Επιλογή Σελίδας

Τυχερά Μονοπάτια

15.00 

«Η τύχη. Αυτή τα ορίζει όλα. Κινεί τα αόρατα νήματα με τα οποία μας έχει δεμένους κι εμείς ανταποκρινόμαστε πειθήνια. Χωρίς αρνήσεις. Χωρίς αντιστάσεις. Υποταγμένοι στο θέλημά της, απαξιώνουμε κάθε σχέδιο, κάθε αγώνα και όνειρο που κάναμε όταν, εθελοτυφλώντας, πιστέψαμε σε μια ανυπόστατη αυτοτέλεια.
Η τύχη έπαιξε αναιδώς και με τη δική μου ζωή. Και δυστυχώς ξέρω ότι, όσο ζω, το τέλος της ενασχόλησής της με μένα δε θα μπορέσει ποτέ να γραφτεί με σιγουριά.»
Θα συναντηθούν τυχαία. Ο Νίκος είναι επιτυχημένος συγγραφέας κι η Χριστίνα κόρη του πλουσιότερου ανθρώπου της περιοχής. Θα ερωτευτούν παράφορα. Η τύχη, όμως, έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς. Ένα βράδυ είναι ικανό να αλλάξει τα πάντα. Η ζωή της Χριστίνας κινδυνεύει κι όλα δείχνουν χαμένα, εκτός κι αν ο Νίκος φέρει σε πέρας μια αποστολή που του ανατίθεται. Μια αποστολή διαφορετική, σχεδόν απόκοσμη. Η μοίρα του μπλέκει με αυτή του γνωστού εισαγγελέα από τη Θεσσαλονίκη, του Ανδρέα Μιρό. Θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, θα προσπαθήσει να αλλάξει όσα συνέβησαν… για να μπορέσει να πάρει πίσω την παλιά του ζωή.

Product Description

ποιός είναι ο συγγραφέας;

Ο Βαγγέλης Νάστος γεννήθηκε στη Φλώρινα, το 1984. Το 2001, αποφοιτά από το Ενιαίο Λύκειο Αμυνταίου και συνεχίζει τις σπουδές του στο Τμήμα Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Αν κι από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τη μουσική, μετά την ενηλικίωσή του γρήγορα κατάλαβε πως αυτό που τον γέμιζε περισσότερο ήταν η συγγραφή. Η ιδέα μιας όμορφης ιστορίας αναζωπύρωσε τη φλόγα που σιγόκαιγε μέσα του και κατά καιρούς τον οδηγούσε να γράφει μικρά διηγήματα, και μέρες μετά, χαμένος ανάμεσα σε αράδες από λέξεις συνειδητοποιούσε με χαρά ότι αυτό ήταν που πάντα ήθελε να κάνει.

Additional Information

Συγγραφέας

Βαγγέλης Νάστος

Σελίδες

272

Διαστάσεις

14×21 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Τυχερά Μονοπάτια”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest

Share This
X