Επιλογή Σελίδας

Θεσσαλονίκη, Οίκος των Συγγραφέων

Αθήνα, Οίκος των Συγγραφέων

Όλα τα μέλη της δημιουργικής ομάδας του iWrite χαίρονται ιδιαίτερα να γνωρίζουν νέους ή παλιούς συγγραφείς, δημιουργικούς ανθρώπους γενικότερα. Είτε μέσω τηλεφώνου, είτε από κοντά, ελάτε να συζητήσουμε τις δυνατότητες που έχει το έργο σας να φτάσει στα χέρια χιλιάδων αναγνωστών σε Ελλάδα και εξωτερικό…
Ακόμα και αν δεν έχετε κάποιο βιβλίο έτοιμο, ρωτήστε μας πως μπορείτε να ενημερωθείτε ώστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας (ως συγγραφέα) και τα πνευματικά σας έργα από την εκμετάλλευση τρίτων εντός και εκτός Ελλάδας.
Μην αφήνετε το έργο σας στην τύχη του… το iWrite είναι εδώ να σας ενημερώσει και να σας προσφέρει όλα αυτά τα “όπλα” που απαιτούνται για να προστατευθείτε!

3 + 5 =

Σχετικά με το iWrite

Με το βλέμμα στο εξωτερικό & μοναδικό στόχο την έκδοση ποιοτικών & με ευρωπαϊκά standards εκδόσεων εντός & εκτός συνόρων, η δημιουργική ομάδα του iWrite.gr βρίσκεται πίσω από την έκδοση εκατοντάδων τίτλων & συγγραφέων μέσα σε μόλις 4 χρόνια λειτουργίας. Τα μέλη της ομάδας βρίσκονται μεταξύ Θεσσαλονίκης & Αθήνας, ενώ παράλληλα οργανώνει και στηρίζει αμέτρητες βιβλιοπαρουσιάσεις και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Φιλίππου 49, Κέντρο,
Δίπλα στη Ρωμαϊκή Αγορά,
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54 631

Διεύθυνση Αθηνών
Κωλέττη 15 & Εμ. Μπενάκη
Εξάρχεια, Αθήνα, Τ.Κ. 10 681

Τηλεφωνικό κέντρο
2311 27 28 03 | 21 10 12 6900

Ώρες γραφείου
9:30 – 17:30 (Δευτέρα με Παρασκευή)

Email επικοινωνίας
[email protected]

Μελέτη Έκδοσης, Δίχως Κόστος!

Μην περιμένεις άλλο! Ζήτα τη δική σου μελέτη έκδοσης σήμερα…

Pin It on Pinterest

Share This
X