Επιλογή Σελίδας

Διάδοχοι, Η Πληγή του Δράκου | Side story & pendant (κρεμαστό)

8.00 

Μοναδικά αντικείμενα βγαλμένα από την ιδιαίτερη φαντασία της συγγραφέως και αποδέκτες τους πιστούς της αναγνώστες! Δίνονται είτε ξεχωριστά, είτε ως δώρο με κάθε αγορά του βιβλίου «Διάδοχοι, Η Πληγή του Δράκου» από την επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.

Το παρόν πακέτο αντικειμένων αφορά ένα 16σέλιδο side story και ένα κρεμαστό κόσμημα με πυρογραφία σε ξύλο, όλα βγαλμένα κατευθείαν από τον κόσμο της συγγραφέως μας Μαρία Μουστοπούλου και το έργο της «Διάδοχοι, Η Πληγή του Δράκου» (μυθιστόρημα)!

Το pendant (κόσμημα) φέρει το σύμβολο του δράκου που υπάρχει και στο εξώφυλλο του βιβλίου της και έχει χαραχθεί με πυρογραφία πάνω σε κορμό ξύλου. Στο φλοιό του ξύλου (ο οποίος είναι διακριτός περιμετρικά του pendant) έχει περαστεί φυσικό βερνίκι, προστατεύοντας το, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ανθεκτικό δέρμα για το δέσιμο και ξύλινες χάντρες για το τελείωμα του κοσμήματος.

Το side story αποτελεί ένα μικρό booklet 16 σελίδων, με διαστάσεις 14.8 x 21 cm και εκτυπωμένο σε χαρτί σαμουά, με μία ιστορία βγαλμένη από τον κόσμο της συγγραφέως που δεν εμφανίζεται στο βιβλίο της! Αποτελεί επί της ουσίας ένα κείμενο που δεν κυκλοφορεί σε καμία άλλη μορφή και είναι διαθέσιμο μόνο μέσω αυτού του πακέτου αντικειμένων από τον κόσμο του «Διάδοχοι, Η Πληγή του Δράκου»!

* Προσοχή: Τα εν λόγω μοναδικά αντικείμενα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της ιστοσελίδας του iWrite και του εκδοτικού οίκου. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους από βιβλιοπωλεία και λοιπά σημεία πώλησης.

** Σημείωση: Σχετικά με το pendant, αποτελεί ένα πρσοεκτικά σχεδιασμένο αντικείμενο τέχνης, το οποίο δεν ενδείκνυται να έρχεται σε επαφή με το νερό. Για την καλύτερη πιστότητα της πυρογραφίας, έχουν επιλεχθεί είδη ξύλου με μαλακή ψίχα, τα οποία όμως συγχρόνως είναι ιδιαίτερα απορροφητικά σε επαφή με το νερό.

Συγγραφέας

Τα εν λόγω δώρα – book items έχουν σχεδιαστεί με βάση το έργο της Μαρίας Μουστοπούλου και πιο συγκεκριμένα το μυθιστόρημα «Διάδοχοι, Η Πληγή του Δράκου».

Σχετικά με τη συγγραφέα

Η Μαρία Μουστοπούλου γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1992 στην Αθήνα, με τη μισή της σκούφια να κρατά από το Κάιρο της Αιγύπτου. Μπορεί να μην είδε ποτέ τις πυραμίδες από κοντά, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ταξιδεύοντας σε φανταστικούς κόσμους, που η ίδια έπλαθε, ώσπου αποφάσισε να αναζητήσει συνταξιδιώτες.

Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με το χορό και έπειτα με το θέατρο, ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και συντονίστρια ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας, ενώ πέρα από το σανίδι αποπειράθηκε να βασανίσει τον κόσμο και ως παραγωγός διαδικτυακού ραδιοφώνου. 

Ζει στην πόλη των Αχαρνών, όπου εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα θεατρικών σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής tabula rasa και ανήκει στη διαχειριστική ομάδα του Moonlight Tales (moonlightaless.blogspot.gr).

Το Διάδοχοι: Η πληγή του Δράκου είναι το πρώτο της ολοκληρωμένο έργο και αποτελεί μόνο την αρχή μιας συναρπαστικής τριλογίας.

Στοιχεία έκδοσης

σχεδιαστής

Μαρία Μουστοπούλου

για το βιβλίο

Διάδοχοι, Η Πληγή του Δράκου, από την Μαρία Μουστοπούλου

side story

16 σελίδες, 14.8 x 21 cm

κόσμημα

σύμβολο με πυρογραφία πάνω σε κορμό ξύλου, φυσικό βερνίκι, ανθεκτικό δέρμα και ξύλινη χάντρα

ανάπτυξη προϊόντων

ομάδα Seikilo.com

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διάδοχοι, Η Πληγή του Δράκου | Side story & pendant (κρεμαστό)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × four =

Pin It on Pinterest

Share This