Επιλογή Σελίδας
Μαυροπίνακας 2x, Ντέμη Θεοφανίδου, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.gr
Μαυροπίνακας 2x, Ντέμη Θεοφανίδου, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.grΜαυροπίνακας 2x, Ντέμη Θεοφανίδου, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.gr

Μαυροπίνακας 2x

8.00 

Και τώρα θες να µου φορτώσεις τη µοναδική σου επιλογή για νόηµα. Ναι ρε. Στη στέρησα. Ή µάλλον χειρότερα. Νοµίζεις πως στη στέρησα. Ακούς; Τη µοναδική σου επιλογή για νόηµα. Και είχε δίκιο ο µπαµπάς µου. Δεν θα µπορούσα ποτέ να ήµουν κόρη σου.

Κατηγορίες: ,

Βιογραφικό συγγραφέα

Η Ντέµη Θεοφανίδου γεννήθηκε στο Βόλο. Είναι απόφοιτος του τµήµατος Βιοχηµείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας και του τµήµατος Φαρµακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών και έχει φοιτήσει στο µεταπτυχιακό πρόγραµµα Μοριακής Ιατρικής του Ιδρύµατος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδηµίας Αθηνών. Η συγγραφή είναι γι’ αυτήν ένας παράλληλος βίος. Έχει συµµετάσχει σε σεµινάρια διαδραστικής γραφής, συγγραφής θεατρικού έργου, σκηνοθεσίας θεατρικού έργου µε πρώτο δάσκαλο της το Γιώργο Φλωράκη, που της έµαθε τι σηµαίνει να επικοινωνείς το γραπτό σου λόγο χωρίς να αυτολογοκρίνεσαι, πολύ σηµαντικό για έναν άνθρωπο που συνηθίζει να κρατάει τα κείµενα του στα συρτάρια. Το έργο «Μαυροπίνακας2x» δεν µπορεί παρά να κατέχει σηµαντική θέση στην καρδιά της, µιας και αποτελεί το πρώτο κείµενο που διεκδικεί αναγνωστικό κοινό και το οποίο θα ανέβει στη θεατρική σκηνή σε σκηνοθεσία – κινησιολογία της Φρόσως Κορρού. Του εύχεται µε θέρµη καλή επιτυχία.

Στοιχεία βιβλίου

Συγγραφέας

Ντέμη Θεοφανίδου

Σελίδες

78

Διαστάσεις

14x21cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μαυροπίνακας 2x”

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − 9 =

Pin It on Pinterest

Share This