Επιλογή Σελίδας

Ευάγγελος Ρήγας

Ο Κήπος του Ανάγερτου – ποιητική συλλογή

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite!

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Η συγγραφή για μένα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός. Ποτέ δεν είπα, τώρα πρέπει να γράψω. Στα ξαφνικά αβίαστα άρχισαν να ρέουν οι σκέψεις θαρρείς και η ψυχή γινότανε μελάνι. Έτσι ένοιωθα και έτσι νοιώθω όταν πιάνω το μπλοκάκι στα χέρια μου και γράφω. Στο δρόμο, στα καφέ, χαμένος στη μοναχικότητά μου η ζωή μου γίνεται πίνακας φτιαγμένος με θλίψη, με χαρά, με πόνο, με αγάπη. Τα δικά μου χρώματα. Έμαθα πια να ζωγραφίζω τη ζωή μου και τώρα πια δεν το  αλλάζω.

“Ο’ τι έχει ψυχή κρύβει ζωή και ο’ τι κρύβει ζωή θέλει αγάπη για ν’ ανθίσει. Αυτή την αγάπη για το βιβλίο ένιωσα στις εκδόσεις iWrite και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί τους.”

Πώς αισθάνθηκες όταν το βιβλίο σου εκδόθηκε και το έπιασες για πρώτη φορά στα χέρια σου;

Έπιασα το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο, σώμα πλασμένο με χρώματα δικά μου. Το άνοιξα, το ξεφύλλισα, διάβασα δυο τρεις σελίδες και το έκλεισα.
Από το άγγιγμα μέχρι την ανάσα του ήταν κάτι πολύτιμο, ήταν δικό μου.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Ο’ τι έχει ψυχή κρύβει ζωή και ο’ τι κρύβει ζωή θέλει αγάπη για ν’ ανθίσει. Αυτή την αγάπη για το βιβλίο ένιωσα στις εκδόσεις iWrite και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί τους.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το “ταξίδι” του βιβλίου σου, που μόλις άρχισε;

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, ούτε μήνας καν δεν έκλεισε από την κυκλοφορία του, οι πρώτες εντυπώσεις, τα πρώτα σημάδια απ’ το ταξίδι του βιβλίου μου ” Ο Κήπος του Ανάγερτου” καθρεφτίζονται μέσα στις λέξεις, μέσα στα μάτια των φίλων που το άγγιξαν.

«Ο κ. Ρήγας έδειξε μία μοναδική ευαισθησία για το έργο του, ξεκινώντας από την πολύ προσεκτική προετοιμασία του πριν ξεκινήσει η σχεδίαση του βιβλίου στα ατελιέ μας. Έως το τέλος βρισκόταν δίπλα μας, άκουγε τις προτάσεις μας και έκανε διακριτικές αλλά άκρως ουσιαστικές παρεμβάσεις. Είναι πάντα χαρά και τιμή να συνεργάζεσαι με τέτοιου επιπέδου συγγραφείς…»

Αντώνης Καραναύτης

Senior Designer, Εκδόσεις iWrite

Pin It on Pinterest

Share This
X