Επιλογή Σελίδας

Συγγραφείς του iWrite μπροστά
στα φώτα της δημοσιότητας!

Εκτός από άκρως επαγγελματικά και καλαίσθητα βιβλία, άκρως επιτυχημένες και προσεγμένες βιβλιοπαρουσιάσεις, εμπνευσμένες συμμετοχές σε φεστιβάλ και εκθέσεις βιβλίων, φροντίζουμε ώστε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας Μ.Μ.Ε. να γνωρίζουν το έργο των συγγραφέων μας και να τους δίνεται έτσι η δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερη προβολή.

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω υπάρχει ένα μικρό μόνο δείγμα (το οποίο ανανεώνεται διαρκώς) με συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, παρουσιάσεις, δημοσιογραφικές καλύψεις, promo videos και trailers κ.λπ. που αφορούν τα βιβλία και τους συγγραφείς της οικογένειας του iWrite και των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή!

Οπότε, πάρτε μία γεύση για το τι μπορεί να βρείτε στο δρόμο σας αν καταφέρετε να εκδώσετε το βιβλίο σας μαζί μας, ενώ συνδεθείτε με τους επίσημους λογαριασμούς των εκδόσεων iWrite σε twitter και Facebook για να ενημερώστε άμεσα για κάθε νέα προωθητική ενέργεια που λαμβάνει χώρα για τα βιβλία μας!

Timeline

Οι εκδόσεις iWrite και ο όμιλος εκδοτικών δραστηριοτήτων Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή διοργανώνουν την πρώτη τους έκθεση ζωγραφικής στη Θεσσαλονίκη!

Μετά την έμπρακτη υποστήριξη και χορηγία του θεατρικού έργου του συγγραφέα μας Δημήτρη Οικονόμου, ο εκδοτικός οίκος iWrite είναι δίπλα για μία ακόμα φορά στη συγγραφική μας οικογένεια. Μετά τη διοργάνωση φεστιβάλ φιλαναγνωσίας, σκηνοθεσία και παραγωγή book trailers, εκπροσώπηση σε διεθνές φεστιβάλ βιβλίου κ.λπ., ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε και την πρώτη μας έκθεση ζωγραφικής!

Μία έκθεση ζωγραφικής βασισμένη στο βιβλίο της Αγγελική Κουρμουλάκη, "Ονειροτρόπια", με έργα μικτής τέχνης (ακρυλικά, λαδοπαστέλ, κολάζ κ.λπ.) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 8 Απριλίου, στις 20:00, στην εικαστική κολεκτίβα Les yper yper (Γεωργ. Σταύρου 4) στο κέντρο της πόλης.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η συγγραφική μας οικογένεια πλαισιώνεται από πολυσχιδείς ανθρώπους, οι οποίοι πέρα από τη συγγραφή υπηρετούν και άλλες μορφές έκφρασης και τέχνης. Δηλώνουμε λοιπόν πιστοί στο όραμα μας, για πολύπλευρη και ολοκληρωμένη έκφραση κάθε δημιουργού που επιλέγει να συμπορευτεί μαζί μας, προσφέροντας διεξόδους και έμπρακτη υποστήριξη σε όλο το φάσμα των τεχνών.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Η συγγραφέας μας K.W Andri, μαζί με τους εκδότες μας, στο περίπτερο των Εκδόσεων iWrite, στο μεγάλο φεστιβάλ για το Φανταστικό Fantasmagoria 2017.
Εδώ και μερικά 24ωρα κυκλοφορεί το δεύτερό της βιβλίο από τη σειρά "Δίδυμες Φλόγες", με τίτλο "Το Φίδι του Ωκεανού"! Μάθετε περισσότερα για το sequel του "Βωμού των πέντε βουνών" στο http://iwrite.gr/bookstore/to-fidi-tou-okeanou.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Προωθητικά videos και book trailers για τις εκδόσεις μας! 

Pin It on Pinterest

Share This