Επιλογή Σελίδας
Offer!

Σημείο Μνήμης – Αναδρομές με το Εκκρεμές Ραδιαισθησίας

13.00  11.70 

Το βιβλίο αυτό αποτελεί µια σκέψη. Ακόµα καλύτερα ένα σηµείο σκέψης.

Και η σκέψη αυτή αφορά την ιερή ένωση του σώµατος µε το πνεύµα. Δεν είµαστε µόνο ύλη. Έχουµε πνευµατικές ποιότητες και αναζητήσεις που ακουµπούν σε υψηλότερες σφαίρες ενατένισης. Σαφέστατα και η έννοια «Ζω» φέρει µέσα της πολλαπλά επίπεδα εισερχόµενων ερεθισµάτων και βιώµατα που διαµορφώνουν την υπόσταση που φέρουµε. Ερεθίσµατα, που όταν όµως συγκεντρωθούν διαµορφώνουν την έννοια «Δράση και αντίδραση» που χαρακτηρίζει την ανθρώπινη συµπεριφορά. Ωστόσο, προσωπικά για εµένα αυτό δεν ήταν και δεν είναι ακόµη και τώρα αρκετό. Πιστεύω στην αλληλουχία των µνηµών που κουβαλά ένας άνθρωπος. Και αυτές οι µνήµες δεν αφορούν µόνο τις µνήµες του «Τώρα». Κάποτε, κάπου διάβασα ένα πραγµατικά υπέροχο απόφθεγµα.

«Αυτό που είσαι σήµερα είναι αποτέλεσµα αυτού που υπήρξες κάποτε».

Λοιπόν, πάνω σε αυτό βασίζεται η προσέγγιση του βιβλίου αυτού. Το έχω ονοµατίσει «Σηµείο Μνήµης», γιατί αυτό ακριβώς αποτελεί. Μέσα από το εκκρεµές ραδιαισθησίας και τους ένθετους χάρτες που δίδονται, µπορεί κάποιος να εξασκηθεί σε διάφορα «σηµεία µνήµης» και να εκµαιεύσει σηµαντικές βιωµατικές εµπειρίες του «κάποτε» και κυρίως, να εργαστεί πάνω σε εκείνα τα σηµεία τα οποία φέρουν τραύµατα και τα οποία µέχρι σήµερα στο βαθύ ασυνείδητο ενυπάρχουν και επηρεάζουν αρκετές πτυχές της τωρινής ενσαρκώσεώς σου. Όσο περισσότερο ενώνεις, µέσα από επίγνωση και θεραπεία, σηµεία της υπάρξεώς σου, αντιλαµβάνεσαι και αποδέχεσαι µε συγχώρεση και ελευθερία την τωρινή ενσάρκωση ως δώρο ανέλιξης και ικανής χρήσης όσων σου έχουν δοθεί ως εφόδια.

Product Description

Η Αργυρώ Λεντούδη γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Νέο Καρλόβασι Σάµου. Σπούδασε στο τµήµα Οικονοµικών Επιστηµών του πανεπιστηµίου Μακεδονίας και σήµερα εργάζεται ως λογίστρια σε ναυτιλιακή εταιρεία. Παράλληλα, εδώ και πολλά χρόνια, ασχολείται µε τον εσωτερισµό, την αυτογνωσία και τις ενεργειακές και θεραπευτικές δυνάµεις των κρυστάλλων. Είναι η συγγραφέας των βιβλίων “Γνώρισε τον Εαυτό σου µε το Εκκρεµές”, “Ενίσχυσε τον εαυτό σου µε το εκκρεµές”, “Ο χορός των πεταλούδων” και “Αφύπνιση Ι, Τα Πρώιµα Χρόνια”, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις iWrite.

Additional Information

Συγγραφέας

Αργυρώ Λεντούδη

Σελίδες

142

Διαστάσεις

14×21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-960-627-223-3

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σημείο Μνήμης – Αναδρομές με το Εκκρεμές Ραδιαισθησίας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

 • Offer! Αργυρώ Λεντούδη, Αφύπνιση Ι, Τα Πρώιμα Χρόνια, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.gr

  Αφύπνιση Ι, Τα Πρώιμα Χρόνια

  16.00  14.40 
 • Offer! Εξώφυλλο, Γνώρισε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές, Εκδόσεις iWrite

  Γνώρισε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές

  15.00  13.50 
 • Offer! Ενίσχυσε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές, Αργυρώ Λεντούδη, Εκδόσεις iWrite.gr

  Ενίσχυσε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές

  12.00  10.80 

Pin It on Pinterest

Share This
X