Επιλογή Σελίδας

 

Φωτεινή Πανουργιά

Παράλληλος Κόσμος – μυθιστόρημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite!

 

 

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Είναι το αμέσως πιο σημαντικό μετά την οικογένειά μου. Αν θέλω να πω κάτι σοβαρό, προτιμώ πάντα να το γράφω. Είναι η πιο δυνατή επικοινωνία που έχω με τον εαυτό μου και τους άλλους. Πρόκειται για το μυστικό μου δωμάτιο, όσες φορές έχω ανάγκη από απομόνωση και ψυχική ηρεμία. Και φυσικά το μέσον για τις αποδράσεις και τις περιπέτειες που πάντα ονειρευόμουν να κάνω.

“Οι Εκδόσεις Πηγή και η δημιουργική ομάδα του iWrite με εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή. Μου έδωσαν την ελευθερία να κινηθώ όπως εγώ ήθελα με το βιβλίο μου, χωρίς λογοκρισία και δεσμεύσεις. […]”

Πώς αισθάνθηκες όταν το βιβλίο σου εκδόθηκε και το έπιασες για πρώτη φορά στα χέρια σου;

Θα δώσω μιαν ανορθόδοξη απάντηση. Όταν εκδόθηκε το βιβλίο, αισθάνθηκα μισή χαρά. Ο σκοπός του δεν ήταν απλά να έρθει στα χέρια τα δικά μου. Αν ένα βιβλίο δεν μπορέσει να συναντήσει το κοινό, δεν έχει βρει αγκαλιά. Στην πρώτη του παρουσίαση, ένιωσα μια μικρή γεύση από την επαφή αυτή. Η χαρά μου όμως θα ολοκληρωθεί, όταν ολοκληρωθεί και η σχέση μου με τον αναγνώστη, από τη στιγμή που θα βρει κοινά σημεία στις αναζητήσεις μας.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Οι Εκδόσεις Πηγή και η δημιουργική ομάδα του iWrite.gr με εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή. Μου έδωσαν την ελευθερία να κινηθώ όπως εγώ ήθελα με το βιβλίο μου, χωρίς λογοκρισία και δεσμεύσεις. Εμπιστοσύνη όμως, σημαίνει σεβασμός. Και όταν υπάρχει αυτή η σχέση, ο κάθε άνθρωπος αποδίδει και ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο.

«Η κ. Πανουργιά είναι ένας ζεστός άνθρωπος, με ιδιαίτερη παιδεία και πλούσια φαντασία. Το γεγονός ότι κυκλοφόρησε ένα βιβλίο φανταστικής λογοτεχνίας ήταν, αν μη τι άλλο, κάτι απρόσμενο για όλους εμάς που δεν τη γνωρίζαμε από πριν. Και όμως, εκ του αποτελέσματος, αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που φέρει στο εξώφυλλο του το λογότυπο των Εκδόσεων Πηγή…»

Γιώργος Ιωαννίδης

Υπ. Επικοινωνίας, Εκδόσεις iWrite

Pin It on Pinterest

Share This
X