Τελευταία νέα

19 Δεκεμβρίου 2012
Η 1η έκδοση του ξεχωριστού μυθιστορήματος To Έπος της Παγγαίας | Επισκέπτης από Μακριά, του Chris Kypas, είναι πλέον γεγονός και τα πρώτα αντίτυπα έχουν ήδη αρχίσει να βρίσκουν τους αναγνώστες τους! Γίνεται και εσείς ένας από αυτούς, κάνοντας την παραγγελία σας εδώ!

Δεκεμβρίου 2012
Το βιβλίο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο παραγωγής του, το τυπογραφείο μας περιμένει! Σύντομα θα έχουμε τα πρώτα αντίτυπα στα χέρια μας…

Νοεμβρίου 2012
Η έμπειρη καλλιτεχνική ομάδα των εκδόσεων iWrite, σε πλήρη συννενόηση με τον συγγραφέα, κατέληξε στο εξώφυλλο του βιβλίου. Περνάμε τις τελευταίες διορθώσεις και έτοιμοι για το τυπογραφείο.

15 Οκτωβρίου 2012
Ένα ξεχωριστό μυθιστόρημα μπαίνει σήμερα στα ατελιέ μας για την καλλιτεχνική του σχεδίαση! Όπως πάντα ο πήχης τέθηκε ιδιαίτερα ψηλά!

διαβάστε

Που θα το βρείτε;

Το μυθιστόρημα To Έπος της Παγγαίας | Επισκέπτης από Μακριά του Chris Kypas (Εκδόσεις iWrite) κυκλοφορεί από 19 Δεκεμβρίου, για όλο το ελληνικό και κυπριακό αναγνωστικό κοινό. Το  βιβλίο είναι διαθέσιμο:

- Μέσω αντικαταβολής: info@iwrite.gr

- Μέσω online παραγγελίας: πατώντας εδώ.

Επιπλέον, σύντομα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη βιβλιοπαρουσίαση του ξεχωριστού μυθιστορήματος To Έπος της Παγγαίας | Επισκέπτης από Μακριά του Chris Kypas.

διαβάστε

Το Βιβλίο

(κείμενο οπισθοφύλλου)
…Σωτήριον έτος Ουράνιας 3548 –σύμφωνα με σωζόμενο βιβλίο της φυλής των μάγων Σινάν. Το βιβλίο βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση μετά το κάψιμο της κεντρικής βι- βλιοθήκης τους. Από τις λίγες σελίδες που σώθηκαν θα προσπαθήσω να σας διηγηθώ την ιστορία έτσι όπως αυτή κατεγράφη: Το έπος της Παγγαίας.

Και θα ‘ρθει πόλεμος βαρύς.
Πόλεμος δεύτερος.
Μεγάλος σαν τον πρώτο μα πιότερο βλαβερός.
Και θα γυρίσουν όλοι.
Και θα πάρουν όλοι μέρος.
Αυτοί από απάνω
Που χρόνια η φύση φυλάκισε με σιδεριές δικιές της.
Του πάγου της φωτιάς της γης και του αέρα.
Και αυτοί από τα κάτω οι καταραμένοι οι ανίκητοι οι απέθαντοι.
Κι αυτοί θα βγούνε όξου.
Μανιασμένοι διψασμένοι για αίμα.
Και θα χει αίμα τόσο που το άλογο δεν θα πατά για να περάσει
Μονάχα κολυμπώντας

Ουέ Θεοί! Τι θα γενεί!
Κι αλίμονο στους ζώντες
της εποχής εκείνης.

διαβάστε

Ο Συγγραφέας

Ο Chris Kypas, γεννημένος το 1982, είναι απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Στη συνέχεια σπούδασε σκηνοθεσία τηλεόρασης και κινηματογράφου στην Αθήνα. Σκηνοθετικές δουλειές του έχουν βραβευτεί σε διεθνή φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, ενώ έχει γράψει πλήθος σεναρίων ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους. Σήμερα ζει μόνιμα και εργάζεται στο Μόναχο της Γερμανίας.

To Έπος της Παγγαίας | Επισκέπτης από Μακριά είναι το πρώτο του μυθιστορηματικό εγχείρημα. Η συλλογή πληροφοριών, η έρευνα, καθώς και η προετοιμασία ολόκληρης της σειράς των εφτά βιβλίων (που θα ακολουθήσει) αποτέλεσε για τον ίδιο τον συγγραφέα ένα ταξίδι διάρκειας άνω των δέκα ετών.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, «Επισκέπτης από μακριά», είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς…

Καλό σας ταξίδι στον κόσμο της «Παγγαία».

διαβάστε

Ο Απόηχος

(ανανεώνεται διαρκώς)

διαβάστε

Στοιχεία Βιβλίου

τίτλος
To Έπος της Παγγαίας | Επισκέπτης από Μακριά

συγγραφέας
Chris Kypas

εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις iWrite

στοιχεία έκδοσης
Α’ Έκδοση: Δεκέμβριος 2012
Έκδοση: Εκδόσεις iWrite
Σελίδες: 342
Διαστάσεις: 14 x 21 εκατοστά

τιμή

16 €

διαβάστε