Επιλογή Σελίδας

Διαγωνισμοί - Ανοικτό Κάλεσμα!

έμπρακτη στήριξη του iWrite στην κοινότητα των συγγραφέων!

Διαγωνισμός artwork Ζωντανέψτε τους Εφιάλτες” – 2016

Με αφορμή τη συμπλήρωση τoυ τρίτου και τελευταίου τόμου της σειράς «Εφιάλτες» από τη συγγραφέα μας Άρτεμη Βελούδου Αποκότου, οι εκδόσεις iWrite δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες τους να συμμετάσχουν σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό artwork που θα αποτυπώσει το έργο τους στο χαρτί του αγαπημένου τους βιβλίου!

Επιλέξτε την αγαπημένη σας σκηνή από τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς «Εφιάλτες» («Συμβόλαιο Ψυχής» και «Ψευδαίσθηση») και εμπνευστείτε δημιουργώντας το δικό σας σκίτσο.

Τα 3 καλύτερα σκίτσα θα δημοσιευτούν στην επόμενη ανατύπωση του τρίτου βιβλίου «Αποδέσμευση»!

Στείλτε τις δημιουργίες σας στο info@iwrite.gr με τη σήμανση «Για τον διαγωνισμό artwork ‘Ζωντανέψτε τους Εφιάλτες'».

Η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ορίζεται η 31η Αυγούστου του 2016.

Λεπτομέρειες για τον Διαγωνισμό!

 

Διάρκεια
Ως ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ορίζεται η 31η Αυγούστου 2016.

Αποστολή artwork – σκίτσων
Οι δημιουργοί μπορούν να αποστείλουν το έργο τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@iwrite.gr ή σε ψηφιακό αρχείο (σε cd κ.λπ.) στη διεύθυνση Μπαλταδώρου 11, Τ.Κ. 54 634, Θεσσαλονίκη.
Οι αποστολές των διηγημάτων πρέπει πάντα να γίνονται με την ένδειξη “Για τον διαγωνισμό artwork ‘Ζωντανέψτε τους Εφιάλτες’”. Επίσης, θα πρέπει πάντα να υπάρχει ως συνοδευτικό υλικό ένα βιογραφικό σημείωμα του δημιουργού (έως 150 λέξεις), καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του (τηλέφωνο, email κ.λπ.).

 

 

Βραβεία Διαγωνισμού

 

Τα 3 καλύτερα σκίτσα θα δημοσιευτούν στην επόμενη ανατύπωση του τρίτου βιβλίου «Αποδέσμευση», με αναφορά του δημιουργού!

 

Όροι συμμετοχής

 

• Τα διαγωνιζώμενα artwork θα πρέπει να έχουν τίτλο και να συνοδεύονται από 1-2 παραγράφους όπου ο δημιουργός θα επεξηγεί τη σκηνή που επέλεξε να αναπαραστήσει μέσα από τα βιβλία.

• Επιπλέον, απαραίτητη είναι η αποστολή στοιχείων επικοινωνίας από τον δημιουργό (τηλέφωνο, διεύθυνση email κ.λπ.).

• Οι διαγωνιζόμενοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής με περισσότερα από ένα artworks.

• Οι διαγωνιζόμενοι αναλαμβάνουν την ευθύνη σχετικά με την πατρότητα του έργου τους.

• Οι διαγωνιζόμενοι με την αποστολή του έργου τους για συμμετοχή στο διαγωνισμό, αναγνωρίζουν το δικαίωμα του εκδοτικού οίκου να ορίσει την κριτική επιτροπή που θεωρεί κατάλληλη και αποδέχονται την ευθύνη να σεβαστούν τις αποφάσεις της, οι οποίες είναι οριστικές και αμετάκλητες και θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα των Εκδόσεων iWrite μετά το πέρας του διαγωνισμού.

• Οι διαγωνιζόμενοι εκχωρούν στους διοργανωτές, στην περίπτωση που επιλεγούν τα artworks τους από την κριτική επιτροπή, το δικαίωμα για δημοσίευση του έργου τους στην επόμενη ανατύπωση του βιβλίου «Εφιάλτες – Αποδέσμευση» που θα εκδοθεί από τις Εκδόσεις iWrite .

• Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τις ημερομηνίες ή να ματαιώσουν τον διαγωνισμό, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

• Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται πως δεν θα λάβουν οικονομικό αντάλλαγμα από την πώληση της συλλογικής έκδοσης του έργου που θα συμμετάσχουν. Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν από ένα αντίτυπο δωρεάν, από την ανατύπωση του βιβλίου που θα περιλαμβάνει το artwork τους.

• Η συμμετοχή αυτόματα σημαίνει την πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων, καθώς και των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού από την ορισθείσα κριτική επιτροπή.

 

Με εκτίμηση & ενθουσιασμό,
Δημιουργική ομάδα iWrite.gr
Εκδόσεις iWrite

Website: www.iWrite.gr
Email: info@iWrite.gr
Τηλέφωνο: 2311 27 28 03 & 21 10 12 6900 (εκδόσεις iWrite.gr)
Διέυθυνση: (Θεσσαλονίκη) Μπαλταδώρου 11 & Βενιζέλου 63, Κέντρο, Τ.Κ. 54634
(Αθήνα) Κωλέττη 15 & Εμ. Μπενάκη, Εξάρχεια, Τ.Κ. 10 681

«Επιλέξτε την αγαπημένη σας σκηνή από τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς ‘Εφιάλτες’ (‘Συμβόλαιο Ψυχής’ και ‘Ψευδαίσθηση’) και εμπνευστείτε δημιουργώντας το δικό σας σκίτσο!»

Pin It on Pinterest

Share This