χαρίσµατα, την εµπειρία, την ενέργεια και την προσωπική σου αντίληψη; Μήπως είναι κάτι που απαιτεί τη µοναδικότητά σου, κι αν δεν το κάνεις, δεν θα γίνει από κανέναν άλλον;

Κι αν όλα εµφανίζονται στη ζωή σου για κάποιον λόγο; Κι αν σε προκαλούν να στραφείς µέσα σου για να βρεις τη συγχώρεση, τη δύναµη, την ελευθερία και την αγάπη; Κι αν εµφανίζονται για να σου θυµίσουν την πρόθεση της ψυχής σου;

Μήπως χρειάζεται να συνειδητοποιήσουµε, ως ανθρωπότητα, ότι όλη η βαναυσότητα και η βία που κυριαρχούν στον κόσµο µας είναι αποτέλεσµα του πόνου που λειτουργεί στο υποσυνείδητό µας και καθοδηγεί τις πράξεις µας;

Το βιβλίο µάς βοηθά να θυµηθούµε αυτά που ήδη γνωρίζουµε µέσα µας, να συνειδητοποιήσουµε πως τα πράγµατα δεν συµβαίνουν σε εµάς, αλλά για εµάς και πως είµαστε συνδηµιουργοί της ζωής και του κόσµου µας.

Κατηγορία:

Product Description

Η Βιολέττα Ψωφάκη βρίσκεται πολλά χρόνια σ’ ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης που την οδήγησε σε πολλές ατραπούς, όπως τον διαλογισµό, το Reiki, τη συναισθηµατική απελευθέρωση (EFT), την ενεργοπληροφοριακή ανάπτυξη (Π.ΕΠ.Α), την κβαντική ιατρική, την εξερεύνηση άλλων επιπέδων συνείδησης (ήχοι Hemi-Sync), τα σεµινάρια Silva, την ψυχοπνευµατική ανάπτυξη και σύγχρονη ενεργειακή ψυχολογία µε βάση την παράδοση των Άνδεων και την αρχαία Σαµανική διδασκαλία Munay Ki. Κάθε ατραπός της πρόσφερε πολύτιµα δώρα.

Τα ενδιαφέροντά της κινούνταν πάντα στον χώρο της ψυχικής, συναισθηµατικής και πνευµατικής ανάπτυξης του ανθρώπου. Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ως NLP Practitioner, Micro Expressions & Body Language Practitioner και Ho‘oponopono Practitioner. Είναι, επίσης, public speaker και αρθρογράφος.

Εργάζεται ως Life and Transformational Coach (PCC), HeartMath Coach και πραγµατοποιεί σεµινάρια προσωπικής και πνευµατικής ανάπτυξης.

Πιστεύει πως ο σκοπός µας, ως ανθρώπινα πλάσµατα σ’ αυτή τη γη, είναι να εκδηλώσουµε ολόκληρη τη δυναµική µας και να γίνουµε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού µας, συµβάλλοντας έτσι στη δηµιουργία ενός καλύτερου κόσµου.

E-mail: [email protected]
www.violettapsofaki.coach

Additional Information

Συγγραφέας

Βιολέττα Ψωφάκη

Σελίδες

374

Διαστάσεις

14×21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-960-627-218-9

13 κριτικές για Το Μονοπάτι της Ελευθερίας – Ho’oponopono

 1. Γεώργιος Χαριτάκης (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

  Το βιβλίο σε οδηγεί να αντιληφθείς ότι είσαι η λύση του προβλήματος και όχι μέρος του προβλήματος

 2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

  Πολύ καλό, ένα ταξίδι αυτογνωσίας όπου αντιλαμβάνεσαι σταδιακά ότι είσαι η λύση του προβλήματος και όχι μέρος του προβλήματος.

 3. Τσιακα Αφενδρα (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

  Εξαιρετικο! Μια βουτιά στον γνωστό-άγνωστο εαυτο μας που υπομονετικά στη γραμμη του χρονου αναμένει την συναντηση μας!

 4. Βασιλική Κωνσταντά Παιδίατρος (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

  Ένα βαθύ ταξίδι στην αναζήτηση και την ένωση με τον ανώτερο εαυτό μας.
  Ένα βιβλίο γεμάτο αγάπη,που μας εισάγει τόσο μαγευτικά στην πρακτική του Ho’oponopono,και να αλλάζει την ζωή μας εκπληκτικά!!

 5. Δημήτριος Ατρέας

  Ένα θαυμάσιο βιβλίο που μας βοηθάει να γνωρίσουμε ποια είναι η αλήθεια και το νόημα της ζωής και πώς αποδεχόμενοι την ατομική ευθύνη και έχοντας τη θέληση μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Το βιβλίο αυτό είναι πραγματικά ένα φωτεινό μονοπάτι που μας οδηγεί στην εσωτερική ελευθερία δείχνοντάς μας με ποιο τρόπο θα πολεμήσουμε τον δυνάστη μέσα μας και έτσι θα απομακρύνουμε τον πόνο που μας προκαλεί και θα απολαύσουμε τη γαλήνη της ψυχής.

 6. Παναγιωτης Κατσωρης (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

  “Η αφύπνιση του κόσμου εξαρτάται από την δική μας αφύπνιση. Γι’ αυτό έχουμε την υποχρέωση να αναπτυχθούμε, να εξελιχθούμε και να γίνουμε όλα όσα μπορούμε. Το σημαντικότερο δεν είναι αυτό που κάνουμε, αλλά η πρόθεση μας να το κάνουμε και η πίστη μας πως μπορούμε να συντελέσουμε στην δημιουργία ενός καλυτέρου κόσμου!” τό βιβλίο είναι ένα πραγματικό μονοπάτι προς την ελευθερία!

 7. Κωνσταντίνος Γράψας

  Η Βιολέττα προσφέρει την ευγενική ματιά της σε όσους αισθάνονται την ανάγκη να δουν αυτό που ήδη μέσα τους γνωρίζουν. Η πραγματικηπ μας ουσία και η σχέση μας με τον «εξωτερικό κόσμο» αναδύονται με ένα μοναδικό διερευνητικό αλλά και διαισθητικό τρόπο που ανοίγει της πόρτες για τη μεγάλη συνειδητοποίηση.

 8. Βαβαλιου Αρχοντη

  Εξαιρετική γραφή, μεστή νοημάτων. Το βιβλίο συγκλονιστικό. Συντελεί στην συνειδητοποίηση του κόσμου ως ολότητα. Ένα φωτεινό μονοπάτι μέσα στην σκοτεινιά του κόσμου.

 9. Ελευθεριαδου Ζωή

  Το πόνημα αυτό αποτελεί ένα απαύγασμα Σοφίας .Μια κατάθεση Ψυχής .Ενα όμορφο ταξίδι Αυτογνωσίας ,ώστε να επιτύχουμε την εσωτερική μας γαλήνη,τον εξαγνισμό και την κάθαρση !Αποτελει ένα Φωτεινό Μονοπάτι που μας οδηγεί στην Αγαπη ,την Συγχώρεση ,στην Ευγνομωσυνη,ώστε να ενθυμηθούμε ποιοι πραγματικά είμαστε !Ευχαριστουμε Βιολεττα για αυτό το ανεκτίμητο δώρο !!!

 10. Ευτυχία Φαναριώτη

  Το μονοπάτι της ελευθερίας …ένα εσωτερικό ταξίδι, μία αφορμή για διαλογισμό, ενδοσκόπηση,συγχώρεση,εξαγνισμό, κάθαρση. Ένα υπέροχο εργαλείο για να έρθουμε σε σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό μας ,τη ρίζα μας ,την Πηγή μας! Όπως μαθαίνουμε από παιδιά να φροντίζουμε για την καθαριότητα του εαυτού μας και του χώρου που μας περιβάλλει,έτσι και τώρα έχουμε τη μοναδική Ευκαιρία να φροντίσουμε και να καθαρίσουμε το εσωτερικό μας παιδί από παλιά τραύματα, εμπειρίες που δεν μας είναι πια χρήσιμες ,και ενέργειες που δεν είναι συμβατές με την Αγνή καθαρή ενέργεια της ψυχής μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη Βιολέτα Ψωφάκη που μετέφερε όλη αυτή τη γνώση σε ένα βιβλίο οδηγό, για καθημερινή χρήση.

 11. Ρέα Ευαγγελάτου

  Ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο γνώση και αγάπη που μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι ο ανοιχτός νους είναι το κλειδί για την ανοιχτή καρδιά.Μας υπενθυμίζει ποιοι είμαστε πραγματικά και μας βοηθά να βελτιώσουμε δύσκολα κομμάτια του εαυτού μας.Σίγουρα θέλεις να το διαβάσεις ξανά. Συγχαρητήρια Βιολέττα για αυτό τον οδηγό αυτογνωσίας!!

 12. My.bookstories

  Ένα ξεχωριστό βιβλίο αυτογνωσίας για την πρακτική Ho’ oponopono, μια αρχαία πρακτική συμφιλίωσης και συγχώρεσης που μεταξύ άλλων σκοπό έχει να μας απελευθερώσει από τα δεσμά του παρελθόντος τις επώδυνες μνήμες και να κυριαρχήσει η εσωτερική ειρήνη. Διατηρεί το αναγνωστικό ενδιαφέρον ως την τελευταία σελίδα. Το βιβλίο επιχειρεί να οδηγήσει τον αναγνώστη σε μια αρμονική ζωή, μια ζωή που ο καθένας έχει τον έλεγχο του εαυτού του. Να αγαπήσει τον εαυτό του.
  Το βιβλίο μας βοηθά να αποκαλύψουμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναφορές, τα αποφθέγματα και οι θέσεις γνωστών επιστημόνων και προσωπικοτήτων, σημαντικές για την κατανόηση του Ho’ oponopono.

 13. Noi (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

  Το βιβλίο είναι ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της πνευματικότητας και του εσωτερισμού. Με μεγάλη μαεστρία η Βιολέττα Ψωφάκη καταφέρνει να παντρέψει τον άυλο κόσμο με την επιστήμη και τη φιλοσοφία με τον μυστικισμό, προκειμένου να ενθυμηθούμε ποιοι είμαστε στον πυρήνα της ύπαρξής μας και τι υπάρχει πίσω και πάνω απ’όλα…
  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν υπαρξιακές αναζητήσεις και σε όσους ψάχνουν μέσα τους!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X