Επιλογή Σελίδας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣ & ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

18.00 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το underwriting, τη διαμεσολάβηση και τη διαχείριση μεγάλων επιχειρηματικών κινδύνων.

Η ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Οι κίνδυνοι Πυρκαγιάς & Διακοπής Εργασιών, Φυσικών Φαινομένων και Κλιματικής Αλλαγής, εξακολουθούν να είναι τα τελευταία χρόνια –και στην Ελλάδα– στην κορυφή της λίστας των κινδύνων που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση, σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες που γίνονται τακτικά σε υπεύθυνους των επιχειρήσεων.

Η διαδικασία του εντοπισμού των κινδύνων που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση και της διαχείρισης αυτών μέσω του θεσμού της ασφάλισης, απαιτεί ειδικές τεχνικές και ασφαλιστικές γνώσεις που οι επαγγελματίες του χώρου πρέπει να διαθέτουν, ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στην κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των επιχειρήσεων που εξυπηρετούν και να παρέχουν σωστή και ολοκληρωμένη επαγγελματική συμβουλή.

Ο συγγραφέας, έμπειρος επαγγελματίας της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, μας παραδίδει ένα σύγχρονο βιβλίο απόλυτα προσαρμοσμένο και συμβατό με την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα και το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, το οποίο συγκεντρώνει την πολύτιμη εμπειρία του και παρουσιάζει με τρόπο κατανοητό ολοκληρωμένη γνώση πάνω σε ερμηνείες εννοιών, όρων συμβολαίων και ασφαλιστικών καλύψεων, σε θέματα πρόληψης ζημιών και διαχείρισης κινδύνων, underwriting, ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών διευθετήσεων κ.ά.

Απευθύνεται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, υπεύθυνους ανάληψης κινδύνων και ζημιών, στελέχη επιχειρήσεων, risk managers, που χειρίζονται σύνθετα ασφαλιστικά θέματα ή που επιθυμούν να επενδύσουν σε εξειδικευμένη γνώση, και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια τους, προκειμένου να μπορούν να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Product Description

Ο Αλέξης Κώτσαλος είναι έμπειρο στέλεχος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της Εθνικής Ασφαλιστικής, με πολυετή εμπειρία στο underwriting ασφαλίσεων Πυρός & Διακοπής Εργασιών και Διαχείρισης κινδύνου (Risk Management), μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών επιχειρήσεων.

Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του, πάνω στη «Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων» (“Msc in International Strategic Management”) στα Πανεπιστήμια Staffordshire UK και Beijing Foreign Studies University στη Κίνα.

Είναι κάτοχος Diploma από το Chartered Insurance Institute του Λονδίνου (Cii), και πιστοποιημένος Διαπραγματευτής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Είναι επίσης τακτικός εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) και των Insurance Webinars, της Insurance Innovation σε θεματικές επιχειρηματικών ασφαλίσεων και διαπραγματεύσεων.

Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται στο χώρο των Θαλασσίων ασφαλίσεων (Marine Insurance) της Εθνικής Ασφαλιστικής, ως υπεύθυνος αναλήψεων ασφαλίσεων Πλοίων (Hull & Μachinery), Μεταφορών (Cargo) και Πληρωμάτων (Crew).

Ποια είναι η Insurance Innovation;

H Insurance Innovation ιδρύθηκε το 2010 και είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης και εκπαίδευσης που δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Διαχειρίζεται τις κλαδικές ιστοσελίδες insuranceforum.gr και insurancewebinars.gr. Ταυτόχρονα, διοργανώνει ασφαλιστικά συνέδρια και εξειδικευμένα σεμινάρια σε Ελλάδα και Κύπρο. Το 2015 εισήλθε στον εκδοτικό τομέα, εκδίδοντας εξειδικευμένα βιβλία για τον ασφαλιστικό κλάδο και το 2019 κυκλοφόρησε το The Insurer, το πρώτο περιοδικό αποκλειστικά για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.insuranceinnovation.gr
Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54624
2315 311282, 2312 201003
info@insuranceinnovation.gr

Additional Information

Συγγραφέας

Αλέξης Κώτσαλος

Σελίδες

412

Διαστάσεις

14 x 21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-960-627-109-0

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣ & ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

 • Μυρτώ Χαμπάκη, Solvency II, Εκδόσεις iWrite

  Solvency II

  28.00 
 • Marketing Breakfast Κατανόησε & Εφάρμοσε, Γιώργος Κιτής, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.gr

  Marketing Breakfast Κατανόησε & Εφάρμοσε

  14.00 
 • Κάνε τη ζωή σου απλή και τις πωλήσεις σου παιχνίδι, Ευάγγελος Ανδριόπουλος, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.gr

  Κάνε τη ζωή σου απλή και τις πωλήσεις σου παιχνίδι

  10.00 

Pin It on Pinterest

Share This
X