Επιλογή Σελίδας

Συγγραφείς του iWrite μπροστά
στα φώτα της δημοσιότητας!

Εκτός από άκρως επαγγελματικά και καλαίσθητα βιβλία, άκρως επιτυχημένες και προσεγμένες βιβλιοπαρουσιάσεις, εμπνευσμένες συμμετοχές σε φεστιβάλ και εκθέσεις βιβλίων, φροντίζουμε ώστε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας Μ.Μ.Ε. να γνωρίζουν το έργο των συγγραφέων μας και να τους δίνεται έτσι η δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερη προβολή.

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω υπάρχει ένα μικρό μόνο δείγμα (το οποίο ανανεώνεται διαρκώς) με συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, παρουσιάσεις, δημοσιογραφικές καλύψεις, promo videos και trailers κ.λπ. που αφορούν τα βιβλία και τους συγγραφείς της οικογένειας του iWrite και των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή!

Οπότε, πάρτε μία γεύση για το τι μπορεί να βρείτε στο δρόμο σας αν καταφέρετε να εκδώσετε το βιβλίο σας μαζί μας, ενώ συνδεθείτε με τους επίσημους λογαριασμούς των εκδόσεων iWrite σε twitter και Facebook για να ενημερώστε άμεσα για κάθε νέα προωθητική ενέργεια που λαμβάνει χώρα για τα βιβλία μας!

Timeline

Συμβαίνει τώρα, στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης, παρουσίαση της βιογραφίας του Α. Παπαδιαμάντη από τον Γιώργο Σανιδά. ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ] Εσείς πόσο τυχεροί νιώθετε σήμερα; Διεικδικήστε 2 αντίτυπα από το νέο βιβλίο του Ιωάννη Λαμπράκη, "Τύχη 1, Χαρακτηριστικά - Φιλοσοφία" (εκδ. iWrite) και καταδυθείτε σε αναλύσεις και οπτικές που αφορούν βαθιά υπαρξιακά ζητήματα!
Μάθετε περισσότερα για το έργο στο http://iwrite.gr/bookstore/tixi-1.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να αφήσετε το ον/μό σας στα σχόλια και να κάνετε κοινοποίηση στον τοίχο σας!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη Τρίτη 30 Μαΐου.
Καλή... Τύχη! 🙂

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Τύχη και οι διάφορες εκφάνσεις εκδήλωσής της αποτελούν κατά την άποψή μου το κυριότερο πεδίο ακραίας δοκιμασίας των αξιακών συστημάτων που έχει υιοθετήσει ο κάθε άνθρωπος. Παράλληλα, πληθώρα φιλοσοφικών και επιστημονικών θεωρήσεων και εννοιών, -όπως ελεύθερη βούληση, μοίρα, αιτιοκρατία, παρέμβαση του Θεού, μαθηματική αποτύπωση της τυχαιότητας, κλπ.- εμπλουτίζουν, αλλά ταυτόχρονα περιπλέκουν τις προσεγγίσεις του μηχανισμού εκδήλωσης που ονομάζουμε Τύχη.
Άραγε σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να δοθεί ένας ορισμός για το ποιος είναι ο τυχερός άνθρωπος; Και εάν η απάντηση είναι καταφατική, ποιες είναι οι παραδοχές και οι παράμετροι που θα πρέπει να υιοθετηθούν και ποια τα νέα ζητήματα που αυτόματα εγείρονται;

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Ιωάννης Λαµπράκης γεννήθηκε στο Βόλο Μαγνησίας το 1968. Τελείωσε το Βιολογικό Τµήµα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών το 1993, την Εθνική Σχολή Δηµόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης το 2003 και σήµερα εργάζεται στο Δηµόσιο Τοµέα, ως Προϊστάµενος Διεύθυνσης.
Θεωρεί την συγγραφή σαν µια διέξοδο σε έναν παράλληλο κόσµο αλλά και ως τον αποτελεσµατικότερο τρόπο οργάνωσης της σκέψης.
Περιστασιακά καταγράφει τις ιδέες του και όταν σχηµατίζει την εντύπωση ότι µπορεί να εξαχθεί από αυτές µια δοµηµένη µυθιστοριογραφία ιδιαίτερης πλοκής που θα εµπεριέχει συνεχείς ανατροπές, προχωράει στην σύνθεση ενός ολοκληρωµένου συγγράµµατος.
Ενώ ανέκαθεν του κέντριζαν το ενδιαφέρον οι φιλοσοφικές δίοδοι που άνοιγαν οι απίστευτες ανακαλύψεις της µοντέρνας φυσικής, τα τελευταία χρόνια ασχολείται πιο έντονα µε τις σκέψεις των κλασσικών φιλοσόφων σε µια συνολική προσπάθεια να ενισχύσει ή να απορρίψει τις δικές του συσσωρευµένες φιλοσοφικές προσεγγίσεις.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι παντρεµένος και έχει δύο γιούς.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Ρεπορτάζ από την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χαράλαμπου Βοΐδη για τον "Νικ δε Γκρηκ". Μάθετε περισσότερα για το έργο στο http://iwrite.gr/bookstore/nick-the-greek.

«Η µεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή µου είναι να παίζω και να κερδίζω. Η αµέσως επόµενη µεγαλύτερη απόλαυση είναι να παίζω και να χάνω. Οπότε, είναι ποτέ δυνατόν να είµαι νευρικός ή λυπηµένος; Αυτό που µετράει είναι να παίζεις.»
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

[ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δαιδάλεος η μελέτη του υπ. διδάκτορα Δημοσιογραφίας και συνιδρυτή των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή, Νικόλαου Κουμαρτζή, με τίτλο "Κάστρα & Θρύλοι στην Ελλάδα"!
Καταδυθείτε σε άγνωστες ιστορίες, συναρπαστικές ιστορικές περιγραφές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αφορούν γνωστά αλλά και λιγότερο δημοφιλή κάστρα της πατρίδας μας.

Δείτε το βιβλίο εδώ:
http://daidaleos.gr/shop/kastra-thriloi/

Λίγα λόγια για το βιβλίο: «Η πραγµατική ιστορία των µεσαιωνικών κάστρων δεν είναι οι ηµεροµηνίες ίδρυσης και περιτοίχισής τους. Η πραγµατική ιστορία των κάστρων είναι οι πολιορκίες τους, η φρίκη και ο θάνατος που τα έχουν εµποτίσει και οι θρύλοι που τα συνοδεύουν…»
Στο βιβλίο αυτό, ο συγγραφέας και ερευνητής Νικόλαος Κουµαρτζής ανατρέχει στην όχι και τόσο γνωστή ιστορία των κάστρων της Ελλάδας, ξεχωρίζει δεκαεπτά καστέλια από τα εκατοντάδες που υψώθηκαν στη χώρα µας, και ξεδιπλώνει όλα τα γεγονότα και τους θρύλους που τα περιβάλλουν.
Ακολουθήστε τον συγγραφέα σε αυτό το µοναδικό οδοιπορικό και εξερευνήστε µαζί του το κάστρο του Πλαταµώνα, την αετοφωλιά της Σκιάθου, το κάστρο της Καβάλας, τα φρούρια της Κέρκυρας, το κάστρο των Ιωαννιτών Ιπποτών στην πόλη της Ρόδου, το κάστρο της Λίνδου και αυτό του Μονόλιθου. Ανακαλύψτε την ιστορία του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης και των κάστρων των Γατελούζων στη Σαµοθράκη. Επισκεφτείτε τις καστροπολιτείες του Μυστρά και της Μονεµβασιάς, τα κάστρα της Κορώνης, της Μεθώνης και της Καλαµάτας στην Πελοπόννησο, το Φραγκοκάστελο µε τους φασµατικούς Δροσουλίτες, τον Μεγάλο Κουλέ του Ηρακλείου στην Κρήτη και τέλος, το κάστρο των Ιωαννίνων, το απόρθητο φρούριο του Αλή Πασά.
Δεκαεπτά εκπρόσωποι της µεσαιωνικής και της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας που ξεχωρίζουν, καθώς κάτι το ιδιαίτερο και µοναδικό έχει στιγµατίσει τους µύθους, τους θρύλους και την ιστορία τους…

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Νικόλαος Κουµαρτζής είναι υπ. διδάκτορας Δηµοσιογραφίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης, συνιδρυτής του οµίλου Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και συγγραφέας τεσσάρων προσωπικών, δεκάδων συλλογικών έργων και εκατοντάδων άρθρων σε ελληνικά και αγγλόφωνα περιοδικά.
Το “Κάστρα & Θρύλοι στην Ελλάδα” είναι το πρώτο του σύγγραµµα που εκδόθηκε αρχικά το 2007 και αποτελεί έναν συνδυασµό ιστορικών δεδοµένων, διηγήσεων περιηγητών του Μεσαίωνα, µύθων & θρύλων, προσωπικής επιτόπιας έρευνας και λογοτεχνικής εξιστόρησης.
Η εν λόγω έκδοση είναι εµπλουτισµένη µε δεκάδες επιπλέον φωτογραφίες από τις περιηγήσεις του στα καστέλια που παρουσιάζονται στο βιβλίο.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Αύριο Πέμπτη 18 Μαΐου, παρουσιάζουμε στον πολυχώρο Αίτιον το νέο πρωτότυπο έργο του Σπύρου Κατράμη, "Ο Σύγχρονος Ηγεμόνας"!
Μάθετε περισσότερα για το έργο στο http://iwrite.gr/bookstore/sigxronos-igemonas.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ] Γιορτή της μητέρας σήμερα! Ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. Οι εκδόσεις μας δεν έχουν παρά να τιμήσουν τη σημερινή μέρα, διενεργώντας έναν νέο διαγωνισμό!
Διεκδικήστε 2 αντίτυπα από το νέο εκπαιδευτικό παραμύθι της Χαράς Βιδοζαχαράκη, "Ο Μικρός Ταξιδευτής: η διαχείριση των παιδικών φόβων μέσα από αξίες". Ένα παραμύθι που θα ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει στους γονείς χρήσιμα εφόδια για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να αφήσετε το ον/μό σας στα σχόλια, να κάνετε share τη δημοσίευση στον τοίχο σας και να κάνετε like στη σελίδα της συγγραφέως (www.facebook.com/goneispaidia).
Το όνομα του νικητή/τριας θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 22 Μαΐου στα σχόλια του post.
Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ποιοι είναι οι δυσδιάκριτοι παιδικοί φόβοι που καθορίζουν εφ’ όρου ζωής τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μας; Πώς μπορούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά όσα έχουν και όσα δεν έχουν; Ποια είναι τα εργαλεία που ήδη κατέχουμε από τη φύση μας και μπορούμε να δείξουμε στα παιδιά μας, ούτως ώστε να χαίρονται την κάθε στιγμή της ζωής τους; Πώς οι μικροί μας ήρωες μπορούν να οραματίζονται το μέλλον τους χωρίς να ξεχνούν την πραγματικότητα;
Ένα παραμύθι που ως «μύθο» ορίζει τον Λόγο. Μέσα από τρείς σύντομες ιστορίες, με κεντρικό ήρωα τον Μικρό Ταξιδευτή, αναδεικνύονται η σημασία των αξιών και οι τρόποι διαχείρισης κάθε «δύσκολης» παιδικής απορίας. Οι ιστορίες αυτές καλούν τα παιδιά να αντιλαμβάνονται και να αντιμετωπίζουν με επιτυχία προβληματικές καταστάσεις, δημιουργώντας, με αυτόν τον τρόπο, τις κατάλληλες συνθήκες για τη διαμόρφωση ανθεκτικών χαρακτήρων.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
Η Βιδοζαχαράκη Ν. Χαρά γεννήθηκε το 1989 στο Ηράκλειο Κρήτης.
Είναι Ανθυποπλοίαρχος Ε.Ν µε µεταπτυχιακές σπουδές στον τοµέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων & Marketing (University of Derby) και σπουδές στη µεθοδολογία του coaching (Int’l Coaching Evolution Academy). Έχει πιστοποιηθεί στην ανίχνευση µαθησιακών δυσκολιών και σε µεθόδους εναλλακτικής διδασκαλίας σε παιδιά.
Πέρα από τις θητείες της σε ποντοπόρα πλοία, έχει εργαστεί ως Ειδικός Σύµβουλος εκµάθησης τεχνικών µελέτης και ανάπτυξης ηγετικών χαρακτηριστικών σε παιδιά 5-12 ετών, ως Σύµβουλος Επαγγελµατικού Προσανατολισµού σε εφήβους και ενήλικες, ως Υπεύθυνη Ανάπτυξης & Υλοποίησης σεµιναρίων, ως εκπαιδεύτρια σε στελέχη πωλήσεων και ως Σύµβουλος Ανάπτυξης Στρατηγικών Εφαρµογών σε επιχειρήσεις.
Όντας ασυµβίβαστη φύση, έχει µάθει να συνδέει όσα φαντάζουν ασύνδετα. Η αγάπη της για τα παιδιά, η λατρεία της για τη θάλασσα, το πάθος της για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ο έρωτάς της για τα βιβλία, χρωµατίζει κάθε δραστηριότητά της.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Η συγγραφέας μας Άντρη Χαϊράλλα παρουσιάζει το νέο της βιβλίο "Θετική Μεταδοτικότητα" στη Δημοσιογραφική Εστία Κύπρου. Πολύ συγκινητική εκδήλωση και οι εκδόσεις iWrite είναι εκεί σε back2back events σε Λευκωσία και Θεσσαλονίκη (Διεθνής Έκθεση Βιβλίου). ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Προωθητικά videos και book trailers για τις εκδόσεις μας! 

Pin It on Pinterest

Share This