Επιλογή Σελίδας

Η Οικογένεια των Συγγραφέων του iWrite!

διαβάστε την εμπειρία μερικών δημιουργικών ανθρώπων για την έκδοση του έργου τους!

Τι σημαίνει ο συγγραφέας για το iWrite.gr;

Οι συγγραφείς για τη δημιουργική ομάδα του iWrite είναι το Α και το Ω, μιας και στόχος μας είναι να εκδοθεί ένα έργο που θα ταυτίζεται με το όραμα που έχουν οι ίδιοι για το βιβλίο τους. Δεν είναι δηλαδή η απλή διαδικασία που ακολουθείται στους συμβατικούς εκδοτικούς οίκους, όπου την τελική απόφαση την παίρνει πάντα ο εκδότης ή ο διευθυντής ενός εκδοτικού ατελιέ, επιβάλλοντας τη δική του υποκειμενική αισθητική ή την άποψη του περί marketing ή του τι πρέπει να έχει ένα «καλό βιβλίο». Ως εκ τούτου, κάθε βιβλίο αποτελεί ένα πραγματικά ξεχωριστό project για εμάς, μιας και «εργαζόμαστε» κάθε φόρα για ένα διαφορετικό «αφεντικό», για έναν διαφορετικό συγγραφέα. Και τα παραπάνω αφορούν την έκδοση ενός βιβλίου, από το πρώτο έως και το τελευταίο του βήμα: από τη φιλολογική επιμέλεια και τη σελιδοποίηση του, τη σχεδίαση της μακέτας εξωφύλλου – οπισθοφύλλου, την ανάπτυξη του book promo site, τη σχεδίαση promo υλικού, τη διοργάνωση μίας ή περισσοτέρων βιβλιοπαρουσιάσεων, τη συμμετοχή στα μεγαλύτερα book events της χώρας, την τοποθέτηση στα ράφια των βιβλιοπωλείων και άλλα πολλά. Και αυτή η απόλυτη «εστίαση» που έχουμε κάθε φορά σε κάθε συγγραφέα και στο βιβλίο του, αναγνωρίζεται από τους δημιουργούς που εμπιστεύονται τα «παιδιά» τους στη δημιουργική μας ομάδα. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών και του οράματος μας… Μία γρήγορη ματιά σε κάποιες από τις παρακάτω συνεντεύξεις των συγγραφέων της οικογένειας του iWrite.gr θα σας πείσει για όλα τα παραπάνω!

Με εκτίμηση, δημιουργική ομάδα iWrite.gr

«Κάθε νέος συγγραφέας που έρχεται στην οικογένεια του iWrite, αποτελεί για το ατελιέ μας το κέντρο του κόσμου για όσο καιρό σχεδιάζεται το έργο του. Μετά, γίνεται το κέντρο του κόσμου για όλα τα υπόλοιπα τμήματα… και αυτό είναι κάτι που βιώνουν όλοι οι δημιουργοί που εμπιστεύονται τα πνευματικά τους παιδιά στο iWrite.»

Νικόλαος Κουμαρτζής

Εκδότης, Διεύθυνση Ατελιέ, Εκδόσεις iWrite

Κατερίνα Τριανταφύλλου, ψυχοθεραπεύτρια - συγγραφέας

«Η προσωπική επαφή μαζί τους [το iWrite] και η συνεχής αλληλόδραση είναι στοιχεία που δεν βρήκα σε άλλον εκδοτικό οίκο. Δεν είμαι εύκολη «πελάτισσα»! Παρακολούθησα τη γέννηση του βιβλίου μου με άγρυπνο μάτι και δεν συμβιβάστηκα με τίποτα λιγότερο από το τέλειο! Ευχαριστώ το iWrite που μου το προσέφερε με τόσο όμορφο και φιλικό τρόπο.»

Βασιλική Τσούνη, συγγραφέας

«Αισθάνεσαι πως ολόκληρη η ψυχή σου, ότι και να κρύβει, βρίσκεται ολόκληρη τυπωμένη στις σελίδες του. […] Από την πλευρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή […] που πραγματοποίησαν το όνειρο μου και μου πρόσφεραν απλόχερα τόσο έντονα συναισθήματα.»

Δημήτρης Οικονόμου, συγγραφέας

«Το iWrite με πήρε από το χέρι και με έβαλε με τα «Πρόσωπα Αισθήσεων» στο δρόμο των «Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή» και από την πρώτη στιγμή υπήρχε η ίδια ανάγκη και το ίδιο ενδιαφέρον για να επιτευχθεί τελικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Κωνσταντίνος Μαντζίκος, συγγραφέας

«Οι Εκδόσεις iWrite με έφερναν πιο κοντά στο βιβλίο μου σε κάθε στάδιο που περνούσε μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Η δουλειά που έκανε με άφησε πλήρως ικανοποιημένο. Το ευχαριστώ μπροστά σε όσα έκανε ο εκδοτικός οίκος για μένα είναι λίγο! Η ομάδα του είναι άξια εμπιστοσύνης.»

Μαρία Μουστοπούλου, συγγραφέας

«Επέλεξα τις εκδόσεις Πηγή, γιατί μου άρεσε η φιλοσοφία τους. Ήταν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να βλέπω πως όσα λέγονταν στο site τους δεν ήταν απλά λόγια.»

Φωτεινή Πανουργιά, συγγραφέας

«Οι Εκδόσεις Πηγή και η δημιουργική ομάδα του iWrite με εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή. Μου έδωσαν την ελευθερία να κινηθώ όπως εγώ ήθελα με το βιβλίο μου, χωρίς λογοκρισία και δεσμεύσεις.»

Έλντα Γκολέμη, συγγραφέας

«Τους εμπιστεύτηκα με κλειστά μάτια από την πρώτη στιγμή. Αισθάνθηκα ότι βρήκα το καλύτερο μου φίλο όταν επικοινώνησα για πρώτη φορά μαζί τους. Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή με μετέφεραν σε έναν άλλο κόσμο. Στον κόσμο του ονείρου.»

Άντρη Χαϊράλλα, συγγραφέας

«Δεν πιστεύω απλώς πως έκανα τη σωστή επιλογή με το iWrite, αλλά είμαι σίγουρη και αυτό επιβεβαιώνεται όχι μόνο από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και από την άψογη συνεργασία που έχω μέχρι στιγμής με τον εκδοτικό.»

Άρτεμις Αντωνίου, ψυχολόγος

«Η έκδοση αυτού του βιβλίου ήταν για ‘μενα μια φυσική εξέλιξη της σύλληψης και της συγγραφής του. […] Στην iWrite μου αρέσει και εκτιμώ την προσωπική και άμεση επικοινωνία που μπορώ να έχω με την εκδοτική ομάδα που συνεργάζομαι.»

Τατιάνα Τζινιώλη, συγγραφέας

«Από την πρώτη στιγμή, το πρώτο τηλεφώνημα και το πρώτο ραντεβού κατάλαβα πως οι εκδόσεις είναι δίπλα στο συγγραφέα. Να συζητήσουν για το βιβλίο του και να ενδιαφερθούν πραγματικά γι αυτό. Να το φροντίσουν και να το αγαπήσουν.»

Ιωάννης Χανδράκης, συγγραφέας

«Ήξερα ότι όταν τους πάρω τηλέφωνο, θα είναι εκεί για μένα. Θα είναι εκει να με ακούσουν, να με συμβούλεψουν και να με βοηθήσουν. Πλέον τους θεωρώ οικογένειά μου. Πνευματικούς γονείς του πρώτου μου «παιδιού»»

Στέφανος Μπέλλος, συγγραφέας

«Η συγγραφή για εμένα είναι μια εσωτερική ανάγκη. […] Πίσω από τις Εκδόσεις Πηγή βρίσκονται άνθρωποι με όρεξη και πάθος για το ελληνικό βιβλίο και για τον νέο Έλληνα Συγγραφέα.»

Αριάδνη Ηλιόγλου, συγγραφέας

«Ποτέ ξανά μια επιθυμία μου δεν πραγματοποιήθηκε τόσο εύκολα και γρήγορα. […] Οι άνθρωποι του γίνονται χαλί να τους πατήσεις. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο άψογη συνεργασία. Που στο τέλος μάλιστα σου αφήνει και αξιόλογους φίλους-στοχαστές.»

Άρτεμις Βελούδου – Αποκότου, συγγραφέας

«Έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον, με υπομονή μου εξήγησαν όλη την διαδικασία και το κυριότερο, με έκαναν ξανά να νιώσω αισιόδοξη και τολμηρή σχετικά με το όλο εγχείρημα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δέκα βήματα ακόμη πιο μέσα στο μυαλό μου από αυτό που είχα φανταστεί…»

Πέτρος Σπίνος, συγγραφέας

«Βασικό ρόλο σε κάθε συνεργασία έχει η επικοινωνία και η ανθρώπινη επαφή. Στον εκδοτικό οίκο Πηγή επέδειξαν όλοι υπερβάλλοντα ζήλο έτσι ώστε το έργο μου να αναδειχθεί με ιδανικό τρόπο. Και το κατάφεραν.»

Αγγελική Κουρμουλάκη, συγγραφέας

«Στην ομάδα του iWrite βρήκα συνεπείς επαγγελματίες και καλοπροαίρετους ανθρώπους, που υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και ευγένεια το έργο μου. Αποτέλεσαν έτσι, έναν ευχάριστο σταθμό σε μία ακανθώδη περιπέτεια στην αναζήτηση εκδοτικής λύσης.»

Ευλαμπία Τσιρέλη, συγγραφέας - εισηγήτρια σεμιναρίων

«Πρόκειται για έναν εκδοτικό που διευθύνεται από νέους, τίμιους ανθρώπους, με πραγματική αγάπη για αυτό που κάνουν, με όραμα και, το πιο σημαντικό, με συγγραφική εμπειρία. Όταν συγγραφείς αποφασίζουν να στήσουν έναν εκδοτικό οίκο για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους, ε αυτό κάτι σημαίνει, και, αν μη τι άλλο, εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια.»

Δημήτρης Αναστασίου, συγγραφέας

«Το αποτέλεσμα δικαίωσε 101% τις προσδοκίες μου! […] Είναι σα να σχεδίασα και να δημιούργησα εγώ ο ίδιος το βιβλίο μου, έτσι όπως το ήθελα και το φανταζόμουν, χωρίς όμως να το κάνω εγώ! »

Νεκτάριος Μπουτεράκος, συγγραφέας

«Μετά από τη γνωριμία μου με τους εκδότες και από την άψογη αντιμετώπιση που είχα, αν είχα τη δυνατότητα να επιλέξω πάλι τις εκδόσεις Πηγή θα το έκανα. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και δημιουργία.»

Αρεστή Ρεσπάκη, συγγραφέας

«Εμπιστεύτηκα το iWrite και δικαιώθηκα. Και σήμερα το εμπιστεύομαι, μοναχά τώρα, τώρα που έχω γνωρίσει προσωπικά όλους τους νέους που απαρτίζουν την δημιουργική του ομάδα, αυτούς όλους που συνεργάστηκαν άψογα μαζί μου, που με έκαναν να τους νοιώσω και να τους θεωρώ δικούς μου ανθρώπους.»

Γιάννης Δασκαλάκης, ψυχολόγος - συγγραφέας

«Ένιωσα απ’ την αρχή πως η δημιουργική εκδοτική ομάδα της iWrite αγαπούν αυτό που κάνουν και δεν το κάνουν στα στενά πλαίσια μίας επιχείρησης.»

Δέσποινα Κληρονόμου

«Ένιωσα ότι εκτός από την εμπορική συνεργασία, ο συγγραφέας για την ομάδα της iWrite ήταν ένας συνεργάτης και συνοδοιπόρος στον κόσμο του πνεύματος. […]  Εύχομαι σε όλους τους συγγραφείς να τύχουν μιας τέτοιας συνεργασίας.»

Ευάγγελος Ρήγας, ποιητής

«Ο’ τι έχει ψυχή κρύβει ζωή και ο’ τι κρύβει ζωή θέλει αγάπη για ν’ ανθίσει. Αυτή την αγάπη για το βιβλίο ένιωσα στις εκδόσεις iWrite και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί τους.»

Βασιλική Διαμαντή, συγγραφέας

«Ένας τίτλος μπορεί να γραφτεί εύκολα δίπλα σε ένα όνομα αλλά δύσκολα μπορεί να κρατηθεί και απαιτεί συνεχώς ν’ αποδεικνύεται. Όλα αυτά τα όμορφα, μου τα χάρισαν οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή.»

Μαρία Στεφάνου, συγγραφέας

«Σε όλα ζητήθηκε η γνώμη μου και η δική μου έγκριση για να προχωρήσουν. Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε απλά, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.»

Χάρης Οικονομόπουλος, συγγραφέας

«Ως νέος συγγραφέας χαίρομαι που συνεργάζομαι με έναν νεοσύστατο εκδοτικό οίκο. Με νέους ανθρώπους που έχουν την όρεξη και την ορμή να στηρίξουν έμπρακτα τους συγγραφείς με τους οποίους συνεργάζονται, σε ένα κλίμα φιλικό και δημιουργικό.»

Γιώργος Παπαθανασίου, συγγραφέας

«Η επιλογή μου είχε να κάνει με το ότι οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή ήταν, και είναι, κοντά στους νέους συγγραφείς… είναι κοντά στην υπεράσπιση και στην ανάδειξη καινούριων ταλέντων και συγγραφέων, δίνοντας τους τη δυνατότητα να γίνει γνωστό το έργο τους.»

Μαρία Αμανατίδου, συγγραφέας - δημοσιογράφος

«Όταν ασχολείσαι με τη συγγραφή αντιμετωπίζεις το έργο σου σαν ένα μικρό παιδί. Για μένα το iWrite είναι η καλύτερη «νταντά». Τρυφερή αλλά και αυστηρή συνάμα. Μου λέει αλήθειες για το βιβλίο μου και δεν μ’ αφήνει να κάνω υπερβολές.»

Ανδρέας Αντωνίου, ποιητής

«Αυτό που πραγματικά με κέρδισε ήταν ο πρωτοφανής και πραγματικός σεβασμός για τον λογοτέχνη και το λογοτεχνικό έργο, πράγμα που είναι το βασικότερο για την σχέση λογοτέχνη – εκδότη.»

Νίκος Μούρας, συγγραφέας

«Συνέπεια, κατανόηση και επαγγελματισμός. Η τελική μορφή του βιβλίου μου ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που είχα στο μυαλό μου.»

Λίλη Παπαδοπέτρου, συγγραφέας - εκπαιδευτικός

«Θεωρώ πως η συγγραφή είναι πορεία προς την αυτογνωσία: μια άλλοτε επίπονη και άλλοτε διασκεδαστική διαδικασία. […] Στο iWrite είχα φιλική υποστήριξη, προσφορά εξειδικευμένης γνώσης αλλά και σεβασμό στις προσωπικές μου επιλογές. Και απεριόριστη υπομονή σχετικά με τις… απεριόριστες διορθώσεις μου.»

Χρίστος Τσόγκας, συγγραφέας

«Η συνεργασία με τις Εκδόσεις Πηγή ήρθε αβίαστα και ελπίζω να συνεχιστεί με εποικοδομητικό και γόνιμο τρόπο.»

Βασίλης Σωτηρούδας, εκπαιδευτικός - συγγραφέας

«Η επιλογή του εκδοτικού οίκου iWrite ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας μία εξαιρετική επιλογή. […] Οι οδηγίες τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας μετέτρεψαν την έκδοση του βιβλίου σε ένα ονειρικό ταξίδι με προκλητικές ενδιάμεσες στάσεις.»

Αφροδίτη Πι, μουσικός - ποιήτρια

«Κατάλαβα πως μόνο με τους iWrite θα μπορούσα να έχω το αποτέλεσμα που ήθελα. Έχουν την ανάγκη να πιστεύουν οι ίδιοι στο βιβλίο σου.»

Χαράλαμπος Βασιλειάδης, συγγραφέας

«Κατάλαβα απ’ την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για μια ομάδα που αγαπάει τα βιβλία και τους συγγραφείς και που είναι έτοιμη να δώσει κάτι καινοτόμο στην εκδοτική αγορά με σεβασμό στους αναγνώστες.»

Βαγγέλης Νάστος, συγγραφέας

«Τη στιγμή που έπιασα για πρώτη φορά το βιβλίο στα χέρια μου σταμάτησε ο χρόνος. Η όρεξη, η δημιουργικότητα, το πάθος των παιδιών του iWrite για ένα άρτιο αποτέλεσμα αλλά κι οι ικανότητες για να το πετύχουν είναι εμφανή από την πρώτη στιγμή.»

Αθηνά Γεωργακοπούλου, συγγραφέας

«Το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν ένα όνειρο ζωής […] Τα συναισθήματα οφείλω να ομολογήσω δεν ήταν πρωτόγνωρα, γιατί προσέγγιζαν κατά πολύ τα συναισθήματα που ένιωθα με τη γέννηση των παιδιών μου.»

Γιάννης Γιαννακαρώνης, συγγραφέας

«Η επιλογή μου εκ των υστέρων αποδείχθηκε άκρως πετυχημένη. Πρόκειται για ανθρώπους με γνώση του χώρου κι άριστους επαγγελματίες.»

Μηνάς Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος

«Η συνεργασία μου με τη δημιουργική εκδοτική ομάδα του iWrite ήταν άψογη από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή.»

Ανδρέας Ανδρέου, συγγραφέας

«Αναμφίβολα το iWrite είναι χρυσή επιλογή. Ήταν κάπως καρμικό νομίζω. Δε θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωση της εταιρίας στο βιβλίο μου, τη διαλλακτικότητα τους, την επιμονή τους με τις «ιδιοτροπίες» μου και το γεγονός ότι η τελειομανία μου ήταν γι’ αυτούς ευχαρίστηση και όχι μπελάς.»

Φίλιππος Προέδρου, συγγραφέας

«Η ποιότητα της δουλειάς αποτυπώνεται στο τελικό αποτέλεσμα που ξεπέρασε κατά πολύ τις αισθητικές μου προσδοκίες.»

Ευθαλία Καδέρογλου

«Η βαθιά εμπειρία του iWrite, όντας οι ίδιοι συγγραφείς, η απλότητα και η αμεσότητα με την οποία διεκπεραιώνουν κάθε στάδιο της έκδοσης και κυρίως η στήριξη που προσφέρουν μετά την έκδοση είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμουν.»

Στελίνα Μαργαριτίδου, δημοσιογράφος

«Μου αρέσει το φιλικό κλίμα, η άνεση στην επικοινωνία και η προσπάθεια που γίνεται για να γίνει ο συγγραφέας και το βιβλίο του γνωστά. Αυτό νομίζω ότι είναι και ο κύριος στόχος…»

Γιώργος Στεφανόπουλος, Ολυμπιονίκης

«Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας του βιβλίου μου είναι βέβαιο πως οφείλεται στη συνολική εικόνα και το στήσιμο του που ανέλαβε η εκδοτική ομάδα του iWrite και αισθάνομαι τυχερός που τους συνάντησα στο δρόμο μου και συνεργάστηκα μαζί τους.»

Χρυσάνθη Τσιάμτση, συγγραφέας

«Ήδη μπορώ να πω πως διάλεξα σωστά! Ευχαριστώ τους συνεργάτες του iWrite.gr για την αυθεντικότητα, την απλότητά τους και τους εύχομαι ολόψυχα πολλές πολλές επιτυχημένες εκδόσεις!»

Έλενα Καρανάτση, δημοσιογράφος

«Όταν πείστηκα για το  ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό του εκδοτικού οίκου για την ιδέα μου, σκέφτηκα ότι έχουμε μια πολύ καλή βάση, για να προχωρήσουμε.»

Μελέτη Έκδοσης, Δίχως Κόστος!

Μην περιμένεις άλλο! Ζήτα τη δική σου μελέτη έκδοσης σήμερα…

Pin It on Pinterest

Share This
X