Επιλογή Σελίδας

Κοστολόγηση-Τιμολόγηση Παρασκευάσματων

12.00 

Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε σπουδαστές των ΙΕΚ που ακολουθούν την ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF), σπουδαστές Τουριστικών Σχολών, αλλά και επαγγελματίες. Έχει σαν στόχο να μάθει στον αναγνώστη τον τρόπο με τον οποίο θα κοστολογεί και έπειτα θα τιμολογεί τις παρασκευές.

Επιπρόσθετα, αποτελεί και μια εισαγωγή στο Food and Beverage Management, καθώς καταπιάνεται με ζητήματα όπως η διαχείριση της αποθήκης, η κοστολόγηση στο bar, η διοίκηση προσωπικού, αλλά και το πώς αυτή συμβάλλει στην μείωση του κόστους.

Συγγραφέας

Ο Κώστας Σκουνάκης γεννήθηκε το 1976 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Στην ίδια πόλη ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα. Σπούδασε στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Αθήνας, από το οποίο και αποφοίτησε το 2000 με λίαν καλώς.

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στο τμήμα εκδηλώσεων (banquet ). Από το 2006 μέχρι και σήμερα, συνεχίζει τη λειτουργία της οικογενειακής επιχείρησης- εστιατορίου του στον Πειραιά, μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη, την οποία είχε ιδρύσει ο παππούς τους Δημήτρης Σκουνάκης και κληρονόμησε ο πατέρας τους Σήφης.

Παράλληλα, από το 2011, εργάζεται ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ Πειραιά, διδάσκοντας στην ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ( chef ) Από τον Μάρτιο του 2017 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Στοιχεία έκδοσης

Συγγραφέας

Κώστας Σκουνάκης

Σελίδες

150

Διαστάσεις

16 x 23 cm

Εκδοτικός Οίκος

Εκδόσεις iWrite

ISBN

978-960-627-027-7

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κοστολόγηση-Τιμολόγηση Παρασκευάσματων”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 − 7 =

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Pin It on Pinterest

Share This