Επιλογή Σελίδας

Συγγραφείς του iWrite μπροστά
στα φώτα της δημοσιότητας!

Εκτός από άκρως επαγγελματικά και καλαίσθητα βιβλία, άκρως επιτυχημένες και προσεγμένες βιβλιοπαρουσιάσεις, εμπνευσμένες συμμετοχές σε φεστιβάλ και εκθέσεις βιβλίων, φροντίζουμε ώστε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας Μ.Μ.Ε. να γνωρίζουν το έργο των συγγραφέων μας και να τους δίνεται έτσι η δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερη προβολή.

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω υπάρχει ένα μικρό μόνο δείγμα (το οποίο ανανεώνεται διαρκώς) με συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, παρουσιάσεις, δημοσιογραφικές καλύψεις, promo videos και trailers κ.λπ. που αφορούν τα βιβλία και τους συγγραφείς της οικογένειας του iWrite και των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή!

Οπότε, πάρτε μία γεύση για το τι μπορεί να βρείτε στο δρόμο σας αν καταφέρετε να εκδώσετε το βιβλίο σας μαζί μας, ενώ συνδεθείτε με τους επίσημους λογαριασμούς των εκδόσεων iWrite σε twitter και Facebook για να ενημερώστε άμεσα για κάθε νέα προωθητική ενέργεια που λαμβάνει χώρα για τα βιβλία μας!

Timeline

Ο χρήστης IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Seikilo — με το χρήστη Danis Koumartzis και 2 ακόμη. ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Αύριο Τετάρτη, σας περιμένουμε στον πολυχώρο Αίτιον για την παρουσίαση του νέου μας συλλογικού έργου, "Ζόμπι στην Ελλάδα" (εκδ. iWrite)!
Μάθετε περισσότερα για το βιβλίο στο http://iwrite.gr/bookstore/zombie-stin-ellada.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Διεκδικήστε 2 μεγάλα πόστερ από τον πρωταγωνιστή του παιδικού μας παραμυθιού, "Ο φίλος μου ο μπλε"!
Μάθετε περισσότερα για το έργο στο http://iwrite.gr/bookstore/o-filos-mou-o-mple.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ] Παγκόσμια ημέρα Ευγνωμοσύνης σήμερα και για να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας, προσφέρουμε μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό 2 αντίτυπα του εγχειριδίου αυτογνωσίας της Άντρης Χαϊράλλα, "Ημερολόγιο Ευγνωμοσύνης και Οραμάτων" (εκδ. iWrite)!

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, δεν έχετε παρά 1) να αφήσετε το ον/μό σας στα σχόλια της δημοσίευσης, 2) να την κοινοποιήσετε στον τοίχο σας και να κάνετε like στη σελίδα της συγγραφέως στο goo.gl/t1GxAY.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα σχόλια της δημοσίευσης στις 28 Σεπτεμβρίου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Όνειρα, Στόχοι, Θέλω και Επιθυµίες ξεπηδούν σαν σπίθες µέσα από την καρδιά µας κάθε στιγµή. Αλήθεια, όµως, πόσα από αυτά κατορθώνουµε να πραγµατοποιήσουµε στο τέλος της ηµέρας; Ένα Ηµερολόγιο αλλιώτικο, ένας οδηγός επίτευξης στόχων, που βήµα – βήµα σε κρατάει απ’ το χέρι και σε παρακινεί ώστε να προχωρήσεις προς κάθε κατεύθυνση για την εκπλήρωση των στόχων σου. Ένα βιβλίο που σε ωθεί να γίνεις ο άνθρωπος που θέλεις να είσαι, να επιτύχεις τους στόχους, τα θέλω, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου κατακτώντας παράλληλα την γαλήνη και την αρµονία που σου είναι απαραίτητες για να είσαι ευτυχισµένος µέσα σου.
Καλή διαδροµή στο µαγευτικό ταξίδι της ζωής σου που ΕΣΥ δηµιουργείς!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Άντρη Χαϊράλλα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στη Λευκωσία, όπου διαµένει µέχρι και σήµερα.
Είναι Συγγραφέας και Σύµβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, ειδική στην Αυτο-βελτίωση και την Επίτευξη Στόχων. Το όραµα της είναι να διδάξει εργαλεία και τεχνικές προσωπικής ανέλιξης και επιτυχίας σε όλους.
Από τον εκδοτικό οίκο iWrite κυκλοφορεί και το πρώτο της µυθιστόρηµα µε τίτλο «Αναστασία, Παλεύοντας µε τη Σχιζοφρένεια».
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Live από το κατάμεστο "Αίτιον" και την παρουσίαση του πολιτικού/φιλοσοφικού δοκιμίου του Χρήστου Ξενοκώστα, "Η άγνωστη απειλή" (εκδ. iWrite). ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Την προσεχή Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζουμε στο "Αίτιον" το νέο βιβλίο της διαιτολόγου Γεωργίας Λαμπριανίδη, "Θα χάσω βάρος!". Σας περιμένουμε! 🙂 Μάθετε περισσότερα για το έργο στο http://iwrite.gr/bookstore/tha-xaso-varos. ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Ο χρήστης IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής "Scripta Manent". ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Ξύνουμε τα μολύβια, ακονίζουμε τη σκέψη μας και μετά το χαλαρωτικό καλοκαίρι -που δε λέει να μας αφήσει ακόμα-,...

Διαβάστε στο Facebook

Η επίσημη ανακοίνωση με την ημερομηνία και τη σύνθεση του πάνελ για την παρουσίαση της νέας μας συλλογής διηγημάτων, "Ζόμπι στην Ελλάδα" (εκδ. iWrite)! 🙂 ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Προωθητικά videos και book trailers για τις εκδόσεις μας! 

Pin It on Pinterest

Share This