Επιλογή Σελίδας

εκδοτικές υπηρεσίες

δείτε τι μπορεί να προσφέρει το iWrite σε εσάς και το έργο σας!

Η δημιουργική εκδοτική ομάδα iWrite προσφέρει μία σειρά από γραφιστικές, διαδικτυακές, τυπογραφικές, διαφημιστικές και λοιπές υπηρεσίες, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των αναγκών που μπορεί να έχει ο σύγχρονος Έλληνας ή ξένος συγγραφέας. Και όλα αυτά μέσα από συνεργασίες με τους καλύτερους επαγγελματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών που φθάνουν σε εσάς. Παρακάτω παρατίθεται ένα ενδεικτικό μόνο μέρος των υπηρεσιών που μπορεί να αναλάβει η ομάδα του iWrite και για τις οποίες μπορούμε με 100% σιγουριά να πούμε πως είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα (κόστος, ποιότητα και εξυπηρέτηση).

συμβατική έκδοση

(offset εκτύπωση, μεγάλο τιράζ, μεγάλος αριθμός αντιτύπων) | ενδιαφέρεστε για εκτύπωση μεγάλου αριθμού αντιτύπων και διανομή του σε εκατοντάδες βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και εξωτερικό; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

print-on-demand έκδοση

(ψηφιακή εκτύπωση, περιορισμένα αντίτυπα) | θέλετε να δείτε το βιβλίο σας τυπωμένο σε λίγα αντίτυπα ή ψάχνετε φθηνές οικονομικά λύσεις για να ξεκινήσει το βιβλίο σας το δικό του ταξίδι; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

 

καλλιτεχνική επιμέλεια

(σελιδοποίηση εσωτερικού και σχεδίαση μακέτας εξωφύλλου) | θέλετε ένα άκρως επαγγελματικό και άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα για το βιβλίο σας; Ένα προσεγμένο εξώφυλλο που να… περνάει το μήνυμα που θέλετε; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

 

  φιλολογική επιμέλεια

(διόρθωση ή επιμέλεια) | θέλετε να επιμεληθεί το βιβλίο σας ένας φιλόλογος με εμπειρία στον ελληνικό εκδοτικό χώρο, δίχως μάλιστα να σας κοστίσει υπερβολικά; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

 

μετάφραση βιβλίου

(σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά κ.ά.) | θέλετε να δείτε το βιβλίο σας στα αγγλικά; Να προσεγγίσετε αναγνώστες σε όλο τον κόσμο; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

 

διαδίκτυο

(author’s blog και book promo-site) | αναζητάτε σύγχρονες λύσεις internet για να “δουλέψουν” για το δικό σας βιβλίο ή τη συγγραφική σας καριέρα; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

 

διανομή

(τοποθέτηση σε συμβατικά ή online βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και εξωτερικό) | θέλετε να δείτε το έργο σας στα ράφια των βιβλιοπωλείων ή στις διαδικτυακές προθήκες online καταστημάτων; Στο Amazon.com μήπως; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

 

προώθηση & marketing

(ιστοσελίδες, περιοδικά, book trailers, Social Media κ.ά.) | θέλετε να παρουσιάσουν το έργο σας έντυπα ΜΜΕ ή ιστοσελίδες; Να γεμίσει το Facebook με το εξώφυλλο του βιβλίου σας; Να δουν εκατοντάδες (ή χιλιάδες) Έλληνες και ξένοι το trailer του δικού σας συγγράματος; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

 

events organizing

(βιβλιοπαρουσιάσεις, book signing, φωτογραφικές εκθέσεις κ.ά.) | θέλετε να οργανώσετε την παρουσίαση του δικού σας βιβλίου ή μία φωτογραφική έκθεση για να παρουσιάσετε το έργο σας; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

 

συμβουλευτική συγγραφέων

(επί του βιβλίου σας, επί του συνολικού σας έργου, περί μελλοντικών έργων κ.λπ.) | θέλετε να μιλήσετε για το έργο σας με έναν αναγνωρισμένο συγγραφέα; Να πάρετε συμβουλές για τη δική σας καριέρα και να ακούσετε την κριτική του;Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

 

Μελέτη Έκδοσης, Δίχως Κόστος!

Μην περιμένεις άλλο! Ζήτα τη δική σου μελέτη έκδοσης σήμερα…

Pin It on Pinterest

Share This
X