Επιλογή Σελίδας

Συγγραφείς του iWrite μπροστά
στα φώτα της δημοσιότητας!

Εκτός από άκρως επαγγελματικά και καλαίσθητα βιβλία, άκρως επιτυχημένες και προσεγμένες βιβλιοπαρουσιάσεις, εμπνευσμένες συμμετοχές σε φεστιβάλ και εκθέσεις βιβλίων, φροντίζουμε ώστε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας Μ.Μ.Ε. να γνωρίζουν το έργο των συγγραφέων μας και να τους δίνεται έτσι η δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερη προβολή.

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω υπάρχει ένα μικρό μόνο δείγμα (το οποίο ανανεώνεται διαρκώς) με συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, παρουσιάσεις, δημοσιογραφικές καλύψεις, promo videos και trailers κ.λπ. που αφορούν τα βιβλία και τους συγγραφείς της οικογένειας του iWrite και των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή!

Οπότε, πάρτε μία γεύση για το τι μπορεί να βρείτε στο δρόμο σας αν καταφέρετε να εκδώσετε το βιβλίο σας μαζί μας, ενώ συνδεθείτε με τους επίσημους λογαριασμούς των εκδόσεων iWrite σε twitter και Facebook για να ενημερώστε άμεσα για κάθε νέα προωθητική ενέργεια που λαμβάνει χώρα για τα βιβλία μας!

Timeline

Οι εκδόσεις μας συμμετέχουν με περίπτερο στο 6o Artville Festival στην πόλη της Νάουσας από σήμερα 26 έως και την Κυριακή 30 Ιουλίου! Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Η νέα μελέτη/βιογραφία του Harry Voidis για τον δημοφιλή Έλληνα τζογαδόρο-φιλόσοφο, Νικ δε Γκρηκ, έγινε θέμα χθες Κυριακή στη στήλη των βιβλιοπαρουσιάσεων της εφημερίδας Documento! Mάθετε περισσότερα για το έργο στο http://iwrite.gr/bookstore/nick-the-greek. ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Imaginarium: μια καινοτόμος μέθοδος που συνδυάζει τις παραδοσιακές φόρμες της Δημιουργικής Γραφής, αλλά και τον πειραματισμό στη Φαντασία!

Το Will o’Wisps, με την ευγενική χορηγία της δημιουργού και διδάσκουσας του Εργαστηρίου Συγγραφής Imaginarium, Ευλαμπίας Τσιρέλη, και των εκδόσεων iWrite.gr, χαρίζει μία (1) δίμηνη υποτροφία αξίας 80€ στο εξάμηνο πρόγραμμα του εργαστηρίου*.

Το Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium λειτουργεί από το 2014 και πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εξάμηνο πρόγραμμα μελέτης και πρακτικής άσκησης στη Λογοτεχνία, αλλά και επιμέλειας κειμένου. Οι απόφοιτοι συμμετέχουν σε ετήσια ανθολογία διηγημάτων, λαμβάνουν αναμνηστικό δίπλωμα και απολαμβάνουν εκδοτικά προνόμια για το ξεκίνημά τους ως νέοι συγγραφείς.

Όροι συμμετοχής:

- Like στη σελίδα Will o' Wisps στο Facebook

- Like στη σελίδα Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium στο Facebook

- Like στη σελίδα IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο στο Facebook

- Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού και Share της δημοσίευσης

-Κάνετε tag έναν φίλο σας και αφήνετε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού!

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 23/7/2017 και ώρα Ελλάδος 23:59.
Τη Δευτέρα 24/5/2017 θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή.

Ενημερωθείτε για το σεμινάριο: http://iwrite.gr/project/imaginariumwritingworkshop/

*Το έπαθλο ισχύει για τα νέα τμήματα του Σεπτέμβρη και μόνο για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

[ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ!] Διεκδικήστε δύο αντίτυπα από το νέο εκπαιδευτικό παραμύθι της Χαράς Βιδοζαχαράκη, "Ο Μικρός Ταξιδευτής: η διαχείριση των παιδικών φόβων μέσα από αξίες" των εκδόσεων iWrite!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να:
1) Nα κάνετε like στη σελίδα του βιβλίου www.facebook.com/omikrostaxideftis.
2) να κάνετε κοινοποίηση τη δημοσίευση αυτή στον τοίχο σας
3) αφήσετε το ονοματεπώνυμό σας στη δημοσίευση αυτή,

Οι νικητές που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθούν την επόμενη Τρίτη 18 Ιουλίου μέσα από το παρόν post. Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ποιοι είναι οι δυσδιάκριτοι παιδικοί φόβοι που καθορίζουν εφ’ όρου ζωής τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μας; Πώς μπορούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά όσα έχουν και όσα δεν έχουν; Ποια είναι τα εργαλεία που ήδη κατέχουμε από τη φύση μας και μπορούμε να δείξουμε στα παιδιά μας, ούτως ώστε να χαίρονται την κάθε στιγμή της ζωής τους; Πώς οι μικροί μας ήρωες μπορούν να οραματίζονται το μέλλον τους χωρίς να ξεχνούν την πραγματικότητα;
Ένα παραμύθι που ως «μύθο» ορίζει τον Λόγο. Μέσα από τρείς σύντομες ιστορίες, με κεντρικό ήρωα τον Μικρό Ταξιδευτή, αναδεικνύονται η σημασία των αξιών και οι τρόποι διαχείρισης κάθε «δύσκολης» παιδικής απορίας. Οι ιστορίες αυτές καλούν τα παιδιά να αντιλαμβάνονται και να αντιμετωπίζουν με επιτυχία προβληματικές καταστάσεις, δημιουργώντας, με αυτόν τον τρόπο, τις κατάλληλες συνθήκες για τη διαμόρφωση ανθεκτικών χαρακτήρων.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα: Η Βιδοζαχαράκη Ν. Χαρά γεννήθηκε το 1989 στο Ηράκλειο Κρήτης.
Είναι Ανθυποπλοίαρχος Ε.Ν µε µεταπτυχιακές σπουδές στον τοµέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων & Marketing (University of Derby) και σπουδές στη µεθοδολογία του coaching (Int’l Coaching Evolution Academy). Έχει πιστοποιηθεί στην ανίχνευση µαθησιακών δυσκολιών και σε µεθόδους εναλλακτικής διδασκαλίας σε παιδιά.
Πέρα από τις θητείες της σε ποντοπόρα πλοία, έχει εργαστεί ως Ειδικός Σύµβουλος εκµάθησης τεχνικών µελέτης και ανάπτυξης ηγετικών χαρακτηριστικών σε παιδιά 5-12 ετών, ως Σύµβουλος Επαγγελµατικού Προσανατολισµού σε εφήβους και ενήλικες, ως Υπεύθυνη Ανάπτυξης & Υλοποίησης σεµιναρίων, ως εκπαιδεύτρια σε στελέχη πωλήσεων και ως Σύµβουλος Ανάπτυξης Στρατηγικών Εφαρµογών σε επιχειρήσεις.
Όντας ασυµβίβαστη φύση, έχει µάθει να συνδέει όσα φαντάζουν ασύνδετα. Η αγάπη της για τα παιδιά, η λατρεία της για τη θάλασσα, το πάθος της για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ο έρωτάς της για τα βιβλία, χρωµατίζει κάθε δραστηριότητά της.
Ο Μικρός Ταξιδευτής αποτελεί το πρώτο της ολοκληρωµένο έργο.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Για τους επίδοξους συγγραφείς, κατοίκους Αθηνών! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Το Scripta Manent επιστρέφει σε συμπυκνωμένη έκδοση. Δίχως εκπτώσεις στην ύλη ή στην ποιότητα και παραμένοντας πισ...

Διαβάστε στο Facebook

[ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite η εξειδικευμένη σε επίπεδο άμυνας και ασφάλειας μελέτη του Γιώργου Σάγου, Υποναύαρχου (ε.α.), με τίτλο "Εισαγωγή στα Ηλεκτροοπτικά Συστήματα"!

Μάθετε περισσότερα για το έργο στο http://iwrite.gr/bookstore/ilektrooptika-sistimata.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Το παρόν βιβλίο καλύπτει το βασικό θεωρητικό υπόβαθρο των ηλεκτροοπτικών συστηµάτων, τη χρησιµοποιούµενη ορολογία και τις αντίστοιχες εφαρµογές αυτών. Μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει απλούς ραδιομετρικούς υπολογισμούς, θέματα υπογραφών στόχων στο υπέρυθρο (θερμικό) και στο ορατό φάσμα, την επίδραση της ατμόσφαιρας στις οπτικές ακτινοβολίες, μία περιγραφή απλών οπτικών διατάξεων, την επεξήγηση των κυριότερων συστημάτων laser, τα χαρακτηριστικά των διαφόρων τύπων φωτοανιχνευτών με τις αντίστοιχες απαιτήσεις ψύξης, θέματα ψηφιακής επεξεργασίας ειδώλων, τα ηλεκτροοπτικά αντίμετρα και αντί-αντίμετρα, καθώς επίσης και κάποιες εφαρμογές των χιλιοστομετρικών και υποχιλιοστομετρικών κυμάτων.
Απευθύνεται σε όλους τους ασχολούµενους µε τα θέµατα άµυνας και ασφάλειας (πολιτικών και στρατιωτικών εφαρµογών), στους πρωτοεισαγόµενους στο χώρο και στους χρήστες ηλεκτροοπτικών συστηµάτων, ιδιαίτερα στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές πολυτεχνικών, στρατιωτικών σχολών και στα στελέχη των ενόπλων δυνάµεων. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους ηλεκτρολόγους, ηλεκτρονικούς και τηλεπικοινωνιακούς µηχανικούς, να ενηµερωθούν για ένα σηµαντικό τοµέα εφαρµογών της τεχνολογίας. Το βιβλίο έχει σκοπό να αποτελέσει χρήσιµο βοήθηµα για όλους τους ενδιαφερόµενους, µε κεντρικούς µαθησιακούς στόχους:

- Την κατανόηση των βασικών αρχών λειτουργίας, των χαρακτηριστικών, δυνατοτήτων και περιορισµών των ηλεκτροοπτικών συστηµάτων.
- Την εκτίµηση της σηµασίας των συστηµάτων αυτών, στην άµυνα και στην ασφάλεια.
- Την εκτίµηση των πιθανών µελλοντικών εξελίξεων της εµπλεκόµενης τεχνολογίας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Υποναύαρχος (ε.α.) Γεώργιος Σάγος γεννήθηκε στη Χαλκίδα Ευβοίας στις 5 Οκτωβρίου 1963. Εισήχθη πρώτος στη Σχολή Ναυτικών Δοκίµων (ΣΝΔ) το 1981, από την οποία απεφοίτησε µε άριστα, ως µάχιµος Αξιωµατικός του Πολεµικού Ναυτικού, το 1985. Το 1992 απέκτησε τους τίτλους σπουδών Master of Science in Electrical Engineering και Master of Science in Engineering Acoustics, από το Naval Postgraduate School (NPS) των ΗΠΑ, µε εξειδικεύσεις στην ψηφιακή επεξεργασία σηµάτων (Digital Signal Processing) και στην υποβρύχια ακουστική (Underwater Acoustics). Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο Πολεµικό Ναυτικό (1981-2015) υπηρέτησε σε διάφορους τύπους πολεµικών πλοίων. Νεαρός αξιωµατικός συµµετείχε στην ελληνο-τουρκική κρίση του Μαρτίου 1987, ως πλήρωµα της Φρεγάτας ΕΛΛΗ. Ακόµη, υπηρέτησε ως ύπαρχος στη Φρεγάτα ΕΛΛΗ την εποχή της κρίσης των Ιµίων (1996). Ανέλαβε καθήκοντα κυβερνήτη στην Κανονιοφόρο ΟΡΜΗ εκτελώντας περιπολίες στο ΒΔ Ιόνιο (κρίση Αλβανίας 1997) και ακολούθως στο ΝΑ Αιγαίο. Επίσης, ανέλαβε κυβερνήτης στη Φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ µετά από τον εκσυγχρονισµό της στα ναυπηγεία Σκαραµαγκά, µε την οποία συµµετείχε στη Νατοϊκή δύναµη της Μεσογείου SNMG/2 και στη Νατοϊκή επιχείρηση «Operation Active Endeavour» στο διάστηµα 2007-2008. Έχει ακόµη υπηρετήσει ως:

- Διευθυντής επιχειρήσεων στη Διοίκηση Αντιτορπιλικών-Φρεγατών
- Τµηµατάρχης και Διευθυντής στη διεύθυνση οπλικών συστηµάτων του ΓΕΝ
- Υποδιευθυντής ναυτικής εκπαίδευσης στη ΣΝΔ
- Τµηµατάρχης νέων ιδεών και πειραµατισµού στο Κέντρο Μετεξέλιξης του ΓΕΕΘΑ
- Διευθυντής του γραφείου καινοτόµων ιδεών του ΓΕΝ
- Διοικητής του Κέντρου Αυτοµατοποιηµένων Συστηµάτων Μάχης Ναυτικού
- Συντονιστής των επιθεωρήσεων και των επιχειρησιακών αξιολογήσεων που διεξάγονται από τη Γενική Επιθεώρηση του Πολεµικού Ναυτικού.

Τέλος, έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Στρατιωτική Αντιπροσωπεία του Βορειο-Ατλαντικού Συµφώνου – HEMILREP (Hellenic Military Representation) στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου διετέλεσε εθνικός αντιπρόσωπος σε οµάδες εργασίας της Συµµαχίας, επί θεµάτων αµυντικής πολιτικής (2003-2006). Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων σχετικά µε τις αµυντικές εφαρµογές της σύγχρονης τεχνολογίας (ραντάρ, συστήµατα ηλεκτρονικού πολέµου, ηλεκτροοπτικά, σόναρ), καθώς επίσης και µε εφαρµογές στην ακουστική. Είναι έγγαµος µε τη δικηγόρο Ντενίζ Κλαυδιανού, µε την οποία έχει δύο γιους και µία κόρη.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ] Διεκδικήστε δύο αντίτυπα από τη νέα μελέτη του Ιωάννη Λαμπράκη, "Τύχη 1: Χαρακτηριστικά-Φιλοσοφία" των εκδόσεων iWrite!
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να αφήσετε το ονοματεπώνυμό σας στη δημοσίευση αυτή, να κάνετε κοινοποίηση στον τοίχο σας και στη συνέχεια like στη σελίδα του βιβλίου (https://www.facebook.com/tyxigiannislambrakis).
Οι νικητές που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθούν την επόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου μέσα από το παρόν post. Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Τύχη και οι διάφορες εκφάνσεις εκδήλωσής της αποτελούν κατά την άποψή μου το κυριότερο πεδίο ακραίας δοκιμασίας των αξιακών συστημάτων που έχει υιοθετήσει ο κάθε άνθρωπος. Παράλληλα, πληθώρα φιλοσοφικών και επιστημονικών θεωρήσεων και εννοιών, -όπως ελεύθερη βούληση, μοίρα, αιτιοκρατία, παρέμβαση του Θεού, μαθηματική αποτύπωση της τυχαιότητας, κλπ.- εμπλουτίζουν, αλλά ταυτόχρονα περιπλέκουν τις προσεγγίσεις του μηχανισμού εκδήλωσης που ονομάζουμε Τύχη.
Άραγε σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να δοθεί ένας ορισμός για το ποιος είναι ο τυχερός άνθρωπος; Και εάν η απάντηση είναι καταφατική, ποιες είναι οι παραδοχές και οι παράμετροι που θα πρέπει να υιοθετηθούν και ποια τα νέα ζητήματα που αυτόματα εγείρονται;

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Ιωάννης Λαµπράκης γεννήθηκε στο Βόλο Μαγνησίας το 1968. Τελείωσε το Βιολογικό Τµήµα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών το 1993, την Εθνική Σχολή Δηµόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης το 2003 και σήµερα εργάζεται στο Δηµόσιο Τοµέα, ως Προϊστάµενος Διεύθυνσης.
Θεωρεί την συγγραφή σαν µια διέξοδο σε έναν παράλληλο κόσµο αλλά και ως τον αποτελεσµατικότερο τρόπο οργάνωσης της σκέψης.
Περιστασιακά καταγράφει τις ιδέες του και όταν σχηµατίζει την εντύπωση ότι µπορεί να εξαχθεί από αυτές µια δοµηµένη µυθιστοριογραφία ιδιαίτερης πλοκής που θα εµπεριέχει συνεχείς ανατροπές, προχωράει στην σύνθεση ενός ολοκληρωµένου συγγράµµατος.
Ενώ ανέκαθεν του κέντριζαν το ενδιαφέρον οι φιλοσοφικές δίοδοι που άνοιγαν οι απίστευτες ανακαλύψεις της µοντέρνας φυσικής, τα τελευταία χρόνια ασχολείται πιο έντονα µε τις σκέψεις των κλασσικών φιλοσόφων σε µια συνολική προσπάθεια να ενισχύσει ή να απορρίψει τις δικές του συσσωρευµένες φιλοσοφικές προσεγγίσεις.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι παντρεµένος και έχει δύο γιούς.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Προωθητικά videos και book trailers για τις εκδόσεις μας! 

Pin It on Pinterest

Share This