Επιλογή Σελίδας

 

Στελίνα Μαργαριτίδου

Σε Δίνω Στεγνά – μυθιστόρημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite!

 

Πως αισθάνθηκες όταν εξέδωσες το βιβλίο σου;

Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο μου ένιωσα… έκπληξη κυρίως επειδή δεν το είχα δει πιο πριν καθόλου και επειδή όλα, το βιβλίο και η εκδήλωση με την οποία παρουσιάστηκε, έγιναν πολύ γρήγορα…

“Μου αρέσει το φιλικό κλίμα, η άνεση στην επικοινωνία και η προσπάθεια που γίνεται για να γίνει ο συγγραφέας και το βιβλίο του γνωστά. Αυτό νομίζω ότι είναι και ο κύριος στόχος…”

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Μου αρέσει το φιλικό κλίμα, η άνεση στην επικοινωνία και η προσπάθεια που γίνεται για να γίνει ο συγγραφέας και το βιβλίο του γνωστά. Αυτό νομίζω ότι είναι και ο κύριος στόχος: Να φτάσει το βιβλίο αν είναι δυνατόν σε κάθε αναγνώστη. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που θα πιστέψουν σε εσένα και σε ό,τι κάνεις.

Άλλωστε ένα βιβλίο γράφεται γιατί κάποιος έχει ανάγκη να πει μια ιστορία. Να επικοινωνήσει με τους άλλους και με τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό θα πρέπει να κάνουν και οι άλλοι εκδοτικοί οίκοι σήμερα. Να επικοινωνούν τα βιβλία, τις ιδέες, τους συγγραφείς για να έχουμε όλοι καλύτερο αποτέλεσμα…

“Ένα βιβλίο γράφεται γιατί κάποιος έχει ανάγκη να πει μια ιστορία. Να επικοινωνήσει με τους άλλους και με τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό θα πρέπει να κάνουν και οι άλλοι εκδοτικοί οίκοι σήμερα.”

«Η Στελίνα είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στις εκδόσεις, ως δημοσιογράφος. Αν λάβετε υπόψη και το περιεχόμενο του βιβλίου της (διαβάστε απλά το οπισθόφυλλο), θα καταλάβετε γιατί είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συνεργάστηκε μαζί μας για την έκδοση του έργου της!»

Νικόλαος Κουμαρτζής

Εκδότης, Διεύθυνση Ατελιέ, Εκδόσεις iWrite

Pin It on Pinterest

Share This
X