Επιλογή Σελίδας

Συγγραφείς του iWrite μπροστά
στα φώτα της δημοσιότητας!

Εκτός από άκρως επαγγελματικά και καλαίσθητα βιβλία, άκρως επιτυχημένες και προσεγμένες βιβλιοπαρουσιάσεις, εμπνευσμένες συμμετοχές σε φεστιβάλ και εκθέσεις βιβλίων, φροντίζουμε ώστε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας Μ.Μ.Ε. να γνωρίζουν το έργο των συγγραφέων μας και να τους δίνεται έτσι η δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερη προβολή.

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω υπάρχει ένα μικρό μόνο δείγμα (το οποίο ανανεώνεται διαρκώς) με συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, παρουσιάσεις, δημοσιογραφικές καλύψεις, promo videos και trailers κ.λπ. που αφορούν τα βιβλία και τους συγγραφείς της οικογένειας του iWrite και των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή!

Οπότε, πάρτε μία γεύση για το τι μπορεί να βρείτε στο δρόμο σας αν καταφέρετε να εκδώσετε το βιβλίο σας μαζί μας, ενώ συνδεθείτε με τους επίσημους λογαριασμούς των εκδόσεων iWrite σε twitter και Facebook για να ενημερώστε άμεσα για κάθε νέα προωθητική ενέργεια που λαμβάνει χώρα για τα βιβλία μας!

Timeline

🗓️SAVE THE DATE🗓️
Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 18.00, ο συγγραφέας μας Thodoris Spiliotis θα βρίσκεται στα γραφεία του εκδοτικού μας, στη Θεσσαλονίκη (Φιλίππου 49) για να γνωριστεί μαζί σας και να υπογράψει το βιβλίο του "Ο μοναχός που έγινε CEO", που βρίσκεται ήδη στην 3η έκδοση.

Το βιβλίο 👉 http://iwrite.gr/bookstore/monaxos-ceo/
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Η συγκλονιστική συνέντευξη της συγγραφέως μας Penelope Stavropoulou στη Zina Koutselini και την εκπομπή του Star Channel Αλήθειες με τη Ζήνα, όπου μίλησε για το "τέρας" του αλκοολισμού, ένα θέμα που καταγράφεται στο βιβλίο της "Η Νύχτα της Πηνελόπης".

Περισσότερα για το βιβλίο http://iwrite.gr/bookstore/…
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Νέος διαγωνισμός διηγήματος!
«Δράμα – Ιστορίες του Τόπου μας»

Μετά την έκδοση των πολυσυζητημένων συλλογικών βιβλίων για μεγάλες πόλεις της χώρας μας (Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Κάρπαθος, Κιλκίς, Νάουσα κ.α.), με αναπάντεχα μεγάλη συμμετοχή, η δράση «Ιστορίες του Τόπου μας» επεκτείνεται σταδιακά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Σωτηρία Ιωαννίδου, στο πλαίσιο της γνωριμίας τους με τους αναγνώστες και τους συγγραφείς της ευρύτερης περιοχής, προκηρύσσουν διαγωνισμό διηγήματος με θέμα την ευρύτερη περιοχή της Δράμας!

Προσκαλούμε όλους τους συγγραφείς, ανεξαρτήτως ηλικίας, να μας στείλουν ένα διήγημα (έκτασης 1.000 με 2.500 λέξεις) με φόντο τον ιδιαίτερο τόπο τους στην ευρύτερη περιοχή. Μοναδικός θεματικός περιορισμός είναι το διήγημά τους να εκτυλίσσεται στην περιοχή, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου. Τέλος, το διήγημα μπορεί να αποτελεί φανταστική ή πραγματική ιστορία και δύναται να ανήκει σε όλα τα λογοτεχικά είδη (τρόμου, μυστηρίου, αστυνομικό, ιστορικό, ερωτικό, φαντασίας κ.λπ.).

Υπό την αιγίδα της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Πολιτιστικής
και Τουριστικής Ανάπτυξης (ΔΕΚΠΟΤΑ) Δράμας.

Τα βραβευμένα διηγήματα του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν σε μία συλλεκτική έκδοση βιβλίου, η οποία θα παρουσιαστεί κατά τη βράβευση των συγγραφέων στον νομό μέσα στο 2018. Ο χώρος και ο χρόνος που θα γίνει η βιβλιοπαρουσίαση, καθώς και η επιτροπή που θα βραβεύσει τους συγγραφείς, θα γνωστοποιηθούν με το πέρας των διαγωνισμών. Οι Εκδόσεις iWrite πιστεύουν στον Έλληνα συγγραφέα και απώτερος στόχος τους είναι η ανάδειξη νέων λογοτεχνικών ταλέντων των ελληνικών πόλεων.

Ως ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ορίζεται η 31η Μαΐου 2018.
Αποστολή διηγημάτων
Οι συγγραφείς μπορούν να αποστείλουν το έργο τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@iwrite.gr ή σε ψηφιακό αρχείο (σε cd κ.λπ.) στη διεύθυνση Φιλίππου 49, Τ.Κ. 54 631, Θεσσαλονίκη.
Οι αποστολές των διηγημάτων πρέπει πάντα να γίνονται με την ένδειξη “Για τον Διαγωνισμό Διηγήματος Δράμας – Ιστορίες του Τόπου μας”. Επίσης, θα πρέπει πάντα να υπάρχει ως συνοδευτικό υλικό ένα βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα (έως 150 λέξεις), καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του (τηλέφωνο, email κ.λπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις Εκδόσεις iWrite (info@iwrite.gr | 2311 27 28 03 ή 21 10 12 6900).

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και τα βραβεία στον σύνδεσμο --->
http://iwrite.gr/project/drama/
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

☕Καφεδάκι; ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

🦉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ🦉
Για να σας βοηθήσουμε στο να μη χάνετε τις μέρες, σας κάνουμε δώρο ΔΥΟ ημερολόγια του 2018. Το Ημερολόγιον το Συγγραφικόν, με σημειωμένα σπουδαία λογοτεχνικά γεγονότα σε κάθε μέρα, μπορεί να γίνει δικό σας ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:
1) Like και share αυτό το post.
2) Comment με το ονοματεπώνυμο σας.
Καλή τύχη.

Περισσότερα για το Ημερολόγιον το Συγγραφικόν 👉 http://iwrite.gr/bookstore/calendar2018/

[Οι νικητές θα ανακοινωθούν με σχόλιο στο post τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου]
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Ο συγγραφέας μας Thodoris Spiliotis μίλησε στην εφημερίδα Ελευθερία της Καλαμάτας για το βιβλίο του "Ο μοναχός που έγινε CEO", η 3η έκδοση του οποίου βρίσκεται προ των πυλών.

Διαβάστε τη συνέντευξη του συγγραφέα 👉 https://eleftheriaonline.gr/local/politismos/…
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Προωθητικά videos και book trailers για τις εκδόσεις μας! 

Pin It on Pinterest

Share This