Επιλογή Σελίδας

Η Άγνωστη Απειλή

15.00 

Οι επιστήµονες έχουν ήδη διατυπώσει µε αυστηρή επιστηµονική ακρίβεια όλες τις µεγάλες απειλές για την ανθρωπότητα, κρούοντας ηχηρά τον κώδωνα του κινδύνου ότι ίσως ο αιώνας που διανύουµε να είναι κι ο τελευταίος για το ανθρώπινο είδος.

Μήπως, όµως, µας λείπει ένα πολύ σηµαντικό κοµµάτι από αυτό το παζλ; Μήπως µας διαφεύγει κάτι τόσο σηµαντικό, που µπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και τους συσχετισµούς; Μήπως αγνοούµε µια µεγάλη αλήθεια που µπορεί να µας αλλάξει τον τρόπο σκέψης, την ηθική και τη συµπεριφορά µας;

Ιστορικά στοιχεία κι επιστηµονικά δεδοµένα αποκαλύπτουν µια θεµελιώδη σχέση για τον Άνθρωπο, τη Φύση και την Πολιτική, η άγνοια της οποίας συνιστά διαχρονικά τη µεγάλη άγνωστη απειλή για την ανθρωπότητα.

Μία αφανέρωτη σχέση στα βάθη των αιώνων που κρύβει µέσα της έναν θησαυρό για τους ανθρώπους και µπορεί να µας βγάλει οριστικά από το τέλµα, τα αδιέξοδα και την κρίση, λυτρώνοντας ταυτόχρονα την ιδεολογία από τα δεσµά του µαρξισµού, ο οποίος συνιστά το µεγαλύτερο φιλοσοφικό παράδοξο της ιστορίας.

Μία σχέση η οποία ερµηνεύει τις αιτίες που προκαλούν την ιστορική άνοδο και την πτώση όλων των µεγάλων πολιτισµών, καθορίζοντας µε ακρίβεια όλα τα ανθρώπινα θέµατα και την ίδια την εξέλιξη.

Η προαιώνια άγνωστη απειλή, η οποία έχει αφανίσει όλους τους µεγάλους ανθρώπινους πολιτισµούς κατά το παρελθόν, απειλεί πλέον να οδηγήσει στον όλεθρο και την καταστροφή και τον σύγχρονο δυτικό πολιτισµό.

Υπάρχουν οι ενδείξεις αυτής της απειλής στη σηµερινή εποχή; Οι ενδείξεις δυστυχώς είναι ακλόνητες, πανίσχυρες κι έχουν ήδη κάνει την εµφάνισή τους…

Product Description

Ο Χρήστος Ξενοκώστας γεννήθηκε στην πόλη της Λαµίας το 1975 και είναι παντρεµένος µε την Ελένη, µε την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Ως φοιτητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήµιο Αθηνών, ασχολήθηκε ενεργά µε την πολιτική εκπροσωπώντας τους φοιτητές σε όλα τα όργανα συνδιοίκησης. Απο το 1996 έως το 2009 ασχολήθηκε ενεργά µε την οργάνωση της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και µετέπειτα στο ΠΑΣΟΚ  όπου ανελίχθηκε σε όλες τις βαθµίδες της ιεραρχίας τόσο της Νεολαίας όσο και του κόµµατος.

Το 2009, εκλεγµένος ήδη για δεύτερη θητεία στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αποστασιοποιήθηκε συνειδητά από τα κοµµατικά δρώµενα, έως και την λήξη της θητείας του το 2012.

Δεν έχει χρηµατίσει σε κρατική θέση.

Με µεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, ασχολείται από το 2004 στον τοµέα των επιχειρήσεων µε καινοτόµες δραστηριότητες.

Είναι συγγραφέας της θεωρίας «Η πάλη των ειδών στον χωροχρόνο».

Additional Information

Συγγραφέας

Χρήστος Ξενοκώστας

Σελίδες

280

Διαστάσεις

14×21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Η Άγνωστη Απειλή”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X