Επιλογή Σελίδας

Το Μονοπάτι της Ελευθερίας – Ho’oponopono

17.00 

 

«Δεν ήρθα να σε διδάξω. Ήρθα να σε αγαπήσω. Η αγάπη θα σε διδάξει».

Αυτό το βιβλίο µάς βοηθά να αναγνωρίσουµε και να αποµακρύνουµε όσα µας εµποδίζουν να αντιληφθούµε την παρουσία της αγάπης µέσα µας. Μας επιτρέπει να αναγνωρίσουµε ότι ο κόσµος, όπως τον βλέπουµε, είναι µια αντανάκλαση αυτού που είµαστε, ότι προβάλλουµε τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις, τις προκαταλήψεις και τις προσδοκίες µας προς τα έξω, και µετά τα αντιλαµβανόµαστε σαν εξωτερική πραγµατικότητα. Περιγράφει την πρακτική του Ho’oponopono, η οποία µας ενδυναµώνει ώστε να ανακτήσουµε τη δύναµή µας και να αποκτήσουµε τον έλεγχο της ζωής µας. Μας δείχνει τον τρόπο να θεραπεύσουµε τις τοξικές σκέψεις, µνήµες και συναισθήµατα, και να απελευθερωθούµε από το παρελθόν και τον πόνο. Μας περιγράφει τον δρόµο της ελευθερίας που περνά από τη συγχώρεση και οδηγεί στην εσωτερική ειρήνη.

Προκαλεί την εσωτερική διερεύνηση και προσκαλεί τον στοχασµό θέτοντας ερωτήµατα:

Μήπως υπάρχει κάτι που ήρθες να κάνεις εδώ στη γη; Μήπως είναι κάτι που απαιτεί τα µοναδικά χαρίσµατα, την εµπειρία, την ενέργεια και την προσωπική σου αντίληψη; Μήπως είναι κάτι που απαιτεί τη µοναδικότητά σου, κι αν δεν το κάνεις, δεν θα γίνει από κανέναν άλλον;

Κι αν όλα εµφανίζονται στη ζωή σου για κάποιον λόγο; Κι αν σε προκαλούν να στραφείς µέσα σου για να βρεις τη συγχώρεση, τη δύναµη, την ελευθερία και την αγάπη; Κι αν εµφανίζονται για να σου θυµίσουν την πρόθεση της ψυχής σου;

Μήπως χρειάζεται να συνειδητοποιήσουµε, ως ανθρωπότητα, ότι όλη η βαναυσότητα και η βία που κυριαρχούν στον κόσµο µας είναι αποτέλεσµα του πόνου που λειτουργεί στο υποσυνείδητό µας και καθοδηγεί τις πράξεις µας;

Το βιβλίο µάς βοηθά να θυµηθούµε αυτά που ήδη γνωρίζουµε µέσα µας, να συνειδητοποιήσουµε πως τα πράγµατα δεν συµβαίνουν σε εµάς, αλλά για εµάς και πως είµαστε συνδηµιουργοί της ζωής και του κόσµου µας.

Product Description

Η Βιολέττα Ψωφάκη βρίσκεται πολλά χρόνια σ’ ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης που την οδήγησε σε πολλές ατραπούς, όπως τον διαλογισµό, το Reiki, τη συναισθηµατική απελευθέρωση (EFT), την ενεργοπληροφοριακή ανάπτυξη (Π.ΕΠ.Α), την κβαντική ιατρική, την εξερεύνηση άλλων επιπέδων συνείδησης (ήχοι Hemi-Sync), τα σεµινάρια Silva, την ψυχοπνευµατική ανάπτυξη και σύγχρονη ενεργειακή ψυχολογία µε βάση την παράδοση των Άνδεων και την αρχαία Σαµανική διδασκαλία Munay Ki. Κάθε ατραπός της πρόσφερε πολύτιµα δώρα.

Τα ενδιαφέροντά της κινούνταν πάντα στον χώρο της ψυχικής, συναισθηµατικής και πνευµατικής ανάπτυξης του ανθρώπου. Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ως NLP Practitioner, Micro Expressions & Body Language Practitioner και Ho‘oponopono Practitioner. Είναι, επίσης, public speaker και αρθρογράφος.

Εργάζεται ως Life and Transformational Coach (PCC), HeartMath Coach και πραγµατοποιεί σεµινάρια προσωπικής και πνευµατικής ανάπτυξης.

Πιστεύει πως ο σκοπός µας, ως ανθρώπινα πλάσµατα σ’ αυτή τη γη, είναι να εκδηλώσουµε ολόκληρη τη δυναµική µας και να γίνουµε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού µας, συµβάλλοντας έτσι στη δηµιουργία ενός καλύτερου κόσµου.

E-mail: violeta.psofaki@gmail.com
www.violettapsofaki.coach

Additional Information

Συγγραφέας

Βιολέττα Ψωφάκη

Σελίδες

374

Διαστάσεις

14×21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-960-627-218-9

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Το Μονοπάτι της Ελευθερίας – Ho’oponopono”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X